- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Днес е свети Валентин.. а аз...
Наистина ли чух това за номер 5?? За тоя боклук дето не може даже да говори нормално?? Както и да е, аз съм номер 4. Виждам че нищо не каза за мен и аз знам защо. И както виждаш външния ми вид изобщо не е като вътрешния. Изглеждам ти кротък и невинен но всъщност с желание да убия човек. И тъй като вече знаеш кой съм, няма смисъл да се крия под тая женска профилна снимка.
Хаха абе ти от къде имаш толкова снимки на момчета?
Аз залагам за номер 2 или никой, защото си се снимал на покрива а отдавна тръбиш за тоя прословут романтичен покрив.
Мисля че лъжеш. Не мисля че си който и да е от тези снимки.
Както и да е, ако си номер 4 трябва задължително да обръснеш мустака.
Кротките и невинните винаги са най-опасни.
Също така не разбирам, защо толкова намесваш парите в живота си.
Разбира се парите са много важно средство, но можеш да имаш едно момиче/жена и без пари.
Живял съм с 400 лева на месец, сега са доста повече, не мога да кажа, че съм по-щастлив от преди....
С пари може да си купиш само лицемери за приятели, а когато ти свършат парите, изведнъж ще ти свършат и приятелите!!!!
Очаквах нещо брутално, в предвид всички теми, които изписа за външния си вид. Реално изглеждаш като съвсем обикновенно момче. Нито по-грозен, нито по-красив от останалите на снимките. Виждал съм къде-къде по-неприятно изглеждащи хора с много готини гаджета. Явно, че при теб проблема е в негативизмът ти, а не във външността.
Имаш проблем.
Разговаряй с някого, от къде едно дете черпи цялата тази агресия и негативизъм?
Внимание ли искаш? Родителите ти не са ти обръщали внимание?
Няма смисъл да мразиш хората. Това означава, че ти пука. Когато ти пука, си слаб. Никое зло не остава ненаказано, така че не се хаби с глупости, вместо да се развиваш и самоусъвършенстваш.
Трябва да имаш вяра в собствените си възможности. Ако ти не вярваш в себе си, кой ще вярва в теб?
Във външния ти вид, ако това си ти, няма нищо ненормално. Преувеличаваш. Знаеш ли колко хора по света се раждат слепи, глухи, с деформации и т.н. - малко е нечестно да се оплакваш.
И пак... внимание ли искаш?
П.П. На колко лета си, младежо?
Последно редактирано от dreamwalker : 02-15-2015 на 23:37
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ти на колко години си бе пич? Нямаш пари? Ако си още ученик, какво точно очакваш? Да имаш милиони? Ми рядкост са тези. Когато аз бях ученичка също нямах, обаче си нареждах приоритетите - примерно един, два дни я карам без да харча нищо и на третия си отпускам края. Примерно. Приятели с пари не се печелят, печелят се с добро отношение и уважение. Много от приятелите ми в онези години, че дори и сега не са богаташи, даже понякога се налага да им помагам финансово, сигурна съм, че ако имам нужда и те биха го направили за мен, защото с годините сме си изградили доверие, не с пари.
Имаш проблем, явно нямаш пари за психоаналитик, но все пак потърси помощ, потърси някой позитивно настроен човек, от който да можеш да се научиш малко как да виждаш хубавата страна на живота. Не си мисли, че само ти си в някакво гадно положение, имаш ли представа колко хора са в пъти по-зле от теб? Имаш покрив над главата си и компютър, имаш интернет, я само се замисли колко много деца , че и големи хора само си мечтаят за това. Ако искаш да имаш пари - учи, намери си прилична работа, стани и се бори, не се спотайвай, като мишка и да се чудиш как да отмъщаваш за някакви глупости. Били му се смяли, били го набили, пич, знаеш ли колко по-лоши неща могат да ти се случат в живота? А знаеш ли с това черногледство и това затваряне в себе си и отказ да си намериш среда, позитивна среда, знаеш ли колко прекрасни мигове отлитат и ти дори няма да разбереш, че са можели да ти се случат? Стига си се оплаквал из форумите, стига си пръскал злоба навсякъде, ами се изправи и се опитай да видиш света от добрия му ъгъл, ако си силен ще се пребориш със собствените си демони.
Щял да отмъщава? Знаеш ли, че най-доброто отмъщение към всички, които са те наранили е да се изправиш и да им покажеш, че си по-добър от тях, че можеш да постигнеш повече и, че въпреки техните усилия не могат да победят усмивката ти. Повярвай, за злобните хора това е по-голямо мъчение от боя, унижението, куршумите и тем подобни глупости, дето си писал....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Достатъчно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last