 
- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как сме в кухнята? :дд
 Отговор в тема
 Отговор в тема
			
		
		E, какви са тия спагети Болонезе със сос бешамел? Няма такъв филм. Гледала съм истинска италианска рецепта, има една камара съставки, ама нищо общо с бешамел, и в Италия съм яла Болонезе, майка в Болоня е яла болонезе, няма бешамел там.
Аз се чудя дали днес като за след изпит да не си направя любимата ми супичка напоследък - картофено-морковена крем супа с плуващи задушени в масло гъбки. Купих и половин кило свинско, ще се наложи да измисля как да му го сготвя на моя.
А как яйца в тигана без мазнина??
Утре ще си направя любимата закуска - като за шампиони е, ама като почна да тренирам пак стабилно от другата седмица, ще ми трябва енергия. 1 виенско вурстче на парченца минава в тигана, докато стане така тъмнокафяво (обичам прегорено!!!), после наситно нарязан домат, накрая 2-3 яйца и цялото объркано. АААААЙ!!
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-03-2015 на 19:34
Да ти кажа честно аз не разбирам много от италианска кухня и нямам самочувствие да знам много рецепти. Това, което съм чела и съм правила, сигурно намерено от нета, е следното: приготвя се запържен лук с кайма, подправки, сол. Прави се сос Бешамел, нужен е и доматен сос (аз взимам от кутийка). Прави се много лесно: ред кори за лазаня, ред кайма и сосове. Отгоре се настъргва кашкавал, малко преди да се извади от фурната. Моят приятел прави макаронките по подобен начин, ама вместо Бешамел, слага просто прясно мляко. Болнезе ли е, не е ли, не знам, ама е много вкусно.
В тефлонов или керамичен (май) тиган става много добре. Аз от години си правя яйцата без мазнина и стават много вкусни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5