- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космите проблем ли са?
Аз като мина покрай не такива педали като теб, ми се повръща. Ти на мен за хигиена не може да ми говориш, ама грам......
Ходи си със житните култури под мишниците, чепа и ходи брадат като поп, после ми обяснявай за правилно миене. Излизаш от банята целия рунтав, като гибон и след 30 минути вече миришеш на не педал....
Точно такива, като се доближат до мене, не миришат на пот, а ми на оцет.
Последно редактирано от VinDiesel : 02-25-2015 на 17:59
Живеем в 21ви век, не е толкова странно вече момче да се обръсне и по-надолу от брадата... Аз лично никога не съм си бръснал ръцете или краката, просто защото не ми харесва, но мишниците и интимната област, редовно, главно защото ми е по-конфортно. Бил съм с момиче което не се бръснеше отдолу, беше странно, но като си поддържа хигиена не виждам защо да е проблем. Всичко си е до човека.
>>DjBelev<<
Ами според мен си е напълно естествено и наложително бръсненето отдолу! Все пак на никой не му е приятно при орална любов да се нагълта с косми и освен това от косми да не може да си видиш оная работа! Освен това без козина няма вероятност да прихванеш срамни въшки! Все пак вие си знаете това си е моето мнение!![]()
Ъ?
Първо, ако космите естествено си ги имаш, кое е естественото да ги махаш ?
Второ, не се нагълтваш с косми.
Трето, трябва да ти е доста малък, за да не си го видиш от косми, сорЕ.
Въпрос на предпочитание си е, ама не приказвайте глупости, моля.
Моето предпочитание си е жена без косми и мъж с косми. Който иска, да харесва другото, ни ма боли :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пробвала ли си за да знаеш, че не се нагълтваш с косми! Освен това аз говоря за жената не може да и се видят срамните устни, ако е обрасло с косми, а все пак това си е място, което ми действа силно възбуждащо! Сега на мъжа ще му се вижда и с косми, ама и на мацките предполагам, че при орална няма да им е особено приятно като има косми! Но всеки си знае де! Мхм е то принципно там всеки си има косми естествено, кой няма косми по генеталиите!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 03-09-2015 на 14:43