- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
А така, втълпи си сега, че си толкова важен.
Точно това е! Сигурен съм, че вечер заспиваш докато си го мислиш това, плачейки.
Едва ли бих ти следял помията където и да е.
А и съм ти казал, ти нищо мъжко нямаш. Ако беше такъв мъж би ми го казал това в очите.
Но си едно леке, което ще се покрие тихичко и това е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ставам аз. По-късно ще се включа, ако има смисъл, което е слабо вероятно.
102 жалкото е, че папугай и фишърмен са тролове те го правят за да се забавляват.
Ти го правиш за да се успокояваш и да избиеш малко комплекс.
Много ми е жал за теб, момче. Бих ти дал 2 лева да се нахраниш, но сигурно ще си вземеш някакви успокоителни ще се свиеш в ъгъла и кротко ще се надрусаш бягайки от реалността, в която си пълен минус..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Аз предложих да е януари, ти ми отказа. С някакво слабо оправдание.
За разлика от теб някои хора не ги издържат родителите им (На мама мирославчето) като черва и трябва да работят.
От тогава и дума не си обелил по-въпроса, скоро ще имам път по София, с удоволствие бих искал да дойдеш да ми кажеш всичко в очите толкова смело...
Пак ще се оправдаеш в това съм просто сигурен. Но ти е простено.
Шизофреник.
Dr. Gregory House
аз такива не познавам
Отначало ми беше паднал в очите с постовете си, но нищо, после като разбрах че си тренирал плуване а си научил само кучешката нищо, остана си на същото ниво
Но сега вече ми се изясняват доста неща :д
И все пак, държиш се по- добре отколкото преди месеци, не знам на какво се дължи това ама си с цензура в момента, едвам се сдържаш да не завъртиш една псувня, поне една мъничка, колкото да ти е спокойно на душата. Убеден съм.
ПС: И вече поне ще си спокоен и няма нужда да пускаш черно бели снимки.
ПС: Никога не съм знаел защо циганин е обида а ром не е. И с какво Ром е по- от Циганин?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.