.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Тема: Luft

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Габи, ходи с полички тип "колан" без бельо... Никой няма и за момент да си помисли, че си нещо различно от боклук.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Габи, ходи с полички тип "колан" без бельо... Никой няма и за момент да си помисли, че си нещо различно от боклук.
    тази пола ще говори много сексуалността й , и луфтът също ще се вижда, мъжете няма да си мислят, че нямат шанс с нея, което й беше голямо притеснение
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Не виждам какъв ви е проблема и ,защо трябва да обиждате..Нито знаете как ходя и с какво се обличам! Мисля ,че в началото изразих мнение ,като всеки.. казах единствено ,че с ездата може да се добие такъв ефект ,нищо не съм казвала за секса и,че се получава от него.. другото което съм казала си е мое лично мнение

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Цитирай Първоначално написано от Gabi94 Виж мнението
    Не виждам какъв ви е проблема и ,защо трябва да обиждате..Нито знаете как ходя и с какво се обличам! Мисля ,че в началото изразих мнение ,като всеки.. казах единствено ,че с ездата може да се добие такъв ефект ,нищо не съм казвала за секса и,че се получава от него.. другото което съм казала си е мое лично мнение
    От ездата не се получава никакъв луфт, престани да говориш небивалици!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си