.
Отговор в тема
Страница 3 от 11 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 252
    Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    и два апострофа си изпуснала и запетая
    правиш се че не забелязваш това селско 'кво' в началото а
    погром писане

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Много повече бих се накефила да си намери пластмасов покебол, с който да ме уцели докато сме си вкъщи. Смисъл... нещо хем сладко, хем не задължаващо или лигаво. Освен тва го виждам и като един вид препратка за тва, че след това уцелване ставам негова и едва ли не ме опитомява. БълбаТор - покемонът жабка, а-у.
    това ми хареса!)))

искам да е нещо лично (между нас си), сладко и непрефърцунено.
    в последните години си го представях в аквариум. четох, че в единия в Истанбул в събота и неделя правят образователен лагер с преспиване за дечица. та, много исках да бъда заведена на този лагер и да спим на шалтенца в аквариума)))) уууу, щях да си умра от кеф!:Д прошепнато си го представям това предложение:
    - Ожени се за мен!
    - А? (само, за да го повтори:Д)
    (пауза и многозначителен поглед, защото знае, че съм чула)
    и да)))

//...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    ЛейдиДи, по принцип златото не е лоша инвестиция и винаги е хубаво да го имаш, макар и в някой шкаф. :Д
    Когато към момента ги имаш, да. Но една сватба, колкото и малка да я правите, все вкарва в разход. И ако може да си спестите нещо, защо не? Във всеки случай, всеки сам си решава.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на pandabear
    адашке ;3
    много жаби за теб
    айде и панди, от мен да мине.
    влезна ми прашинка в окото.
    приказна темичка.
    ще се включа по-късно с wall of text.
    обич.
    Последно редактирано от pandabear : 02-24-2015 на 10:52

Предложението докато сме на екскурзия. Ама не пред някоя забележителност, не и пред много хора - показно ми е, идва ми фалшиво.
    Например: на моренце сме, почиваме си.. Имаме една от тези скучни, но спокойни разходки, или просто моменти заедно, в които скуката и спокойствието някак се сливат. Но скука не толкова в лошия смисъл.. просто си почиваме в компанията си. Единият е езеро на другия, и така. И изневиделица решава да ми предложи. Може и да не кляка, въпреки че ще ми хареса, ако го направи. Не мога да избягам от традиционалистката си натура. Някак си, така си го представям... В онези моменти, които знаеш, че човекът за теб е Човекът за теб, защото искаш да си с него, осъзнаваш го. Не сте екзалтирани след секс, или след някой невероятно шумен и стимулиращ ден. Просто ти предлага тогава, в една по-обикновена ситуация, защото е решил, че.. ТИ си човекът. Не знам как да го обясня, аз съм много зле с думите. Просто си представям спокойствието и как всичко е ясно - вие си принадлежите именно защото можете да си мълчите заедно.

Представям си го непринудено и неочаквано - обичам да ме изненадват, когато не подозирам. Всичко предвидимо е не-добре дошло. Тоест намирам за вълнуваща идеята някак да знае размерът на пръстта ми, а не преди това да сме го обсъждали.
    [Поне така разсъждавам в момента, де. На 30 може и вече да съм се очукала от живота и да съм станала огрухана женица, която се задоволява с всичко, само да не е сама... Но да не влизам в негативна нота ; D]

Сватбата си я представям от малка до средна - основно лични хора, отбрана компания, хора, на които наистина им пука за нас. Тоест отива към едно по-малко тържество, обаче искам да е достатъчно пищно, все пак съм глезена по душа, колкото и да го отричам. Ще се радвам да имам чувството, че сватбата ми е най-доброто, което мога да имам, а не нещо компромисно и скромно. Не мога да избягам от мегаломанията и суетата, макар да искам. Това включва добър кетъринг и скъпа, красива рокля. Представям си я по-скоро по мен, с дълги дантелени ръкави.. Абе не знам. Или пък нещо романтично? I can't make up my mind Дилемата е че хем искам да е пищно и да има розово, хем обаче да не е фалшиво. Да си личи, че любовта ни е истинска и скромна, дълбока. Не знам.. Абе явно просто всичко трябва да е премислено.
    И да има розово!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Много искам да се случи, когато сме на някаква ваканция,да сме си само двамата.За мен това е много личен момент.Не искам да е в ресторант, кино и прочие места, където има хора.Искам да падне на коляно, да ми сложи пръстена, след това аз да припадна от изненада .Фамилията му никак не върви с моето име, но ще видим.Той не е много романтичен и нямам идея как ще постъпи, за да ме изненада.По-скоро си мисля, че ще е нещо от рода: "Искаш ли да се вдигнем сватба" и аз "Да, добре, кога"..хаххаа.Искам сватба в тесен кръг, но по тази тема имаме грандиозни различия, той иска голяма сватба с родата до 4то коляно. Уфф,обсъждали сме го многократно, но консенсус все още не сме постигнали.Също така желая ние двамата да поемем разходите за сватбата, но техните не искат и да чуят, това било задължение на родителите.И понеже аз никак не си падам по тропкането на хорце и т.н. пред къщите на тези, които вдигат сватбата не знам как ще избегна цялата тази дандания.Но пък искам да облека бялата рокля, искам задължително църковен брак-за мен той е по-важен дори от гражданския.Не мисля, че скоро ще се стигне до тези събития, така че има време за всичко, но това не пречи да си представям как ще се изглежда И малко видео материал <3

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    адашке ;3
    много жаби за теб
    айде и панди, от мен да мине.
    влезна ми прашинка в окото.
    приказна темичка.
    ще се включа по-късно с wall of text.
    обич.
    О, миличкото. <3 И за теб жаби, панди и любов. :3 Чакам ти текста.

А розовото ако може да се избегне, бих била щастлива. Ама много. :дд Виж, обаче, ако не е някъде по плажовете както искам, зелени покривки, салфетки, парденца из ресторанта, свежи, бели кали - определено искам. Обожавам пролетни цветя. А тортата при всички положения ще е шоколадова, няма да му отстъпя на кучешкия поглед да е с ванилов, лимонов, малинов или какъвто там крем и глазура иска. :ддд И пу пък, АЗ ще го настъпя. А за църковния брак - по никой начин не може никой да ме тикне в църква, защото съм си атеист, настоящия човечец до мен (в духа на темата сметнат за Правилния) също е атеист.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А за църковния брак - по никой начин не може никой да ме тикне в църква, защото съм си атеист, настоящия човечец до мен (в духа на темата сметнат за Правилния) също е атеист.
    Аз бих се навила, ако баща му поиска, ама ме съмнява.
    Пък от моята рода са ме отписали на религиозните тематики.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    Аз ако се стигне до брак, бих се оженил единствено в някой манастир, като максималното присъствие на сватбата ще е 5 човека с младоженците. Гражданския брак ми се вижда изключително досадна, претрупана и излишна процедура.

Също ми се вижда гадно да си дам името, егоистично звучи, ама си е моето име, как ще го раздавам?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Също ми се вижда гадно да си дам името, егоистично звучи, ама си е моето име, как ще го раздавам?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    правиш се че не забелязваш това селско 'кво' в началото а
    погром писане
    Голям мерак да ме поправяте
    Че аз съм си от село... или така ми пише на личната карта поне...

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Когато към момента ги имаш, да. Но една сватба, колкото и малка да я правите, все вкарва в разход. И ако може да си спестите нещо, защо не? Във всеки случай, всеки сам си решава.
    Е, да, това е така, но все пак мисълта ми беше, че ако един от двамата много държи на халките и на ритуала с поставянето им, а другият няма против, но просто не обича да носи бижута в дългосрочен план, инвестицията няма да е лоша, не е смартфон, който след 2 месеца няма да е актуален. :Д

Aeternal, аз доколкото знам църковен без граждански не може.

Град
    Варна
    Не може.
    Aeternal, ритуалът в гражданското е по избор.

Мега фен Аватара на an7raks
    Срещу достатъчно пари могат и монахиня да ви доставят, ако искате по-екстравагантна първа брачна нощ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не може.
    Aeternal, ритуалът в гражданското е по избор.
    Гражданският брак е по избор, след промените в СК през 2009-та. Т.е не е задължително да имаш граждански брак за да сключиш църковен.
    Последно редактирано от Aeternal : 02-24-2015 на 15:01

Град
    София
    В такъв случай просто църковният брак просто не се признава от закона, т.е. пред закона и държавата вие не сте семейство. Тъй ли е?

В такъв случай просто църковният брак просто не се признава от закона, т.е. пред закона и държавата вие не сте семейство. Тъй ли е?
    да

Град
    София
    Но важното е, че пред бога сте заедно и той ви е съчетал в едно.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Ухили ме още малко, след като се събудих.

Но важното е, че пред бога сте заедно и той ви е съчетал в едно.

Да, това е най-важното...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението

Да, това е най-важното...
    Не се смей, бог ще те накаже!

Не съм привърженик на самонаказването...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не съм привърженик на самонаказването...

Кво ся, аз господ за шлифера ли държа?

Мега фен
    То щото има някакво реално значение, ама карай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си