.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4966

Hybrid View

  1. #1
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

    ...

    E, какви са тия спагети Болонезе със сос бешамел? Няма такъв филм. Гледала съм истинска италианска рецепта, има една камара съставки, ама нищо общо с бешамел, и в Италия съм яла Болонезе, майка в Болоня е яла болонезе, няма бешамел там.

    Аз се чудя дали днес като за след изпит да не си направя любимата ми супичка напоследък - картофено-морковена крем супа с плуващи задушени в масло гъбки. Купих и половин кило свинско, ще се наложи да измисля как да му го сготвя на моя.

    А как яйца в тигана без мазнина??
    Утре ще си направя любимата закуска - като за шампиони е, ама като почна да тренирам пак стабилно от другата седмица, ще ми трябва енергия. 1 виенско вурстче на парченца минава в тигана, докато стане така тъмнокафяво (обичам прегорено!!!), после наситно нарязан домат, накрая 2-3 яйца и цялото объркано. АААААЙ!!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-03-2015 на 19:34

  2. #2
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Регистриран на
    Nov 2012
    Мнения
    13 898
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А как яйца в тигана без мазнина??
    Иначе готвачка го раздаваш, а елементарни неща не знаеш.

  3. #3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    E, какви са тия спагети Болонезе със сос бешамел? Няма такъв филм. Гледала съм истинска италианска рецепта, има една камара съставки, ама нищо общо с бешамел, и в Италия съм яла Болонезе, майка в Болоня е яла болонезе, няма бешамел там.
    Да ти кажа честно аз не разбирам много от италианска кухня и нямам самочувствие да знам много рецепти. Това, което съм чела и съм правила, сигурно намерено от нета, е следното: приготвя се запържен лук с кайма, подправки, сол. Прави се сос Бешамел, нужен е и доматен сос (аз взимам от кутийка). Прави се много лесно: ред кори за лазаня, ред кайма и сосове. Отгоре се настъргва кашкавал, малко преди да се извади от фурната. Моят приятел прави макаронките по подобен начин, ама вместо Бешамел, слага просто прясно мляко. Болнезе ли е, не е ли, не знам, ама е много вкусно.


    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А как яйца в тигана без мазнина??
    В тефлонов или керамичен (май) тиган става много добре. Аз от години си правя яйцата без мазнина и стават много вкусни.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

    http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

  4. #4
    Мега фен Аватара на li0n
    Регистриран на
    Sep 2011
    Град
    Пловдив
    Мнения
    4 974
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

    В тефлонов или керамичен (май) тиган става много добре. Аз от години си правя яйцата без мазнина и стават много вкусни.
    И аз ги правя яйцата в тефлонов, никаква мазнина не слагам, даже ми е по-вкусно без мазнина, отколкото със.
    Точно днес такъв буламач си забърках, ама стана добре, де, имам усет очевидно за тези неща, наследствено сигурно. Пък ми е и интересно да се занимавам...

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си