- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Темата на Калпазанка - въпроси и отговори
Rhus toxicodendron. 5 гранулки до 4 пъти дневно. Да не си пушила/пила кафе/кола/яла чесън/лимон 3-4 часа преди това.
Генетични изследвания за кръвосъсирването правила ли си? Ултразвук на черен дроб?
Холестерол? Триглицериди? Кръвна захар на гладно?
Последно редактирано от kalpazanka : 02-13-2015 на 18:07
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
тори, може да пиеш превантивно и валериан глог и мента на капки, чай от шипки и мая разредена с нещо (:
ивааааааааа, четох ти пон-азад за болежките и да ти кажа, че на мен вчера ми дойде със същите ужасни симптоми, понеже не бях спала хубаво от стрес и като цяло напоследък не живея никак здравословно и това ми се одрази и принципно пия облак, ама тогава не бях яла, нито имах апетит да ям и майка ми ми даде аналгин на хапче и валериан глог и мента на сироп и ми мина, та исках да ти споделя, че и това помага, но си вземи на капки, аз даже днес си взех, защото е по-хубав, в сиропа има захар и консерванти, а другото си е чисто и чай от шипки и мед ^^
Последно редактирано от galaxy29 : 02-13-2015 на 18:19
Херпеса е вирус, който седи вътре в клетките след зараза, да. Излиза на повърхността чак като ти поотслабне организма. Все пак обаче не съм постоянно около приятеля си и не мога да следя за повишаване на температура, подуване на лимфни възли и други работи, които се появяват при първа среща на организма с вируса. Не се е хвалил, че е болен, нито че има ранички където и да е.
Не ни мисли, ще живеем. И двамата.
Калпазанке, мерси. Ще мина през аптеката утре и ще си купя такова.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
В последните няколко седмици толкова пъти ми се налагаше да чета за лабиалния херпес (стресница), че имам чувството, че станах лекар-вирусолог или както е там. Все тая, обаче, щото колкото и да се пазя от разболяване, колкото и да мажа, и каквито и витамини да дъня, то пак си излиза и си боли. Казах вече, че благодаря на кака, ще си купя лекарството и спирам да пиша, че го изкарахме баси проблема, а то си е чисто и просто досадно, нищо кой знае какво. И го удряме на спам.
^Тва е хомеопатия, кака.![]()
Веднъж беше тръгнал да ми излиза и го спрях като го изгорих, буквално. Бях в заведение и щяхме да излизаме на дискотека като ме зачовърка и си поръчах горещ чай и изгорих цялото място с лъжицата, после ме пари около час, но малкия педерас така и не излезна.
Възможно ли е да има общо с:
- приемането на постинора
- последвалата киста
- последвалото продължително кръвотечение
- неизчезване на ПМС симптомите по време и след кръвотечението ( бокли в гърдите всъщност, и може би изнервеността )
До преди постинора и кистата, не съм имала подобни проблеми.
А може и да съм недоспала, ама ме съмнява
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
бях в бяната и ужасно болеше, а аз тъпата само за болката мислех и още повече, причерня ми, започна да ми се гади, прималя ми, обаче някак се задържах, даже успях да се облека и после се сгуших в одеялото на дивана, майка ми каза, че съм била много бледичка и добре че беше тя да ме освести, че сама не ми се виждаше как щях да се оправя, после и ми се накара хубаво да си взема урок :д стана ми гадно, че я уплаших ;/
и дам, наистина ми помогна хапчето и валериана, бързо ме съвзеха и после топлото чайче ме доуспокои (:
а при теб на какво се дължи?
без сок
г/д същото и при мен, с разликата, че не си бях вкъщи. превивах се от болка и ми се искаше да изпищя. за около 20-30 минути бях в полусъзнание, беше ми черно, цялата се изпотих /студена пот/ и изведнъж просто загубих съзнание. а, и на няколко пъти щях да се издрайфам, но благодарение на силната ми воля и това, че май не бях яла, се разминах поне с тва унижение. нямам представа на какво може да се дължи. отскоро е.
( :
едит: мен ми е така само първия ден, а ти?
Последно редактирано от Ivaaaaa : 02-14-2015 на 13:34
нали казах, само онзи ден
аз питах защо при теб е така, дали като при мен от разхлабена имуннна с-ма или нещо друго
Здравей! Всичко съм правила без ултразвук на черния дроб. Всички изследвания са ми в норма, чак лекарката каза, че толкова пък да съм здрава не можелоИначе отпадналото, сънливостта и гаденето, абе почти всичко вече отмина, чувствам се добре, доки каза, че е било заради нуждата организма да се адаптира. Сега остана само лекото зацапване от време на време, понякога са няколко червени капчици, понякога са кафеникави. Решавам драмата с мъничка ежедневна превръзка, надявам се това да спре, докторката каза, че според нея след следващия цикъл, като ми свърши опаковката Ясмин и ми дойде вече ще е нормално. Ще си направя почивката от 7 дни и си ги почвам пак, но ако пак съм така както в началото ги спирам и сменям доктора
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Забравих да кажа и че доки ме обвини, че съм ужасно глупава, защото все още пуша, а не е много хубаво да вземам Ясмин и да пуша. Почвам да се самонавивам да спирам тези проклети цигари... Може и заради това да съм била така в началото
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....