- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Кажи ми 3 общи черти, които имаш с партньора.
За какво най-много си благодарна в живота?
Ако можеше утре сутринта да се събудиш с някакво ново качество (или дарба), какво би било то?
Какво цениш най-много у приятелите си? Или с други думи - какви качества трябва да притежава някой, за да ти бъде приятел?
//намерих една статия с подобни въпроси и ще те питам ощеама едно по едно
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо не си живяла с родителите ти от малка? Учила си в друг град? (всъщност май да, доколкото знам си учила в София :Д)
Искаш ли да се омъжиш? Сватба?
Приятелят ти какво работи?
Ще си имате ли домашен любимец?
Казваш ли на приятелките (и като цяло приятелите) си, че ги обичаш? А те на теб? :Д
Какви езици говориш?
Как се запознахте с приятеля ти?
Как ви се случиха нещата? Кой беше по-инициативният?
Празнуваш ли рождените си дни?
Къде си пътувала навън?
Бтв, сигурно ще прозвучи странно, че си спомням (ама какво да направя, всякакви простотии запаметявам), но за ника ти си обяснявала, че идва от това, че много говориш и в даден момент звучиш "номномномном". :Д
NomNomNom, чета те и асимилирам информацията...
Честно - бях останал с впечатлението от писани от теб коментари и от линк-нати няколко твои снимки, че си скромна, по-скоро затворена личност и т.н., а сега вече си мисля, че си един вид бунтарка (срещу какво се бутнуваш - не знам), но сякаш си личност, склонна към експерименти със себе си. Личност, за която няма табута или граници?
Та в тази връзка да задам още няколко въпроса:
1. Имаш ли пиърсинг по себе си (и ако "да" - къде е разположен)?
2. Имаш ли татуировка/татуировки (ако имаш повече от една - то колко на брой са)? Ако "да" - къде е/къде са разположена/разположени? Би ли я/ги описала как изглежда(т)?
3. Ако имаш пиърсинг/татуировка - какво те мотивира да ги направиш? Нещо специално, случило се в живота ти, или просто един ден се събуди с желание за това?
4. На какво отдаваш "нърд"-овете да правят по-освободени неща? Имам предвид, че преди време гледах епизод на "От местопрестъплението", където разследващите се опитваха да разнищят случай на убийство на един "нърд" и навлязоха в потайния свят на "нърд"-овете. В сериала животът им бе представен като на супер освободени хора, които за околните, в нормална социална обстановка, изглеждат като миловидни и скромни хорица, задръстени бих добавил, а в своя си свят - наркотици, запои, оргии, експерименти с тялото, тежка музика или електронна такава, татуирани на незабележими места, с пиърсинг на носа/устната... Аве, ако си гледала един филм на Анджелина Джоли - https://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_(film) - момичетата "нърд"-ове в епизода на "От местопрестъплението" бяха представени по подобен начин като героинята на Джоли.
И все повече почвам да си те представям по подобен начин...
Сега, ако отговориш, че имаш татуси и/или пиърсинг - съвсем ще затвърдиш посоката на мислене, която съм задал за теб...![]()
![]()
Edit: Желая ти лек полет и път.
Edit2: Онзи запис, с цикленето ти, ти разполагаш ли с него? И ако "да" - то би ли го споделила с нас, за да се посмеем - сигурно си изглеждала забавно?:P
Последно редактирано от M**** : 01-27-2015 на 13:22
Значи не съм сам.Досетих се обаче не исках да изглеждам като някакъв психопат преследвач,който си записва в една тетрадка живота на Номката и го учи наизуст.
![]()
Спомням си че Номката е разправяла как веднъж като била малка Ева си говорела с някакъв приятел по телефона.Обаче понеже много бързо говорела и много неща не и се разбирали приятелят и я забъзикал като започнал да и казва по телефона номномном и тя решила да се кръсти така тук,защото и се сторило забавно за ник.
Иначе на мен пък Номката никога,особено в още по-младите и години никога не ми е оставяла впечатление на много скромна и затворена личност.По-скоро ми е създавала впечатлението на бунтарката,която е готова да се изправи сама срещу света и е готова да опита от всичко и да експериментира всичко без значение кой какво казва по въпроса и дали определя нещо си за правилно или неправилно,за добро или лошо,за хубаво или пък гадно. Отделно че като видя жена с татуировки(да тя има такива) горепосочният ми образ за нея се подсилва
По-скоро към тоя образ не ми се вписва единствено това дето казва,че е имала комплекс относно външността си.
Последно редактирано от Niakoitam : 01-27-2015 на 14:04
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Възможно е, аз имам регистрация от януари 2013 г.. От тогава досега съм имал 2-3 етапа на следене на форума.
Пишех малко по-активно около януари-февруари 2013 г., след това си спомням, че едно лято (дали бе на 2013 или 2014 не помня) се разписвах отново за около седмица-две и сега отново следя форума от рождения ден на marilyn до този момент.
Представата ми за NomNomNom е от няколко нейни коментара, които съм видял за тези три седмици и от 2-3 нейни снимки, които е публикувала през същото това време.
А от днес - след нейните отговори по отправените от мен въпроси, и аз почвам да си мисля, че е по-скоро бунтарка, вмъкната в невинно-изглеждаща телесна опаковка.![]()
Последно редактирано от M**** : 01-27-2015 на 14:10
Номном е сладурче. Много ми е миличка, незнайно как, като не харесвам водолеи.
Аз си мислех, че учиш нещо във ФМИ. Грешно ли съм разбрала, тоест следваш ли нещо?
Какво правиш в свободното си време?
От колко време наистина си разбрала, че не искаш деца? (щото и аз не искам и за това също ти се кефя)
Карате ли се с гаджето?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ева, ти си моят форумен идол.
Я кажи как точно се запознахте с твоя човек,ама малко по-така...
Много ме радвате.
Май нямам други въпроси...засега.
Целув.
maDamn
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Познаваш ли родителите му? Как те приеха?
А той твоите?
Близките ти подкрепиха ли връзката ви и бяха ли скептични относно разликата? (Тук съм убедена, че отговорът е, че са те подкрепили, ама да си питам)
Би ли искала да се видим? :Д
Гледаш ли сериали?
Четеш ли вестници/новинарски сайтове, следиш ли какво се случва по света и у нас?
Гласува(ш) ли на изборите?
// да драсна, че ще отговоря утре сутрин, като седна пред компютър
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
NomNom сигурен съм че си останала с грешно впечатление от мен че не те харесвам, даже напротив интересна си ми. По- добре такава отколкото като другите фльорци с червило до ушите и неможещи да скалъпят 2 думи на кръст освен ако не става въпрос за последния модел грим с аромат на спагети или е*не от гз в устата.
Но това е покъртително особено като говориш за мъж на 38
И не защото той е такъв а защото ти го излагаш на показ и то в такава светлина през ден пред поне 5000 души. И аз все още не разбирам защо го правиш. Стана ми жал за него, и пак казвам не защото е такъв а защото ти го правиш такъв. Това е изключително ненужна излагация на лични факти която поражда едновременни жал и смях в мен. Едно момиче не може да разказва такива неща за гаджето си особено ако се бие в гърдите че много го обича. Сигурно го правиш защото си мислиш че си анонимна, но при положение че вече познаваме(и визуално) личната ти история, къде живееш (едва ли не ако някой се захване може и да разберре и къде точно работиш), приятеля ти, баба ти, дядо ти и още не си показвала вашите..... ЗАСЕГА! едва ли е толкова анонимно вече.
Та като оставим на страна моят пролог, да премина към въпроси.
Кое те кара да си толкова откровена (и си мисля че и в действителност си а не само анонимно)?
Наивна ли си (според теб)?
Казвала ли си на приятелките си как е новия в леглото и колко му е голям?
Коя чашка си (сутиен)?
След всичко това вече съм сигурен защо си навличаш стокъри постоянно.
Последно редактирано от LoadRunner : 01-27-2015 на 20:00
Мисля, че той беше една от ключовите сили за промените по външността, които исках да си правя, тип татуировки, не се чувствах достатъчно привлекателна. Нещо, което съм усещала, че когато се събират привлекателни хора, съм се чувствала изолирана от самото им отношение, някак хората са били снизходителни към мен. Сега си се харесвам, изглеждам съвсем прилично.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много ми е интересно да чета отговорите ти, обичам хора, които отговарят подробно, а не само с да, не и не знамАз също съм по дългите обяснения, даже понякога давам напълно излишна информация, което при теб го няма, възхищавам ти се
Ето и аз няколко въпросчета да задам:
Ако не греша (а може и да греша) караш или си карала шофьорски курсово - кой е най-големия гаф, който си правила зад волана?
С половинката ти имали ли сте сериозен скандал? Ако да, в началото на връзката или след това? За какво беше и как решихте проблема?
Каква музика харесваш?
Останах с впечатлението, че приятелят ти е испанец, нова съм тука и много, много не знам кой как и какво, та искам да попитам според твоите наблюдения вярно ли е, че хората в този край на Европа са по-горещи, по-темпераментни и като цяло по-трудни характери?
Играла ли си Дисайпълс?![]()
![]()
![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...