Здравейте, ще започна със това, че миналото лято прекратих една връзка която продължи около 3 години със прекъсвания. Както и да е прекратих връзката продължих напред.. но от нова година до сега не мога да се отърва от мисълта, че съм прекратил дадената връзка. Лутам се из миналото и си търся грешката с предлог да оправя нещата за да може да се съберем отново. Но си мисля, че тя е продължила най-вероятно ме е забравила и т.н. Последно като си писахме тя ми написа да не я търся повече.. и аз не смея да я потърся .. страх ме че ще ме отблъсне след тези мой думи който и казах.. страх ме е че няма пак да я видя.. мисля си защо толкова пъти я наранявах, не трябваше така да постъпвам. По цели нощи не спя с мисълта за това какъв тъпак съм бил и как съм я наранявал без да го осъзнавам.. без капка съмнение, че ще дойде тоя ден в който ще съжалявам. Ем да този ден дойде.. сега този вид проклятие ме преследва а аз най много се страхувах от него а то взе , че ме стигна. Зачудил съм се какво да правя.. а знам че едно просто "Извинявай" няма да промени нещата.. все си мисля да вдигна телефона и да я набера, но какво ще и кажа след всичко? Ако може някой да дадет съвет. Какво да правя как да постъпя.. макар че съм я загубил вече.