.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 268

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    аз пък съм сигурен, че е умишлено, но съм твърде наясно, че ние сме виновни също, като дупедавци и като народ.
    тъпо е да си мислиш, че на страна като Германия й пука за страна като България и ще се мъчи да я саботира по толкова извъртян начин...

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    тъпо е да си мислиш, че на страна като Германия й пука за страна като България и ще се мъчи да я саботира по толкова извъртян начин...
    доста пъти съм повтарял.. системата е изградена на този принцип - пазарния модел.. търговията, частниците, предрпиятията... подминават ни просто ..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    ами ако имат печалба от нас, що пък не. Лошото е че България тотално няма своя икономика (умишлено или не), сигурно 99 % всички големи фирми са чужди и ако се махнат ще сме гладни въшки т.е. в такова положение сме, че хем ни "крадат" законно чрез оборота на фирмите си (без конкуренция), хем не можем се откажем от тях, без да минем национална катастрофа, абе мани, мани.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами ако имат печалба от нас, що пък не. Лошото е че България тотално няма своя икономика, сигурно 99 % всички големи фирми са чужди и ако се махнат ще сме гладни въшки т.е. в такова положение сме, че хем ни "крадат" законно чрез оборота на фирмите си (без конкуренция), хем не можем се откажем от тях, без да минем национална катастрофа, абе мани, мани.
    ako iskame mojem, no samo s obedinenie i nacionalno mislene i дух, сила. ... но хората квито са....

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами ако имат печалба от нас, що пък не. Лошото е че България тотално няма своя икономика (умишлено или не), сигурно 99 % всички големи фирми са чужди и ако се махнат ще сме гладни въшки т.е. в такова положение сме, че хем ни "крадат" законно чрез оборота на фирмите си (без конкуренция), хем не можем се откажем от тях, без да минем национална катастрофа, абе мани, мани.
    За това никой не ни е виновен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си