.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 258
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Кажи-речи постоянно като сме си заедно съм със раните по устните и нито веднъж не съм видяла той да се е заразил с херпес по джуките от мен... Съжалявай мен, щото него не го болят устните.
    Иначе си намерих един стар виро-мерц, който мислех, че е свършил, при следващия излизащ ще мацотя с него, а като свърша ще си взема или нещо друго, или една-две лепенки от тия на Ива.
    Най-малкия проблем с херпесите е външния ти вид

Мега фен Аватара на tori
    Къде видя да споменавам въобще външен вид?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Калпазанке, от едно известно време все съм с херпеси по устните, че и по два-три-четири. Пари, боли и сърби, стават грозни рани като погори и е кофти. Пия си Имуноактив от тоя на Допел хертс, когато съм вкъщи, слагам лед и разни студени неща и не се махат тия гадните, противни работи. Кажи някакво кремче да мацам вкъщи, че само за едни рани по устните не ми се ходи до личния да го карам да ми изпише нещо. Мерси предварително и съжалявам, ако се повтарям. Черпя те едно виртуално кафе. :д
    Rhus toxicodendron. 5 гранулки до 4 пъти дневно. Да не си пушила/пила кафе/кола/яла чесън/лимон 3-4 часа преди това.

Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Лекарка ми ги изписа!
    Генетични изследвания за кръвосъсирването правила ли си? Ултразвук на черен дроб?
    Холестерол? Триглицериди? Кръвна захар на гладно?
    Последно редактирано от kalpazanka : 02-13-2015 на 18:07

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на galaxy29
    тори, може да пиеш превантивно и валериан глог и мента на капки, чай от шипки и мая разредена с нещо (:

ивааааааааа, четох ти пон-азад за болежките и да ти кажа, че на мен вчера ми дойде със същите ужасни симптоми, понеже не бях спала хубаво от стрес и като цяло напоследък не живея никак здравословно и това ми се одрази и принципно пия облак, ама тогава не бях яла, нито имах апетит да ям и майка ми ми даде аналгин на хапче и валериан глог и мента на сироп и ми мина, та исках да ти споделя, че и това помага, но си вземи на капки, аз даже днес си взех, защото е по-хубав, в сиропа има захар и консерванти, а другото си е чисто и чай от шипки и мед ^^
    Последно редактирано от galaxy29 : 02-13-2015 на 18:19

и нито веднъж не съм видяла той да се е заразил с херпес по джуките от мен...
    .................................................. .....
    Къде видя да споменавам въобще външен вид?
    зззззззззззззззззз

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    тори, може да пиеш превантивно и валериан глог и мента на капки, чай от шипки и мая разредена с нещо (:

ивааааааааа, четох ти пон-азад за болежките и да ти кажа, че на мен вчера ми дойде със същите ужасни симптоми, понеже не бях спала хубаво от стрес и като цяло напоследък не живея никак здравословно и това ми се одрази и принципно пия облак, ама тогава не бях яла, нито имах апетит да ям и майка ми ми даде аналгин на хапче и валериан глог и мента на сироп и ми мина, та исках да ти споделя, че и това помага, но си вземи на капки, аз даже днес си взех, защото е по-хубав, в сиропа има захар и консерванти, а другото си е чисто и чай от шипки и мед ^^
    благодаря, ще опитам, макар че съм скептична. припадала ли си от болки, щото аз съм ):

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    зззззззззззззззззз
    Херпеса е вирус, който седи вътре в клетките след зараза, да. Излиза на повърхността чак като ти поотслабне организма. Все пак обаче не съм постоянно около приятеля си и не мога да следя за повишаване на температура, подуване на лимфни възли и други работи, които се появяват при първа среща на организма с вируса. Не се е хвалил, че е болен, нито че има ранички където и да е.
    Не ни мисли, ще живеем. И двамата.

Калпазанке, мерси. Ще мина през аптеката утре и ще си купя такова.

не мога да следя за повишаване на температура, подуване на лимфни възли и други работи, които се появяват при първа среща на организма с вируса. Не се е хвалил, че е болен, нито че има ранички където и да е.
    Не ни мисли, ще живеем. И двамата.
    Ще живеете, но докога ?
    Ще оставя палавницата да ти обясни, какво точно е херпес и дали си личи, дали се разболяваш веднага или дали въобще е възможно да се излекуваш.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Херпеса е вирус, който седи вътре в клетките след зараза
    Тори трябва да спреш к***ите. Или поне съмнителните.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Калпазанке, пак съм аз.
    Номи, почвам да си мисля при тебе за проблеми с щитовидната в посока хиперфункция.
    Или пък просто ти липсва гаджето

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    принципно пия облак
    За троен облак ли говориш?.. водка, мента, сок..

Мега фен Аватара на tori
    В последните няколко седмици толкова пъти ми се налагаше да чета за лабиалния херпес (стресница), че имам чувството, че станах лекар-вирусолог или както е там. Все тая, обаче, щото колкото и да се пазя от разболяване, колкото и да мажа, и каквито и витамини да дъня, то пак си излиза и си боли. Казах вече, че благодаря на кака, ще си купя лекарството и спирам да пиша, че го изкарахме баси проблема, а то си е чисто и просто досадно, нищо кой знае какво. И го удряме на спам.

Град
    пространството на Дисе
    ^Тва е хомеопатия, кака.

тори, лепенката ще ти го махне за часове

Мега фен
    Веднъж беше тръгнал да ми излиза и го спрях като го изгорих, буквално. Бях в заведение и щяхме да излизаме на дискотека като ме зачовърка и си поръчах горещ чай и изгорих цялото място с лъжицата, после ме пари около час, но малкия педерас така и не излезна.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Номи, почвам да си мисля при тебе за проблеми с щитовидната в посока хиперфункция.
    Или пък просто ти липсва гаджето
    Възможно ли е да има общо с:
    - приемането на постинора
    - последвалата киста
    - последвалото продължително кръвотечение
    - неизчезване на ПМС симптомите по време и след кръвотечението ( бокли в гърдите всъщност, и може би изнервеността )

До преди постинора и кистата, не съм имала подобни проблеми.
    А може и да съм недоспала, ама ме съмнява
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Възможно ли е да има общо с:
    - приемането на постинора
    - последвалата киста
    - последвалото продължително кръвотечение
    Надали.

За неизчезването на ПМС предлагам да напикаеш 1 тест.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    благодаря, ще опитам, макар че съм скептична. припадала ли си от болки, щото аз съм ):
    бях в бяната и ужасно болеше, а аз тъпата само за болката мислех и още повече, причерня ми, започна да ми се гади, прималя ми, обаче някак се задържах, даже успях да се облека и после се сгуших в одеялото на дивана, майка ми каза, че съм била много бледичка и добре че беше тя да ме освести, че сама не ми се виждаше как щях да се оправя, после и ми се накара хубаво да си взема урок :д стана ми гадно, че я уплаших ;/
    и дам, наистина ми помогна хапчето и валериана, бързо ме съвзеха и после топлото чайче ме доуспокои (:
    а при теб на какво се дължи?
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    За троен облак ли говориш?.. водка, мента, сок..
    без сок

г/д същото и при мен, с разликата, че не си бях вкъщи. превивах се от болка и ми се искаше да изпищя. за около 20-30 минути бях в полусъзнание, беше ми черно, цялата се изпотих /студена пот/ и изведнъж просто загубих съзнание. а, и на няколко пъти щях да се издрайфам, но благодарение на силната ми воля и това, че май не бях яла, се разминах поне с тва унижение. нямам представа на какво може да се дължи. отскоро е.
    ( :

едит: мен ми е така само първия ден, а ти?
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 02-14-2015 на 13:34

нали казах, само онзи ден
    аз питах защо при теб е така, дали като при мен от разхлабена имуннна с-ма или нещо друго

и изведнъж просто загубих съзнание.
    но благодарение на силната ми воля
    Защото хората в безсъзнание имат воля.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защото хората в безсъзнание имат воля.
    тва 'а' пред изречението да ти говори нещо? съншайн, не ми опонирай

нали казах, само онзи ден
    аз питах защо при теб е така, дали като при мен от разхлабена имуннна с-ма или нещо друго
    нямам представа

тва 'а' пред изречението да ти говори нещо? съншайн, не ми опонирай
    Ако беше 'О' щях да се сетя за теб.

П.П.
    ОООООООООООООООООО

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Rhus toxicodendron. 5 гранулки до 4 пъти дневно. Да не си пушила/пила кафе/кола/яла чесън/лимон 3-4 часа преди това.

Генетични изследвания за кръвосъсирването правила ли си? Ултразвук на черен дроб?
    Холестерол? Триглицериди? Кръвна захар на гладно?
    Здравей! Всичко съм правила без ултразвук на черния дроб. Всички изследвания са ми в норма, чак лекарката каза, че толкова пък да съм здрава не можело Иначе отпадналото, сънливостта и гаденето, абе почти всичко вече отмина, чувствам се добре, доки каза, че е било заради нуждата организма да се адаптира. Сега остана само лекото зацапване от време на време, понякога са няколко червени капчици, понякога са кафеникави. Решавам драмата с мъничка ежедневна превръзка, надявам се това да спре, докторката каза, че според нея след следващия цикъл, като ми свърши опаковката Ясмин и ми дойде вече ще е нормално. Ще си направя почивката от 7 дни и си ги почвам пак, но ако пак съм така както в началото ги спирам и сменям доктора
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Забравих да кажа и че доки ме обвини, че съм ужасно глупава, защото все още пуша, а не е много хубаво да вземам Ясмин и да пуша. Почвам да се самонавивам да спирам тези проклети цигари... Може и заради това да съм била така в началото
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си