.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Това с живака е несериозен аргумент, онзи ден го обсъждах с майка.
    ще видим като имаш в ръце 3 кила мръвка и си напълно отговорен за живота й, дали ще рискуваш дори 1% шанс да ти умре от задушаване бавно и мъчително в следствие на налепи по дихателните пътища. Не се сещам как се казваше болестта, за съжаление . Аз съм против измислените ваксини, насочени само към един щам от болестта, но ти говориш за жизненоважни...буквално. А при едно бебе трудно говорим за следствие от вредни храни, нали ще се съгласиш?

Не, не, просто ти е несериозно мнението. Самият факт, че смяташ болести от преди смешни 20 години за редки, говори много. 20 години е мизерно време, дори не е една генерация!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    .
    ще видим като имаш в ръце 3 кила мръвка и си напълно отговорен за живота й, дали ще рискуваш дори 1% шанс да ти умре от задушаване бавно и мъчително в следствие на налепи по дихателните пътища. Не се сещам как се казваше болестта, за съжаление .
    Може би става въпрос за дифтерит. Майка ми едвам е останала жива след боледуване от същия. А аз можеше и да не пиша тези редове. Когато бях на 8-10 години едва не се задуших от жесток пристъп на коклюш. Точно на един 31 декември, баш срещу нова година. Казаха ми, че съм започнал да посинявам от недостиг на въздух и задушаване. А проблемът беше, че ме водеха в едно малко селце при родителите на баща ми и съм пропуснал ваксината за коклюш (или може би е нямало такава, не знам от колко години е въведена). Впрочем там гледах синът на една учителка как се мъчи всеки божи ден. Минаваше край нас с ужасно изкривено тяло след боледуване от детски паралич (да не се бърка с детската церебрална парализа, която е нещо съвсем друго). та Белчев да дойде точно на мен да разправя за ваксините. След коклюша чак до 8 клас поне не можех да се съвзема. От здраво момче бях станал като скелет. Добре, че сетне с фитнеса малко се оправиха нещата. А преди коклюша бях от най-здравите в класа.

Чудя се още. каква е идеята на тая кампания против ваксините? Може би някой иска дас унищожи напълно българския народ? По всякакъв начин, с глад и високи цени, с болести, грабежи и убийства? Ще откача и аз, ще взема да вярвам май в конспиративните теории? Щото иначе не виждам смисъла на тая кампания. Някой може би има изгода от това? Да има болести и повече умрели?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Може би става въпрос за дифтерит. Майка ми едвам е останала жива след боледуване от същия. А аз можеше и да не пиша тези редове. Когато бях на 8-10 години едва не се задуших от жесток пристъп на коклюш. Точно на един 31 декември, баш срещу нова година. Казаха ми, че съм започнал да посинявам от недостиг на въздух и задушаване. А проблемът беше, че ме водеха в едно малко селце при родителите на баща ми и съм пропуснал ваксината за коклюш (или може би е нямало такава, не знам от колко години е въведена). Впрочем там гледах синът на една учителка как се мъчи всеки божи ден. Минаваше край нас с ужасно изкривено тяло след боледуване от детски паралич (да не се бърка с детската церебрална парализа, която е нещо съвсем друго). та Белчев да дойде точно на мен да разправя за ваксините. След коклюша чак до 8 клас поне не можех да се съвзема. От здраво момче бях станал като скелет. Добре, че сетне с фитнеса малко се оправиха нещата. А преди коклюша бях от най-здравите в класа.

Чудя се още. каква е идеята на тая кампания против ваксините? Може би някой иска дас унищожи напълно българския народ? По всякакъв начин, с глад и високи цени, с болести, грабежи и убийства? Ще откача и аз, ще взема да вярвам май в конспиративните теории? Щото иначе не виждам смисъла на тая кампания. Някой може би има изгода от това? Да има болести и повече умрели?
    За това говоря именно, добре се разбрахме

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За това говоря именно, добре се разбрахме
    Аз съм много съгласен с теб, че е добре да се слагат ваксини за опасните заболявания преди всичко. Снощи беше късно и след като писах тук, се сетих за президента на Америка Франклин Рузвелт. Има ли някой от вас, който не го е виждал на архивните кадри? Как ръководи тая голяма държава от инвалидната количка? А някой случайно да не знае (може би Aeternal и Белчев не знаят), че е парализиран до края на живота си след прекаран детски паралич? И тогава американците разработват първата ваксина?

А между другото съм чел за рубеолата при жените. Нищо особено като болест. Обаче, хване ли бременни жени, после раждат деца-уроди без ръце, крака. Тъй че противниците на ваксините (вероятно от аптекарското лоби) да си опичат акъла. Може и на тях да се случи увредено дете. Бог забавя, но не забравя както се казва в такива случаи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си