- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направо си жестока
<3!!!
Иначе аз също не харесвам жени-принцески, които не знаят как да сготвят една манджа, но пък са 'излъскани' отвсякъде. Противен ми е подобен образ дори, сякаш са по-скоро аксесоар за мъжа до тях. "Истинската" жена според мен е много повече от лъскава обвивка, тя е любяща половинка и майка, до голяма степен тя е човека, изграждащ домашен уют. И ако някой поставя едната визия пред всички тези неща, е, объркани са му приоритетите.
Пп: Далеч не твърдя, че жените трябва да са миришещи на манджа, с престилка и ролки на главата, не ме разбирайте погрешно. Смятам, че както добрата визия, така и кариерата могат да се съчетаят с домакинските неща.
^ Така си е, аз си търся жена, задължително да може да готви и задължително да е запозната със здравословното хранене
Оттам нататък ще се спогодим![]()
Последно редактирано от VinDiesel : 02-19-2015 на 19:52
т'ва не е поезия бе, т'ва са стари градски
а идеалната жена ъперантли е галакси:Д
а не, още не съм станала, но се стремя да бъда, благодаря все пакако не е иронично ;/
Винаги са ми били странни хора(основно са жени), които имат гордост в домакинските си умения. Не виждам нищо лошо да излизам с жена, която е по-добра в резервациите, отколкото в готвенето. Стига естествено да не е в другата крайност -т.е да става в 1 и денят й да минава между козметика и маникюриста.
As per кобилкина ( лесно ми е да го обясня с нещо, с което тя вече го е направила) 25% игриво но незряло момиченце, 25% любовница, 25% учение/кариера, 25% домакиня/майка, като просто не е хубаво да се удря в някакви крайности.
Тоз в стихотворението сякаш си държи на момиченцето и любовницата, възхвалява ги, сякаш вече има жена, която вече заема другите две роли напълно и му липсват другите две.
Любопитни ми бяха мъжките реакции.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А я зе се фръцнах
и троснато казах
не скиваш ли
каква мадама съм
.....................................
Спортът влиза в различните кагегории по различен начин. В стремежа ти да си привлекателна, ще го използваш за това, в стремежа да си практична, ще го правиш за здраве и т.н.
Зависи за какво ти е, но не всички хора спортуват и считат, че им е нужно, тук е съвсем различта тема
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мдааа...
Много плоско тълкувате стихотворението или поне аз виждам доста повече зад него, защото съм пристрастна. Обожавам Банев, а това стихотворение - особено
Тори да се вземе в ръце, че тия епитети хич не й правят чест.
Споделям на Галакси виждането, малко е твърде идеализирана, но все пак успявам да се придържам към нея в повечето време^^
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-20-2015 на 09:10
Ненавиждам жени, които разбират грешно феминизма и еманципацията.
Ненавиждам мъже, които робуват на патриархата.
Туй то.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
aaaand striking again!
Добре казано. Противни са ми хора, които имат нужда да прислужват на 30-годишен готованец за да се почустват жена, както и самите 30-годишни лигльовци, които не могат да си изпекат една пържола.
Не разбирам защо да "трябва"? По-малко жена ли ще е, ако не й се занимава, примерно?