.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Тема: Luft

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    И определено не искам мъжете да гледат на мен като на девица ,а луфтът определено не прави това..
    И един ден като се омъжиш, не искаш хората да гледат на теб като съвестно момиче, ами да си мислят как те е минал целия град, и че мъжът ти е будала.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И един ден като се омъжиш, не искаш хората да гледат на теб като съвестно момиче, ами да си мислят как те е минал целия град, и че мъжът ти е будала.
    Ще кажа само ,че до тогава имам много време И мисля ,че за всеки би било жалко ,ако не е преживял това което може да вземеш от младостта.. И не виждам нищо лошо в това ,Жената да е имала достатъчно сексуални контакти преди брака..а не да се присети когато не му е времето ,какво е пропуснала и тепърва да се вдетинява с дискотеки ,излизания или да я чукат колегите след някой банкет ,а после да си целуваш детето за лека нощ.. Младостта е за това ,ако ще правиш някакви грешки ,то по-добре да е през нея..Всеки си решава ,може да се правиш на "задръстен" .Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    ...Отначало дори ми се стори, че е разкрачена.
    А тя не е ли всъщнонст? Ужасно е това според мен :д

Ще кажа само ,че до тогава имам много време И мисля ,че за всеки би било жалко ,ако не е преживял това което може да вземеш от младостта.. И не виждам нищо лошо в това ,Жената да е имала достатъчно сексуални контакти преди брака..а не да се присети когато не му е времето ,какво е пропуснала и тепърва да се вдетинява с дискотеки ,излизания или да я чукат колегите след някой банкет ,а после да си целуваш детето за лека нощ.. Младостта е за това ,ако ще правиш някакви грешки ,то по-добре да е през нея..Всеки си решава ,може да се правиш на "задръстен" .Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..
    тук си права за младостта ... живей си е никой не те е спрял. Но това изречение - до тогава има много време ... - сега искаш да имаш луфт като на кон и после като решите да се омъжвате пак ще има как да си събера луфта и да си прибера карантиите ...

Но дотогава да цапа задната седалка на колата на гаджето си с чужди течности..
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Но дотогава да цапа задната седалка на колата на гаджето си с чужди течности..
    Ставаш баnален\a вече с това! Не си била там,не знаеш каква е била ситуацията ,така че не може да се изказваш.. Не знаеш имало ли е секс ,нямало ли е за да говориш..може само да съм му го извадила и момчето просто да не е издържало може да не съм била аз има хиляди възможности ,така че..

Аз лично не искам да давам сигнали ,че никой няма шанс с мен и да живея в епруветка..
    Значи всички имат шанс със теб, или ?

Цитирай Първоначално написано от m_nik Виж мнението
    Значи всички имат шанс със теб, или ?
    Не ми слагай думи в устата! не съм казвала това..Просто не искам да изглеждам ,така сякаш никой няма шанс с мен.. Не мисля ,че тези който се правят на много недостъпни всъщност са щастливи..

Не ми слагай думи в устата! не съм казвала това..Просто не искам да изглеждам ,така сякаш никой няма шанс с мен.. Не мисля ,че тези който се правят на много недостъпни всъщност са щастливи..
    Мацка, не всички сме напреднали като теб.

Значи, ако нямам луфт, съм недостъпна и никой няма шанс с мен?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Значи, ако нямам луфт, съм недостъпна и никой няма шанс с мен?
    Колко сме назад с нещата. И аз нямам луфт. Ем ще си умра сама. НИКОЙ НЯМА ШАНС С НАС !! :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си