.
Затворена тема
Страница 180 от 354 ПървиПърви ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 476 до 4 500 от общо 8834
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    Здрасти, някои въпроси може да се повтарят, моля да ме извиниш

1. Каква специалност учиш/си учила? В училище - математика и информатика. Бакалавър нямам.
    2. Любима книга? Може би "Дядо Горио", Балзак
    3. Харесваш ли разходките под дъжда?Не, хич не обичам да ме вали
    4. В кой град живееш в момента?София
    5. Харесва ли ти живота в България? И ако не, къде ти харесва? Защо? Моят ми харесва, няма от какво да се оплача много, по принцип съм доволна на това, което имам, ако не съм доволна - правя , каквото е необходимо, за да променя. Това къде се намирам, не е фактор, т.е. няма общо с България. Но ми е тъжно, че пенсиите си ниски, а помощите на ромите - не чак толкова ниски.
    6. Пътувала ли си по света? И ако да, в кои държави? Гърция, всяко лято общо взето, в северната част, Италия - Флоренция, Венеция и Пиза, Германия - Берлин, Чехия - Бърно, Словакия - Братислава, Австрия - Кацала съм във Виена и съм обикаляла едно малко градче на границата със Словакия - после ще видя как се казваше, но имаше хубав замък, Испания - Барселона, Каламоча, иначе там пребивавам в Сарагоса. Днес ще летя от Мадрид, и ще видя мъничко от него.
    Минавала съм през други европейски градове за мъничко, ходенето до Италия беше с автобус.

7. Имаш ли мечти? Имам желания

Засега това..
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кажи ми 3 общи черти, които имаш с партньора.
    За какво най-много си благодарна в живота?
    Ако можеше утре сутринта да се събудиш с някакво ново качество (или дарба), какво би било то?
    Какво цениш най-много у приятелите си? Или с други думи - какви качества трябва да притежава някой, за да ти бъде приятел?

//намерих една статия с подобни въпроси и ще те питам още ама едно по едно
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    NomNomNom, извинявам се - не исках да те стресна с предишното съобщение!

По отношение на първия ти път в секса - на 14 г.? :O Не е ли малко рано - да си била 7-ми клас...? Остана ли доволна? Хареса ли ти? Побързахте ли отново да го направите малко след това или с месеци не пробвахте пак?
    9 месеца бяхме заедно преди да правим секс, в края на годината съм родена, бях на 14г. и половина, 8ми клас. Той беше 6-7г. години по-голям, също девствен. Водехме си после редовен живот. Бяхме заедно две години и няколко месеца. Беше си сериозно за времето, с родителите ми се познаваше - от малка съм самостоятелна, и не живея с родителите си, и директно бях хвърлена в дълбокото, та това е едно и от обясненията на ранната ми дълга връзка.

По отношение на наркотиците - сподели, че само си опитвала. Да се разбира ли - 1 път от всяко или:
    - трева - 5-10 пъти, но да го водиш като опитване? Хареса ли ти, как ти се отрази, как се чувстваше, имаш ли представа как си изглеждала в очите на околните по това време? Правилно нацели за тревата, иначе не съм се отрязвала и съм пушила с цивилизовани хора, не по купони. Иначе, не обичам цигари , трева, от тревата зверски ми се яде. Не обичам и алкохол
    - гъби - отново същите въпроси: повече от един ли път си опитвала (1), харесаха ли ти (2), как ти се отрази (3), как се чувстваше (4), какво "видя", къде "пътува" и как си изглеждала в очите на околните (5), ако са ти разказали?Бях с бившия ми приятел, и двамата нърдове, ама видиш ли, да пробваме. 12 часа ме държа. Циклех като с алцхаймер. През 30 секунди си забравях какво се случва, и само го питах, и ми беше направил запис - как само цикля и го питам какво става :Д Преди това си бях забравила името, не знаех какво е време, какво е пространство, не знаех нищо, празно съзнание. Виждах животът, като една линия - началото, където се раждаме, и краят, където умираме. И се питах - без да си спомням нищо за света ни - как живеем така, всеки ден, без да се замисляме, че ние ще умрем.
    - кокаин - пак отново - въпроси от (1) до (5). Секс под въздействието му?
    Бях на рожден ден, и отидох до тоалетната, и излизам и гледам - един познат и се чудя - кво пък иска тоз в женския кенеф - и той решил да ми даде, да пробвам ( имаше рожден ден ), и както хич никога не съм искала да пробвам синтетики, пробвах, и просто изтрезнях рязко. Не бях пияна и преди това, но рязко главата ми присветна.

Хвана ме натясно с наркотиците, ама съм пробвала само от любопитство. Чаша вино на вечеря трудно да пия напоследък, камо ли друго.

Признавам си, обичам наргиле, ама не много напоследък и него.

Тук ще добавя още няколко въпроси:
    Ти сподели по-горе, че: "Цял живот съм страдала от ниска самооценка, заради външен вид" - може ли да попитам защо? От няколкото твои снимки, които си споделила тук (аз ти нямам фейсбука, за разлика от повечето тук) ми се струваш готино-изглеждаща... Народът е казал - "русо гладно нЕма". Руса съм от 6 месеца, но преди време бях 65-66кг на 156, сега съм 52-54 ( варирам) и разликата в лицето е огромна. Също, бях с дълга и тъмна коса, защото всеки постоянно ми натяква - колеги на работа, семейството - че трябва да имам хубава, дълга , тъмна косичка, ма им теглих майната и съжалявам, че не го бях направила по-рано. Не, че толкова съм ги слушала, просто всички са си внушили, че на всеки му отива дълга тъмна коса, но на мен не.
    хоп

//гоня полет сега и ще пиша по някое време нощес :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Защо не си живяла с родителите ти от малка? Учила си в друг град? (всъщност май да, доколкото знам си учила в София :Д)
    Искаш ли да се омъжиш? Сватба?
    Приятелят ти какво работи?
    Ще си имате ли домашен любимец?

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Казваш ли на приятелките (и като цяло приятелите) си, че ги обичаш? А те на теб? :Д
    Какви езици говориш?
    Как се запознахте с приятеля ти?
    Как ви се случиха нещата? Кой беше по-инициативният?
    Празнуваш ли рождените си дни?
    Къде си пътувала навън?

Бтв, сигурно ще прозвучи странно, че си спомням (ама какво да направя, всякакви простотии запаметявам), но за ника ти си обяснявала, че идва от това, че много говориш и в даден момент звучиш "номномномном". :Д

Супер фен
    NomNomNom, чета те и асимилирам информацията...
    Честно - бях останал с впечатлението от писани от теб коментари и от линк-нати няколко твои снимки, че си скромна, по-скоро затворена личност и т.н., а сега вече си мисля, че си един вид бунтарка (срещу какво се бутнуваш - не знам), но сякаш си личност, склонна към експерименти със себе си. Личност, за която няма табута или граници?

Та в тази връзка да задам още няколко въпроса:
    1. Имаш ли пиърсинг по себе си (и ако "да" - къде е разположен)?
    2. Имаш ли татуировка/татуировки (ако имаш повече от една - то колко на брой са)? Ако "да" - къде е/къде са разположена/разположени? Би ли я/ги описала как изглежда(т)?
    3. Ако имаш пиърсинг/татуировка - какво те мотивира да ги направиш? Нещо специално, случило се в живота ти, или просто един ден се събуди с желание за това?
    4. На какво отдаваш "нърд"-овете да правят по-освободени неща? Имам предвид, че преди време гледах епизод на "От местопрестъплението", където разследващите се опитваха да разнищят случай на убийство на един "нърд" и навлязоха в потайния свят на "нърд"-овете. В сериала животът им бе представен като на супер освободени хора, които за околните, в нормална социална обстановка, изглеждат като миловидни и скромни хорица, задръстени бих добавил, а в своя си свят - наркотици, запои, оргии, експерименти с тялото, тежка музика или електронна такава, татуирани на незабележими места, с пиърсинг на носа/устната... Аве, ако си гледала един филм на Анджелина Джоли - https://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_(film) - момичетата "нърд"-ове в епизода на "От местопрестъплението" бяха представени по подобен начин като героинята на Джоли.

И все повече почвам да си те представям по подобен начин...

Сега, ако отговориш, че имаш татуси и/или пиърсинг - съвсем ще затвърдиш посоката на мислене, която съм задал за теб...

Edit: Желая ти лек полет и път.

Edit2: Онзи запис, с цикленето ти, ти разполагаш ли с него? И ако "да" - то би ли го споделила с нас, за да се посмеем - сигурно си изглеждала забавно? :P
    Последно редактирано от M**** : 01-27-2015 на 13:22

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Бтв, сигурно ще прозвучи странно, че си спомням (ама какво да направя, всякакви простотии запаметявам), но за ника ти си обяснявала, че идва от това, че много говориш и в даден момент звучиш "номномномном". :Д
    Значи не съм сам. Досетих се обаче не исках да изглеждам като някакъв психопат преследвач,който си записва в една тетрадка живота на Номката и го учи наизуст.

Спомням си че Номката е разправяла как веднъж като била малка Ева си говорела с някакъв приятел по телефона.Обаче понеже много бързо говорела и много неща не и се разбирали приятелят и я забъзикал като започнал да и казва по телефона номномном и тя решила да се кръсти така тук,защото и се сторило забавно за ник.

Иначе на мен пък Номката никога,особено в още по-младите и години никога не ми е оставяла впечатление на много скромна и затворена личност.По-скоро ми е създавала впечатлението на бунтарката,която е готова да се изправи сама срещу света и е готова да опита от всичко и да експериментира всичко без значение кой какво казва по въпроса и дали определя нещо си за правилно или неправилно,за добро или лошо,за хубаво или пък гадно. Отделно че като видя жена с татуировки(да тя има такива) горепосочният ми образ за нея се подсилва

По-скоро към тоя образ не ми се вписва единствено това дето казва,че е имала комплекс относно външността си.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-27-2015 на 14:04
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    ...
    Иначе на мен пък Номката никога,особено в още по-младите и години никога не ми е оставяла впечатление на много скромна и затворена личност.По-скоро ми е създавала впечатлението на бунтарката,която е готова да се изправи сама срещу света и е готова да опита от всичко и да експериментира всичко без значение кой какво казва по въпроса и дали определя нещо си за правилно или неправилно,за добро или лошо,за хубаво или пък гадно. Отделно че като видя жена с татуировки(да тя има такива) горепосочният ми образ за нея се подсилва
    Възможно е, аз имам регистрация от януари 2013 г.. От тогава досега съм имал 2-3 етапа на следене на форума.
    Пишех малко по-активно около януари-февруари 2013 г., след това си спомням, че едно лято (дали бе на 2013 или 2014 не помня) се разписвах отново за около седмица-две и сега отново следя форума от рождения ден на marilyn до този момент.
    Представата ми за NomNomNom е от няколко нейни коментара, които съм видял за тези три седмици и от 2-3 нейни снимки, които е публикувала през същото това време.

А от днес - след нейните отговори по отправените от мен въпроси, и аз почвам да си мисля, че е по-скоро бунтарка, вмъкната в невинно-изглеждаща телесна опаковка.
    Последно редактирано от M**** : 01-27-2015 на 14:10

Номном е сладурче. Много ми е миличка, незнайно как, като не харесвам водолеи.

Аз си мислех, че учиш нещо във ФМИ. Грешно ли съм разбрала, тоест следваш ли нещо?
    Какво правиш в свободното си време?
    От колко време наистина си разбрала, че не искаш деца? (щото и аз не искам и за това също ти се кефя )
    Карате ли се с гаджето?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Кажи ми 3 общи черти, които имаш с партньора. Стои до мен и ми диктува :Д 1. Нямаме толеранс към простотия 2. Много ученолюбиви 3. Обичаме да разрешаваме проблеми
    За какво най-много си благодарна в живота?Моето здраве и здравето на близките.
    Ако можеше утре сутринта да се събудиш с някакво ново качество (или дарба), какво би било то? По-бърз метаболизъм
    Какво цениш най-много у приятелите си? Или с други думи - какви качества трябва да притежава някой, за да ти бъде приятел? Реалист, толерантен, свободно мислещ

//намерих една статия с подобни въпроси и ще те питам още ама едно по едно
    Йей !
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Защо не си живяла с родителите ти от малка? Учила си в друг град? (всъщност май да, доколкото знам си учила в София :Д) Даа, учех в София, за 8ми клас се преместих.
    Искаш ли да се омъжиш? Сватба? Да, и да - само близки хора и приятели, ще платя билети за всички за някъде, където ходи wizzair , и ще гледам да го направя хубаво и приятно. Когато му дойде времето де.
    Приятелят ти какво работи? И той като мен, но в момента е не точно network, ами IT security - спира хакери, вируси, контролира системите за превенция на атаки и т.н.
    Ще си имате ли домашен любимец?Не, ние един друг си казваме "pet pet и cat cat", но сега се обади, че ако много искам , може да си вземем котка :Д
    йей
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ева, ти си моят форумен идол.
    Я кажи как точно се запознахте с твоя човек,ама малко по-така...
    Много ме радвате.
    Май нямам други въпроси...засега.
    Целув.
    maDamn

Казваш ли на приятелките (и като цяло приятелите) си, че ги обичаш? А те на теб? :Д Не, говорим си на боклик , мърша и пача. ( основно с братовчедка ми ) :Д
    Какви езици говориш?Английски и малко френски. Започнах да прихващам някои думи на испански, и да зацепвам за какво говорят по новините, но още съм в гъбите.
    Как се запознахте с приятеля ти? В предишната ми работа - испанският бизнес го прехвърлиха в българия и той дойде да ни обучава как да работим с новите инфраструктури, които дойдоха при нас. И мен ме представиха като " the switch girl" - момичето със суичовете :Д ( мрежови устройства ) , и просто, докато ни обясняваше първата седмица, реших, че ще си го присвоя до края на престоя му . Беше много странно .. всичко. Нежно и прекрасно, в офиса само се търсехме с поглед и се криехме да отидем на обяд, и след работа да се видим . Две седмици беше в българия, втората седмица се омешахме. Накрая той ми написа стихотворение, аз му написах песен, отидох да го чакам пред хотела, но той беше на летището, абе някакво супер странно беше, но се надушихме, че сме раними и добродушни същества.
    Как ви се случиха нещата? Кой беше по-инициативният? Аз. Накарах един колега да ни организира вечер навън, за да не се натрапвам аз, облеклото си го подбирах доста време - чудех се дали по-млада да изглеждам, или по-дърта, и дали по-буйна или по -делова. Реших, че ако мога да грабна внимание, то ще е с по-младежки вид - топ на точици от тюл, бежева пола, черно сако, и ярки обувки, цвят праскова, като точиците на тюла, и едни розовко-златисти обеци ( много време се чудех точно какво впечатление искам да създам) . И той уж не ходи по дискотеки, но отидохме в дискотеката, танцувахме, и се целунахме. На другия ден си писахме във фейсбук цял ден, докато той беше на работа, а аз на плаж, сутринта даже го изненадах в офиса и пихме кафе и той беше като шашнат миличкия ( той по принцип си изглеждам малко шашнат, много е сладък ) , и на другия ден го поканих на обяд, после го поканих след работа да се видим - и постоянно се гледахме в очите и се държахме за ръце. Като го поканих след работа, така, заявих му че ме болят краката и го заведох в нас, без обяснения, и там пак ме целуна, и там ставаха някакви нежни неща :Д и така още два дни, и накрая като болна бях цяла седмица, все едно ми липсваше някаква част от тялото , много ми липсваше. И започнахме да си пишем. И в един момент ми разбра годините, малко се шокира, но каза, че всеки може да е куче в интернет и никой не няма да разбере. 3 месеца общо взето трябваше да го убеждавам, че има смисъл всъщност да се видим и да сме заедно.
    Имам предвид - как може всеки божи ден да ми пише, да ми споделя живота си, всичко за него, и накрая да ми заяви, че не знае какво се случва и е объркан. Бяха тежки месеци. Общо взето стоях всяка вечер вцепенена , докато си пишем, защото толкова много внимавах нещо да не го настъпя или да не го накарам да се чувства несигурен или зле.

Не е имал истинска връзка в живота си. Просто е твърде мил. Като е бил на моите години, си е имал приятелка за година, не са правили секс. С всички жени е бил така, макар, да не са били много. Не беше девствен де. Животът ни е сходен, от гледна точка на нелеко детство, а при него и нелеки младини. Тормозили са го например, че е четял много, и техните също са му се карали, и са му хвърляли книгите, защото не излизал да общува с деца - а децата навън са го съсипвали от подигравки и някои са го удряли.

Но в края на краищата в момента съм с един невероятен и интелигентен мъж, силен и стабилен, с когото много се обичаме.
    Обожавам го.

Празнуваш ли рождените си дни? Не, рядко, само тази година и беше много мило от страна на цялото ми семейство и всичките ми приятели да бъдат с мен. Разбрах, че ме обичат.
    Къде си пътувала навън?Гърция, Италия, Словакия, Испания, Германия, Австрия, Чехия, само някои градчета

Да, прави сте с някой там, от там идва :Д:Д :Д Не мога да повярвам, че съм забравила, ама ей така седях и се чудех - и реших, че не помня, и че сигурно че е от мемето, мерси, че ми напомнихте, да, от бившият ми приятел остана

нян нян
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Познаваш ли родителите му? Как те приеха?
    А той твоите?
    Близките ти подкрепиха ли връзката ви и бяха ли скептични относно разликата? (Тук съм убедена, че отговорът е, че са те подкрепили, ама да си питам)
    Би ли искала да се видим? :Д
    Гледаш ли сериали?
    Четеш ли вестници/новинарски сайтове, следиш ли какво се случва по света и у нас?
    Гласува(ш) ли на изборите?

// да драсна, че ще отговоря утре сутрин, като седна пред компютър
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    NomNom сигурен съм че си останала с грешно впечатление от мен че не те харесвам, даже напротив интересна си ми. По- добре такава отколкото като другите фльорци с червило до ушите и неможещи да скалъпят 2 думи на кръст освен ако не става въпрос за последния модел грим с аромат на спагети или е*не от гз в устата.

Но това е покъртително особено като говориш за мъж на 38

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не е имал истинска връзка в живота си. Просто е твърде мил. Като е бил на моите години, си е имал приятелка за година, не са правили секс. С всички жени е бил така, макар, да не са били много. Не беше девствен де. Животът ни е сходен, от гледна точка на нелеко детство, а при него и нелеки младини. Тормозили са го например, че е четял много, и техните също са му се карали, и са му хвърляли книгите, защото не излизал да общува с деца - а децата навън са го съсипвали от подигравки и някои са го удряли.
    И не защото той е такъв а защото ти го излагаш на показ и то в такава светлина през ден пред поне 5000 души. И аз все още не разбирам защо го правиш. Стана ми жал за него, и пак казвам не защото е такъв а защото ти го правиш такъв. Това е изключително ненужна излагация на лични факти която поражда едновременни жал и смях в мен. Едно момиче не може да разказва такива неща за гаджето си особено ако се бие в гърдите че много го обича. Сигурно го правиш защото си мислиш че си анонимна, но при положение че вече познаваме(и визуално) личната ти история, къде живееш (едва ли не ако някой се захване може и да разберре и къде точно работиш), приятеля ти, баба ти, дядо ти и още не си показвала вашите..... ЗАСЕГА! едва ли е толкова анонимно вече.

Та като оставим на страна моят пролог, да премина към въпроси.

Кое те кара да си толкова откровена (и си мисля че и в действителност си а не само анонимно)?
    Наивна ли си (според теб)?
    Казвала ли си на приятелките си как е новия в леглото и колко му е голям?
    Коя чашка си (сутиен)?

След всичко това вече съм сигурен защо си навличаш стокъри постоянно.
    Последно редактирано от LoadRunner : 01-27-2015 на 20:00

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    NomNomNom, чета те и асимилирам информацията...
    Честно - бях останал с впечатлението от писани от теб коментари и от линк-нати няколко твои снимки, че си скромна, по-скоро затворена личност и т.н., а сега вече си мисля, че си един вид бунтарка (срещу какво се бутнуваш - не знам), но сякаш си личност, склонна към експерименти със себе си. Личност, за която няма табута или граници?

О не, не се бунтувам, аз съм кротко дете. Просто съм пробвала някакви неща от любопитство, не им отдавам значение особено

Та в тази връзка да задам още няколко въпроса:
    1. Имаш ли пиърсинг по себе си (и ако "да" - къде е разположен)?На пъпа. Имах и на носа, но голям кич, и го махнах ( въпреки че обецата ми беше много мънинка)
    2. Имаш ли татуировка/татуировки (ако имаш повече от една - то колко на брой са)? Ако "да" - къде е/къде са разположена/разположени? Би ли я/ги описала как изглежда(т)? Имам 6. Първата - водно конче, символ на духовно самоусъвършенстване, втората - скорпион - издръжливост, 3 - знак за безкрайност, 4- пика , 5 бужур и хризантема 6 везна. Не са видими, когато съм с дрехи. По гърба са, и малко дясната ръка.
    3. Ако имаш пиърсинг/татуировка - какво те мотивира да ги направиш? Нещо специално, случило се в живота ти, или просто един ден се събуди с желание за това?Беше ми мерак като по-мънинка, сега ми омръзна идеята, но не бих ги махнала
    4. На какво отдаваш "нърд"-овете да правят по-освободени неща? Имам предвид, че преди време гледах епизод на "От местопрестъплението", където разследващите се опитваха да разнищят случай на убийство на един "нърд" и навлязоха в потайния свят на "нърд"-овете. В сериала животът им бе представен като на супер освободени хора, които за околните, в нормална социална обстановка, изглеждат като миловидни и скромни хорица, задръстени бих добавил, а в своя си свят - наркотици, запои, оргии, експерименти с тялото, тежка музика или електронна такава, татуирани на незабележими места, с пиърсинг на носа/устната... Аве, ако си гледала един филм на Анджелина Джоли - Не съм го гледала, ама нямам такъв опит. Не знам, ама аз считам съществуването ми за съвсем прилично , изключае, че любопитството ми работеше много.
    Просто, като става дума за здраве, за мен е на първо място, много съм плашлива от всякакви заболявания, чак хипохондрия не, но много се пазя, храня се здравословно, до колкото позволяват магазините ни, и спортувам през сезоните, различни от зима. Не пия, не пуша, не взимам и наркотици.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_(film) - момичетата "нърд"-ове в епизода на "От местопрестъплението" бяха представени по подобен начин като героинята на Джоли.

И все повече почвам да си те представям по подобен начин...

Сега, ако отговориш, че имаш татуси и/или пиърсинг - съвсем ще затвърдиш посоката на мислене, която съм задал за теб...

Edit: Желая ти лек полет и път.

Edit2: Онзи запис, с цикленето ти, ти разполагаш ли с него? И ако "да" - то би ли го споделила с нас, за да се посмеем - сигурно си изглеждала забавно? :P
    Хахахах, нямам го, ама някой дей ден ще го питам, ако случайно го пази, ама ме съмнява :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Значи не съм сам. Досетих се обаче не исках да изглеждам като някакъв психопат преследвач,който си записва в една тетрадка живота на Номката и го учи наизуст.

Спомням си че Номката е разправяла как веднъж като била малка Ева си говорела с някакъв приятел по телефона.Обаче понеже много бързо говорела и много неща не и се разбирали приятелят и я забъзикал като започнал да и казва по телефона номномном и тя решила да се кръсти така тук,защото и се сторило забавно за ник.
    Така е, бях забравила. Но пък и аз имам памет за такива неща у фороно, тъй че не го намирам за странно :Д
    Те са дълбоко покрити

По-скоро към тоя образ не ми се вписва единствено това дето казва,че е имала комплекс относно външността си.
    Мисля, че той беше една от ключовите сили за промените по външността, които исках да си правя, тип татуировки, не се чувствах достатъчно привлекателна. Нещо, което съм усещала, че когато се събират привлекателни хора, съм се чувствала изолирана от самото им отношение, някак хората са били снизходителни към мен. Сега си се харесвам, изглеждам съвсем прилично.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Много ми е интересно да чета отговорите ти, обичам хора, които отговарят подробно, а не само с да, не и не знам Аз също съм по дългите обяснения, даже понякога давам напълно излишна информация, което при теб го няма, възхищавам ти се
    Ето и аз няколко въпросчета да задам:
    Ако не греша (а може и да греша) караш или си карала шофьорски курсово - кой е най-големия гаф, който си правила зад волана?
    С половинката ти имали ли сте сериозен скандал? Ако да, в началото на връзката или след това? За какво беше и как решихте проблема?
    Каква музика харесваш?
    Останах с впечатлението, че приятелят ти е испанец, нова съм тука и много, много не знам кой как и какво, та искам да попитам според твоите наблюдения вярно ли е, че хората в този край на Европа са по-горещи, по-темпераментни и като цяло по-трудни характери?
    Играла ли си Дисайпълс?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Номном е сладурче. Много ми е миличка, незнайно как, като не харесвам водолеи.
    Аз не се сещам за водолеи, много не гледам зодии, обаче съм скорпион с асцендент рак, луната ми е във водолей само :Д
    Аз си мислех, че учиш нещо във ФМИ. Грешно ли съм разбрала, тоест следваш ли нещо?След като завърших гимназия, ме приеха със състезание във ФМИ, ама отписах. После записах в НБУ, и там отписах. Ама ходя на сертификационни изпити, до сега 14-15 , наваксала съм четенето :Д
    Какво правиш в свободното си време?Кисна през компютъра, или чета. Да ти кажа, след работа съм смазана, защото не се наспивам , и нямам желание за много неща. През уикенда - все има нещо да правя или някъде да отида. Та, напоследък не правя много, но да видим, като вляза в ритъм. Преди пеех чат-пат, спортувах , приказвам си с хора
    От колко време наистина си разбрала, че не искаш деца? (щото и аз не искам и за това също ти се кефя )Никога не съм искала, по-скоро чаках да ми дойде желание, щото като си говорехме с другите малки момиченца, те искаха братчета, сестричета, бебета, аз ужас изпитвах. И не се промени това. Иначе, да , и аз те разпитвах специално по темата, зщаото ми е интересно :Д
    Карате ли се с гаджето?Не, не сме конфликтни личности . И аз не съм, честно :Д
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ева, ти си моят форумен идол. Ща разочаровам, възрастта си каза думата, не съм това, което бях :Д
    Я кажи как точно се запознахте с твоя човек,ама малко по-така... Там горе някъде написах, дълго такова
    Много ме радвате. Хаххаха мерси :Д
    Май нямам други въпроси...засега.
    Целув.
    Целув.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Познаваш ли родителите му? Как те приеха? Да, баща му беше много щастлив, ама той не знае английски, аз не знам испански и беше фън там два дни, които прекарахме в неговото градче :Д Но ми готви много , развежда ни, прави ни храна много, абе беше хепи. Сестра му също.
    А той твоите?Ще ги запознавам сега в петък, и в събота семеен обяд с баба, дядо, леля, братчедката и родителите ми. Всичките тръпнат в очакване :Д
    Близките ти подкрепиха ли връзката ви и бяха ли скептични относно разликата? (Тук съм убедена, че отговорът е, че са те подкрепили, ама да си питам)Да, изобщо не им правят такива неща впечатление, нашите все пак имат разлика 13г. :Д
    Би ли искала да се видим? :Д Да !
    Гледаш ли сериали?Не, ама бих гледала с него, за да имам повод да се гушкам повече.
    Четеш ли вестници/новинарски сайтове, следиш ли какво се случва по света и у нас?Гооооре-долу. Около мен колегите много приказват , и от тях разбирам основното, а и моя в световен аспект само ме светва за разни неща. Аз съм по-пасивна
    Гласува(ш) ли на изборите?Да
    хоп
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    NomNom сигурен съм че си останала с грешно впечатление от мен че не те харесвам, даже напротив интересна си ми. По- добре такава отколкото като другите фльорци с червило до ушите и неможещи да скалъпят 2 думи на кръст освен ако не става въпрос за последния модел грим с аромат на спагети или е*не от гз в устата.

И не защото той е такъв а защото ти го излагаш на показ и то в такава светлина през ден пред поне 5000 души. И аз все още не разбирам защо го правиш. Стана ми жал за него, и пак казвам не защото е такъв а защото ти го правиш такъв. Това е изключително ненужна излагация на лични факти която поражда едновременни жал и смях в мен. Едно момиче не може да разказва такива неща за гаджето си особено ако се бие в гърдите че много го обича. Сигурно го правиш защото си мислиш че си анонимна, но при положение че вече познаваме(и визуално) личната ти история, къде живееш (едва ли не ако някой се захване може и да разберре и къде точно работиш), приятеля ти, баба ти, дядо ти и още не си показвала вашите..... ЗАСЕГА! едва ли е толкова анонимно вече.

Тъй, съгласна съм до някъде с теб, обаче това, което съм написала за него, не бих казала, че е срамно.
    Първо, мога да бъда лаконична и да напиша, че не му е било леко в детството - някой ще помисли, че са го насилвали родителите му, друг ще си помисли, че става дума за някаква лигавщина.
    Мога да бъда лаконична за жените - но аз се гордея с избора на човек да спазва ценностите си и да бъде добър към хората. Мога да кажа просто, че е мил и добър, но за мен той е изключително мил и добър, или поне е бил. Галантен мъж. И аз го обичам заради това, защото има добро сърце, докато кроим как можем най-лесно да убием всеки около нас

Кое те кара да си толкова откровена (и си мисля че и в действителност си а не само анонимно)? Така е, и в действителност съм. Преди много са ме нападали в личен аспект, и когато започнах да се защитавам и да приемам, това,което ми се е случвало , без да се срамувам ( пак като мъничка по-скоро ) - малко премина към твърде много откровеност. Винаги, когато съм споделяла истината,и когато съм показвала, че не се срамувам от нея, а я приемам като част от себе си - така никой не ме е нападал. Едно е да ти се подиграват за нещо,и ти да се срамуваш и да плачеш, друго е да кажеш - да, случило ми се е, така е и толкоз.
    Както фиксацията при някои хора, занимаващи се с точни науки, така и при мен това се е превърнало в средство да се защитя от определен тип атаки , но пък ставам уязвима за друг тип.

Наивна ли си (според теб)? Не, добродушна съм, но съм песимистично настроена дори към семейството ми понякога. От гледна точка на това да не свалям гарда. Свалям го пред тях де, и пред близки, доверявам се, но е трудно.
    Казвала ли си на приятелките си как е новия в леглото и колко му е голям? Хм, възможно е, от 5-6 месеца почти не съм общувала, а предполагам, че основно съм им казвала колко е прекрасен. Но сигурно съм се похвалила, че ми харесва.
    Коя чашка си (сутиен)? Голямо С или малко D, зависи от сутиена.

Е.. с непознати на живо не приказвам такива нещо, тук в писмена форма е много предразполагащо, особено, че близките ми споделят основно, а аз слушам, пък тук аз споделям. :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението

Тъй, съгласна съм до някъде с теб, обаче това, което съм написала за него, не бих казала, че е срамно.
    Първо, мога да бъда лаконична и да напиша, че не му е било леко в детството - някой ще помисли, че са го насилвали родителите му, друг ще си помисли, че става дума за някаква лигавщина.
    Мога да бъда лаконична за жените - но аз се гордея с избора на човек да спазва ценностите си и да бъде добър към хората. Мога да кажа просто, че е мил и добър, но за мен той е изключително мил и добър, или поне е бил. Галантен мъж. И аз го обичам заради това, защото има добро сърце, докато кроим как можем най-лесно да убием всеки около нас

Кое те кара да си толкова откровена (и си мисля че и в действителност си а не само анонимно)? Така е, и в действителност съм. Преди много са ме нападали в личен аспект, и когато започнах да се защитавам и да приемам, това,което ми се е случвало , без да се срамувам ( пак като мъничка по-скоро ) - малко премина към твърде много откровеност. Винаги, когато съм споделяла истината,и когато съм показвала, че не се срамувам от нея, а я приемам като част от себе си - така никой не ме е нападал. Едно е да ти се подиграват за нещо,и ти да се срамуваш и да плачеш, друго е да кажеш - да, случило ми се е, така е и толкоз.
    Както фиксацията при някои хора, занимаващи се с точни науки, така и при мен това се е превърнало в средство да се защитя от определен тип атаки , но пък ставам уязвима за друг тип.

Наивна ли си (според теб)? Не, добродушна съм, но съм песимистично настроена дори към семейството ми понякога. От гледна точка на това да не свалям гарда. Свалям го пред тях де, и пред близки, доверявам се, но е трудно.
    Казвала ли си на приятелките си как е новия в леглото и колко му е голям? Хм, възможно е, от 5-6 месеца почти не съм общувала, а предполагам, че основно съм им казвала колко е прекрасен. Но сигурно съм се похвалила, че ми харесва.
    Коя чашка си (сутиен)? Голямо С или малко D, зависи от сутиена.

Е.. с непознати на живо не приказвам такива нещо, тук в писмена форма е много предразполагащо, особено, че близките ми споделят основно, а аз слушам, пък тук аз споделям. :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове