- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
тука да не се възбуждате от написаното в "секс" и после на ръчна по снимките![]()
ето ме и мене
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...506c4ecb5d3f6c
изкупуване на коли изкупуване на коли за скрап
Вземи ескапел, утре да не ми се появиш с бебе на вратата и да кажеш, че е мое
О, бедната Ивааааа... :///
Толкова ми е жал за това момиче.
Иве, я бягай в другата тема - с dreamwalker-ката сте си лика-прилика. Моля те, отиди там да й разсееш малко вниманието от мен, че тя вече реши да ме храни с мишо ако, а аз не искам... Не искам, Иве! :'(
Нямам хетерохромия, снимката е с ниско качество.
Dafuq did i just read.
Анархи, не ти ли е малко неудобно от приятелката ти, първо да си показваш останалите трепети по бившата, второ да се държиш като каруцар и смотльо. Мен би ме било срам от човек, излагащ се така.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мани, що пуканки отидоха покрай този епизод от Сагата...
Но пак да напиша - според мен или всички замесени са виновни, или всички са невинни, но нещата здраво са се омацали. И понеже нямам отрицателно мнение към никой от тримата упоменати в сюжета - съм склонен да им бъда съпричастен в тази траги-комедия.
http://prikachi.com/images.php?images/936/7956936z.jpg небрежен с брада ахаха
Чувствам се виновен, че продължавам да вдъхвам живот на този сериал, но понеже ме попита ще отговоря:
- от това, което днес разбрах: Лиланда и Анархибой са имали връзка, която е завършила не по най-желания начин. Сега той е с Чупачупс... А дали и приятелят на Лиланда е член на форума - не се знае. Той все още не се е разписал тук. Засега историята е любовен триъгълник, с потенциал за четириъгълник. (:
Извинявам се още веднъж на: Лиланда, Анархибой и Чупачупс, че раздухвам сюжета на живота им. И тримата са готини хора, но са се вкарали в един сериал... не е за разправяне. :/