.
Отговор в тема
Страница 57 от 72 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 1800
    Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Joannaazh точно за шията се насочи към нещо нежно,но и да не е просто някаква китка без смисъл Един мой приятел си татуира едногодишен белег,но беше на една от гърдите му. Шията е с по-нежна кожа и може да възникне проблем. Най-добре е първо да се обърнеш към кожен специалист и след това към татуист. Успех.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Здравейте, от известно време се каня да си направя първия татус и мисля, че тази година най-сетне ще го направя. Искам съвет за това къде да се намира? Искам да си татуирам дата с римски цифри - XXI.IX. Ще се радвам да ми дадете предложения! (:

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Под кокала на глезена от вътрешната страна. Над свивката на лакътя пак от вътрешната страна. Над ключицата.

Аз от няколко години насам искам да си направя татуировка на жартиер...самоче се чудя ако напълнея след като съм я направила дали ще се разтегли? (не говорим за голямо напълняване, но все пак..) Освен това колко ли трае татуирането на този тип татуировки?

Град
    у нас...
    Ще се разтегне. Бих казала, че е лудост да се прави на най-меките части - визирам бедрата (особено вътрешната част), гърдите, около пъпа... Но всеки сам решава за себе си. Имай предвид, че така или иначе след 50-60 години всички ще сме увиснали от всякаде и все тая къде ти е бил татуса :Д
    Ако напълнееш с 4-5кг няма да има видима промяна.

Голям фен Аватара на supersonic0
    Честно казано много се чудя дали да си направя татуировка или не, тоест ако си направя една, е ясно, че няма да е само една и ще последват още много, но точно това ме кара да се замисля, както най-вероятно и повечето, които се двоумят. Дали искам да имам или не. Напоследък обаче доста искам да си татуирам логото на любимия отбор: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rid_CF.svg.png

Според някои може и да е глупаво, но това е детската ми любов от вече 12 години. Интересно ми е какво е мнението ви и за примерни места, на които може да ми го нарисуват. Мислел съм си за вътрешната страна на китката, но това е просто една от многото идеи, които съм имал :Д

Мега фен Аватара на Dagichka
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...b8518d644b28b2 на една приятелка <3 но милата срещна доста остра реакция от всички останали, как си е съсипала живота с такава татуировка на тва видно място и тн и тн.. някой имал ли е проблем да се възприеме в началото с големи татуировки?
    аз все още нямам, но тази година ще е, даже май окончателно реших какво ще е :д

Град
    у нас...
    Негативи срещаш винаги. Независимо дали за татус, за излишните килограми, за тънките вежди, за черните точки по носа, за белите петна от слънцето по гърба, за белезите по краката от врастналите косъмчета и т.н. и т.н. Ако ще си търсим за какво да се заядем, хората сме много добри.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...b8518d644b28b2 на една приятелка <3 но милата срещна доста остра реакция от всички останали, как си е съсипала живота с такава татуировка на тва видно място и тн и тн.. някой имал ли е проблем да се възприеме в началото с големи татуировки?
    аз все още нямам, но тази година ще е, даже май окончателно реших какво ще е :д
    аз затова не си правя големи татуси - няма да мога да свикна с тях
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    ilivewheretheskyends
    Dagichka
    Хич да не и пука . И аз срещнах, но май само от по-възрастни. Черепи не отивали на момичета, да съм си била нарисувала пеперудка. Ай стига бе.
    BTW много е красив.

Благодаря

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    Пааак съм аз
    Татуса ми вече е възстановен! Така де, мисля, би трябвало... Но като пипна имам чувството, че има лека повърхност, не знам дали е нормално или дали не си въобразявам, но както и да е... Исках да попитам от сега нататък дали се налага да продължа да го мажа и дали отново се изисква някаква по-особена грижа...? Още ме е страх докато съм в банята да стоя по-дълго време под душа или да минавам по-смело участъка на/около татуса с тривката и да

Супер фен Аватара на skate
    http://prikachi.com/images.php?images/878/7894878p.jpg
    nai qkiq tattoos prevoda e "Every second is a new life
    Let us use the time we have been given
    To live a little"

Град
    ilivewheretheskyends
    И ти как го разбираш?

чак пък най-якият.. :д цитатът е хубав да, но шрифтът и там другите работи не ми харесват
    аз да питам, тъй като спорих с една приятелка - фолиото, което се слага веднага след като се направи татуировката трябва да се махне там след 6-8 часа примерно, нали? после след като се мажеш не е нужно да слагаш пак фолио, защото така не диша или?

Супер фен Аватара на skate
    ami po princip e preporu4itelno prez purviq den vinagi sled kato q izmie6 da slaga6 folio za da ne se zamursqva i chak na 2riq den da mahne6 folioto da moje da di6a
    ps. purviq den tatosa se mie i se slaga novo folio prez 3-4 4asa g/d na mene pone taka mi kazaha
    kato si go praih purviq
    Последно редактирано от skate : 02-02-2015 на 18:09

Град
    Варна
    На никоя от татуировките си не съм слагала фолио след първото. Татуистът ми го сложи, защото кървеше и да не ме цапа. След като спре да кърви, няма нужда повече от фолиото.

Мега фен Аватара на skatew
    зависи от мястото, на което си го правиш
    един приятел си направи 2 татуса на двата крака/на ходилото, от горната част/ и на 2та трябваше да носи фолио 2 дни, че да не му се прейбе
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    зависи от мястото, на което си го правиш
    един приятел си направи 2 татуса на двата крака/на ходилото, от горната част/ и на 2та трябваше да носи фолио 2 дни, че да не му се прейбе
    По принцип да, той като си обува обувките и има търкане и то сериозно, затова му е фолиото.
    Иначе ако е на рамо, врат, китка, там където триенето от дрехите не е силно, нямаш нужда от фолио. Може да се слага, евентуално за да не ти цапа дрехите покрай мазането, но иначе фолиото запарва и заздравяването е по-трудно. Хубаво е татусът да диша и да не се излага на пряка слънчева светлина.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз имам план за ходилата, много красиво стоят татуси там според мен. <3
    Иначе не знам дали съм ви показала последната ми придобивка, измъчих се, докато успея да я снимам, че е от задната страна на ръката
    http://prikachi.com/images.php?images/896/7896896c.jpg

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Аз в момента говоря с един приятел, който уж ми изготвя допълнения към ръката, за да можем да направим нещо като ръкав. Двоумя се и за една сентенция над совата на циците ми, ама ако ще се прави нещо ще е вече идната зима.

ясноо, значи си е индивидуално и не е толкова пагубно колко време се държи тва фолио :д
    аа, heartshapedbox какво значи? :д и много готина тениска на мерудия ^^

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Благодаря ти ^^
    А иначе е 'Ахимса' на санскрит, ето го и значението
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ahimsa

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Цитирай Първоначално написано от supersonic0 Виж мнението
    Честно казано много се чудя дали да си направя татуировка или не, тоест ако си направя една, е ясно, че няма да е само една и ще последват още много, но точно това ме кара да се замисля, както най-вероятно и повечето, които се двоумят. Дали искам да имам или не. Напоследък обаче доста искам да си татуирам логото на любимия отбор: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rid_CF.svg.png

Според някои може и да е глупаво, но това е детската ми любов от вече 12 години. Интересно ми е какво е мнението ви и за примерни места, на които може да ми го нарисуват. Мислел съм си за вътрешната страна на китката, но това е просто една от многото идеи, които съм имал :Д
    Аз след около месец ще си татуирам емблемата на ЦСКА на лявата гърда, обаче не знам как ще изглежда татуировка на Реал Мадрид там. Виж провери в интернет Real Madrid tattoos за идеи

Здравейте, някой би ли ми превел от Руски на Български този религиозен надпис от ръката му, ще съм много благодарен!

http://prikachi.com/images.php?images/595/7905595f.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си