- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- За всички които мразят България.
.
Последно редактирано от FemaleEyes : 01-28-2015 на 04:16
Аз не я мразя само заради кризата и тези които са на власт, имам над 100 причини да мразя България.
и нямаш нито една да я обичаш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Мразя я заради правителството. Как може собствената ни държава да мисли повече за циганите, отколкото за българите ???
Понеже всички само мразите и никой нищо не се опитва да промени, за това нещата не вървят.
Не мразиш майка България, мразиш себе си, защото не можеш да се адаптираш и да си намериш среда.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Къде са старите съформуници да ти намерят 101 причини да си ебеш майката!
Като имаш 100 причини кажи поне една, ама кажи и ти с кво си полезен на тая държава. Да сере всеки може. Като толкова мразиш България, завършвай и ставай се махайЕдин балък, който не си мърда гъза по-малко.
Стотици пъти съм давал отговори на подобни коментари... накрая като продължа да пиша се оказвам прав и после садвате. И се оказва че само съм си загубил времето. Ако не сте с мен, просто нямаше нужда да го пишете това.
да намеря ли оная тема дето си говорехме за аватара ти там сам се описа
май не България е кривата при теб
а да не говорим че си имаш само един приятел и то въображаем
що не понегледнеш първо себе си после да лееш злоба по живота
приеми го като приятелски съвет
Последно редактирано от haritov : 02-05-2015 на 17:41
Стига хранихте тоя трол. Отказвам да повярвам, че е истински.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
FemaleEyes то е най-лесно когато нещата се забатачат да хейтваш родината. Ми вървете на по-хубаво място. Изберете лесния път в чужбина и се загубете като нация. Вместо да се помъчим да направим нещата тук ще ходим на готово в чужбина. И после ми разправят как уважавали националните герои паднали за свободата, я ми обяснете колко ги уважавате, щом сте готови да се махнете с лека ръка от земята за която са дали живота си. Сега ме саднете моля
П.П. и можеш да се гордееш със себе си от подобни теми http://www.teenproblem.net/forum/sho...80%D0%B8%D1%8F
Да ти кажа ли какво виждам там? СЛАБ ХАРАКТЕР
Последно редактирано от tochko : 04-03-2015 на 12:22
авторе искам пак да пуснеш снимка на някви хора дето ги мразиш и пак да разказваш за каквохайде де в другите ти теми си сложил и ми стана малко интересно