- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета харесва ли ви да ви свършват в дупето?
Аз реално не си представям полов акт, в който не свършва в мен. Случвало се е веднъж-два пъти и нз, все едно има нещо недовършено.
Като правим анален, свършва в мен, но анален винаги с презерватив, някак не ме кефи идеята да лекуваме инфекции. Харесва си ми. Тогава курът е най-твърд, много яко. :Д
Това ми е най-добре звучащата дума за мъжки полов орган. Супер много му подхожда.![]()
Важното е че е искрена.
Искам да ти кажа да ми прочетеш пак поста. И ако не разбереш нещо, да питаш.
пичката си го каза с истинските думи ... , няма за какво да се прави :d
Хубаво е особено като започне да му пулсира вътре. Много ми харесва...
![]()
Не е само пулсирането, а и усещам струйките някъде на дълбоко. В този момент пъхам пръст отпред и му масажирам члена през влагалището. Това го довършва. В замяна той не излиза веднага, а остава докато му спадне до толкова, че дупето все едно само го изплюва с мляскащ звук.
Нямам време да вися по форумите, като чекиджията по-горе. За това влизам когато мога.
Разбира се, че си такъв. Нямам време за празни приказки с нещастници. Отивам да вземам детето от градина.
Аз съм момче. Когато бях на 15 бях гей. Сега не съм и имам връзка с момиче. Ще споделя моето мнение от миналато ми.
Хубаво е едно момче свърши в теб. Чувството да свършат в дупето е от най-хубавите неща в живота. Повечето момчета никога няма да разберат защото ги е срам. Кагото са свършвали в дупето ми усещах как дупето ми се пълни със сперма и затопляне.
Язък, жалко че не са ти запълнили устата и мозъка със сперма, че да мирясаш !