- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Пропуснати ваксини,6-ти клас
Има много случаи на деца, перманентно увредени от ваксини. Съдържат много голямо количество тимерозал - това е консервант, който представлява 50% живак. Нямам нито 1 смислена причина да разреша да ми инжектират каквито и да е отрови против някакви редки заболявания отпреди 20 години... отрови, които така или иначе не работят. Вместо това могат да спрат да създават нови вируси и епидемии.
Някои любопитни факти: Откак ваксините почнаха да ги раздават като бонбони, в Калифорния м/у 1987 и 1998 има 273% ръст в развиването на аутизъм. В Мериленд ръста м/у 1993 и 1998 е 513%. И там и тук и навсякъде се използват едни и същи ваксини. Преди 1991 само 1 от 2500 деца се диагностицира с аутизъм. Сега е 1 на 166. Всъщност в интернет има много информация върху проблема с ваксините, който се интересува може да прочете за реални случаи, за съдебни дела, проучвания и т.н.
Последно редактирано от AngelBelchev : 02-19-2015 на 06:31
Ами именно затова са станали редки тези заболявания отпреди 20 години. Защото е била въведена масова ваксинация. Преди това същите тези заболявания не са били нито редки, нито леки.
А това, че днес вече са редки, не означава че не могат да станат отново масови заболявания, ако се спре ваксината. То е все едно да оставиш компютъра си без антивирусна програма и да разчиташ на дядо боже, че компа ти няма да изгори.
Сега са редки тези болести,а преди 20-30 години са били масови. И ако повече от 30-40 % от хората умишлено избягват ваксините отново ще станат масови тези същите заболявания. Само за броени месеци, а за тяхното ограничаване чрез ваксиниране са трябвали десетилетия. Защо днес се търси ваксина за Ебола? Ако имаше надеждна ваксина за Ебола и СПИН щяха ли толкова хиляди хора да умрат съвсем млади?
Това са просто глупости. Увеличил се аутизма от 1987 г насам. Ееей алооо! Ваксини се поставят от 50-100 години насам в западните страни. Защо аутизмът се засилва сега,а не преди? По-скоро е свързан с екологичното замърсяване от изгорелия бензин и дизел на колите с които обичате да се возите, от найлоновите и пластмасови опаковки, които масово и безразборно се използват защото търговците печелят от това. Идва от разните Е-та и хормони с които тъпчат храната ни, идват от Гемеотата. Всички тези неща се въведоха масово точно от средата на 80-те години и напълно съвпада с пика на аутизма.
За живака е просто несериозно! Преди 10-15 години зъболекарите все още слагаха живачни пломби на зъбите-амалгама и не знам нито един доказан случай някой да е развил аутизъм от живачната си пломба или защото родителите му имат пломби с живак.
Това да не се поставят ваксини е голяма глупост и безотговорност. Сетне всички данъкоплатци ще броят от джоба си за твоето лечение или на децата ти. Когато се разболееш сериозно.
И защо пък смяташ, че антибиотиците са безвредни? Които сетне ще вземаш само защото от инат не си ваксиниран? Но какво изобщо да водя спор с хора, които са фенове на конспиративните теории-видите ли, лекари и аптекари създават вируси и бактерии за да продават ваксините си! Огромна глупост! А туберкулозата кой я създаде? Това е болест на повече от 1000 години, когато дори е нямало лекари и аптеки.А чумата обезлюдила Европа в Средновековието?
Впрочем ти отричаш ли ваксините против бяс и тетанус например? Против заушка?
Ваксините борят вирусните заболявания, ако пиеш антибиотици за такива ти препоръчвам бърз курс на лечние с цианкалий.
Също найлона и пластмасата със сигурност са убили милиони хора. Бахти глупостите, гледната точка е добра принципно, само от аргументацията ми се драйфа.
И чумата я излекуват антибиотиците, не ваксините.
Иначе и аз имам някаква изтървана задължителна ваксинация, както нелюбезно личната ме уведоми, но ѝ казах къде да си я завре.
А трябва да ти се драйфа точно от твоята несериозна аргументация, от невежеството ти. Много видове найлони и пластмаси бяхга забранени и вече не се произвеждат заради канцерогенното или мутагенно действие. Остава да поискаш да ти изнеса цяла лекция за гените и дезоксирибонулеиновата киселина-ДНК,за базите Аденин,Гуанин, Тимин, Цитозин. И как тези химически вещества (например скандално известния аналгетик Талидомид от 50-те години даван на бременни жени, след което са раждали деца без ръце, крака или очи) увреждат ДНК-веригата и предизвикват мутации.
Неслучайно лекарите в последните години са против безразборното вземане на антибиотици и аналгетици. Обаче ако се разболееш тежко и то само защото продаваш инати и не се ваксинираш, стигаш пак до антибиотиците. За да си спасиш жалкия живот и глупавата глава, която не може да мисли трезво. Щото изборът ще бъде антибиотик или ковчег.
Не ми разправяй, че чумата била победена с антибиотици, а не с ваксини. Това го знам много добре не от сега. Затова пък някогашната Ебола-Едрата шарка (Вариола), която е била не по-малко смъртоносна от Еболата е победена точно с ваксина. И точно това е, ако добре си спомням първата в света ваксина отпреди 100 години на Едуард Дженер, английски лекар, който въвежда ваксините. Та вариолата я пребориха с ваксина,а не с химия,опасна химия.
Кое вирусно заболяване се лекува с антибиотик? Как антибиотик ще излекува вирусно заболяване?
Едно поне има ли? Това че нашите ретарднати лекари масово лекуват инфлуенца със антибиотик, говори зле само за тях. При вирусно заболяване антибиотик се дава само профилактично, за да не се развие вторична (бактереологична) инфекция в засегнатите тъкани.
Разлика между вирус и бактерия правиш ли?
Ммммне, изобщо не правя разлика между вирус и бактерия. Надявам се да ме ограмотиш каква е разликата. Аз все мислех, че бактерията е голям вирус, а вирусът-миниатюрна бактериЯ. Малкото "животно" наричат вирус, голямото-бактерии.
Впрочем ти самият си отговаряш на първия въпрос. Да. Вируси не се лекуват с антибиотици. Обаче много от вирусите направо блокират имунната система на човека и отварят широка врата за бактериалните инфекции. Примери? Грипът и СПИНа. Първият го прави леко, вторият тежко и необратимо. И постфактум се налага изписване на антибиотици (много пъти след грип и други вируси). И то твърде често.
Анджек, точно в това е проблема. Вирусите не се лекуват с антибиотици и освен на ефикасна ваксина (само за някои от тях) не можете да разчитате на нищо друго на практика. Пипнете ли вируса, защото на инат сте против ваксината, ви остава само да се молите богу и палите свещи за здраве. Лечение за вируси почти няма, достатъчно ефикасно.
А на Белчев ще кажа само. Ако има поне зрънце истина в конспиративните теории, то нека помислим логично. Ваксините се слагат на 5-10 години предимно на деца. Тоест ограничен контингент за ограничено време. От лекарствата се печели през цялата година нонстоп. Те се вземат и от деца и от 100-годишни. И ставят все по-скъпоструващи.
Е как смяташ, Белчев? От кое имат по-голяма далавера фармацевтичните компании и някои аптечни вериги? Да има болести и хората да харчат милиони за лекарства? Или да няма тези болести (като едрата шарка-Вариола например) ликвидирани с ваксини? При което скъпите илачи стават ненужни? Имам подозрения, че точно тези компании и аптечни вериги се крият зад кампанията срещу ваксините. Щото нямат финансов интерес да няма болести. Свръхпечалбите им ще отидат на кино?