.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Няма ли други путки, че искаш да се върнеш при бившата си? Това е типично за слабохарактерните мъже.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Няма ли други путки, че искаш да се върнеш при бившата си? Това е типично за слабохарактерните мъже.
    Би ли разшифровал последното ти изречение? Слабохарактерни? Нали знаеш, че след грешките, рано или късно идват съжалението, въпросите, желанието за поправка... Момента в който оценяш какво си изгубил... Ти не знам дали си изгубил нещо, по-скоро не си го намерил. Ще ти отнеме време, обаче ако го търсиш при "путките".
    По темата - ако наистина си я наранявал много, не вярвам да те иска обратно, но въпреки това, и кажи какво изпитваш. Ако наистина ти е толкова гадно, не се затваряй сам в себе си! Излизай с приятели колкото се може по-често. Спомни си какво обичаш да правиш най-много и го прави. Понякога става така, всеки греши. Важно е да си вземеш урок, независимо от развитието на нещата! Успех.
    Последно редактирано от saskou : 03-06-2015 на 04:48
    да слуша

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от saskou Виж мнението
    Би ли разшифровал последното ти изречение? Слабохарактерни? Нали знаеш, че след грешките, рано или късно идват съжалението, въпросите, желанието за поправка... Момента в който оценяш какво си изгубил... Ти не знам дали си изгубил нещо, по-скоро не си го намерил. Ще ти отнеме време, обаче ако го търсиш при "путките".
    Това явление, да се опитваш да се върнеш при бившия/бившата си дълъг период от време след като сте се разделили е типично точно за този тип хора, които споменах. разбира се, че като мине някакво време от раздялата човек поглежда назад и прави равносметка за това какви грешки е допуснал и какво би могло да стане ако не ги е бил допуснал, но това не значи, че сега може да ги поправи със същия човек. Представи си ако счупиш една чаша и имаш всичките пърченца от нея + лепило? Ще я залепиш, ще придобие някаква форма, но никога няма да е като нова. Според мен е време автора да помисли за нова връзка с друго момиче, като да се постарае да не допуска грешките, които е допускал в предишната. Точно това е смисъла на "съжалението, въпросите и желанието за поправка" както се изрази ти, а не да дълбае в старите рани и на двамата.
    Аз също съм се разделял с момиче, което съм обичал, дали по моя вина или по нейна и до ден днешен незнам, може би и двамата сме имали вина. Обаче след това никога не съм се опитвал да я търся отново и да искам да се съберем. Дори да ми се е искало разумът е надделявал и не съм го правил. Просто продължих напред и срещнах сегашната си приятелка, а старата връзка остана само като спомен, от който научих много ценни неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си