Да
Не
Не мога да преценя
Първоначално написано от an7raks Това е сигурно, ама ми беше интересно като профил... Явно е INFP, въпреки че не е баш противоположност... Даже доста си приличаме в някои отношения... то и аз съм инфп и трудно бих комуникирала с теб повече от 5мин без да съм ти показала среден пръст :Д /тва го казвам с усмивка/ изводът---> не разчитай на такива тестчета
Първоначално написано от Ivaaaaa то и аз съм инфп и трудно бих комуникирала с теб повече от 5мин без да съм ти показала среден пръст :Д Защо си мислиш, че аз не му показвам средни пръсти на всеки 5 минути? :ддд
Първоначално написано от tori Защо си мислиш, че аз не му показвам средни пръсти на всеки 5 минути? :ддд То твоето може да е сигнал за други работи, не се брои. :Д
Първоначално написано от Aeternal То твоето може да е сигнал за други работи, не се брои. :Д Те другите работи не се показват така описателно. Среден пръст, насочен към него значи „Гад отвратителна, ти си задник, а аз НЕ СЪМ жуже!“ просто за да си знае.
Първоначално написано от tori Защо си мислиш, че аз не му показвам средни пръсти на всеки 5 минути? :ддд ахах, сладко :Д
Правила