- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [10]
Ти не схващаш, няма загубил или победител в тая история. Няма осъзнаване.
Не харесвам наивността като качество.
А теб не съм те карал да ме харесваш. Никога не съм го поискал, казал и прочие.
Аз също не те харесвам. Всеки има правото да не хареса някой.
Това не означава, че трябва да изпадаш в неистов расизъм и да обиждаш (не предизвикана)
Завърташ се и поглеждаш на другата страна, без да се обясняваш, така както аз бих направил като те видя.
Стойностните хора за мен са тези, които са хора на място.
С расизъма, жалкото ти заяждане с другите от форума (не ми пука, че се заяждаш с мен), селския ти начин на изразяване и избиването ти на комплекси ти за мен си далеч от стойностен човек.
Като толкова много искаш да се докажеш, направи нещо полезно за себе си от това да ти тече отрова от пръстите по клавиатурата и да ръсиш простотии онлайн.
Запиши се на спорт, запиши нещо допълнително в университета, пътувай, намери си гадже, развивай се, намери желаната работа.
Сигурен съм, че ще намериш това далеч по-забавно и удовлетворяващо от това да сипваш във форум на непознати.
Далеч съм да се засегна от обидата "циганин" пусната от анонимно момиченце, което обяснява как всички други във форума са мега-много-грозните, но все още не е пуснала снимка да я видим.
Просто ти давам ценен съвет. Вместо да лепиш епитети си живей живота и не гледай в чуждата паничка.
Или ако ще го правиш, не се прави на някоя която не си, просто покажи, че си нисък и долен човечец, без грам уважение към себе си, който се опитва да го повдигне това уважение като накърнява достойнството на другите около нея онлайн, защото знае, че в живота на който и да каже нещо, ще се обърне и ще я изравни със земята.
Мисля, че беше крайно време някой да ти каже истината.
Дерзай.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
ръкоблудството не е изневяра чоджум
добре че не е и грях че ще гориш в ада
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...cc550e3e24f230
а тук вече сме превзели фланга с пехотата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На път съм да се отнасям към 102, като с бавноразвиващ се.
Учили са ме да бъда добър с хората в неравностойно положение.
И да помагам на по-слабите и глупави. Независимо от поведението им.
Те не го искат това.
Миро, браво. Добро момче, успя да напишеш думата правилно. Ще получиш награда след занятията.
Щастлив ли си? Я да видим широка усмивка и развалени зъби. Давай смело.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Боже.. Един ден няма без да се дъвчете.. Какъв е смисъла от тези анонимни обиди? Мислех се, че спор има само там, където е papugai, ама не е така. Един бил циганин, друг с държание и начин нс мислене като на петокласник, трети грозен и анонимен.. Дъвкахте се две страници, а сега какво, по-добре ли се чувствате?
Dr. Gregory House
аз се спуквам от смях
единственото което обичам в циганите е че е забавно да им се подиграваш
Dr. Gregory House
Виждам как "не избиваш комплекси".
Дете.
Dr. Gregory House