- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лутам се в миналото..
Няма ли други путки, че искаш да се върнеш при бившата си? Това е типично за слабохарактерните мъже.
Би ли разшифровал последното ти изречение? Слабохарактерни? Нали знаеш, че след грешките, рано или късно идват съжалението, въпросите, желанието за поправка... Момента в който оценяш какво си изгубил... Ти не знам дали си изгубил нещо, по-скоро не си го намерил. Ще ти отнеме време, обаче ако го търсиш при "путките".
По темата - ако наистина си я наранявал много, не вярвам да те иска обратно, но въпреки това, и кажи какво изпитваш. Ако наистина ти е толкова гадно, не се затваряй сам в себе си! Излизай с приятели колкото се може по-често. Спомни си какво обичаш да правиш най-много и го прави. Понякога става така, всеки греши. Важно е да си вземеш урок, независимо от развитието на нещата! Успех.
Последно редактирано от saskou : 03-06-2015 на 04:48
да слуша
Това явление, да се опитваш да се върнеш при бившия/бившата си дълъг период от време след като сте се разделили е типично точно за този тип хора, които споменах. разбира се, че като мине някакво време от раздялата човек поглежда назад и прави равносметка за това какви грешки е допуснал и какво би могло да стане ако не ги е бил допуснал, но това не значи, че сега може да ги поправи със същия човек. Представи си ако счупиш една чаша и имаш всичките пърченца от нея + лепило? Ще я залепиш, ще придобие някаква форма, но никога няма да е като нова. Според мен е време автора да помисли за нова връзка с друго момиче, като да се постарае да не допуска грешките, които е допускал в предишната. Точно това е смисъла на "съжалението, въпросите и желанието за поправка" както се изрази ти, а не да дълбае в старите рани и на двамата.
Аз също съм се разделял с момиче, което съм обичал, дали по моя вина или по нейна и до ден днешен незнам, може би и двамата сме имали вина. Обаче след това никога не съм се опитвал да я търся отново и да искам да се съберем. Дори да ми се е искало разумът е надделявал и не съм го правил. Просто продължих напред и срещнах сегашната си приятелка, а старата връзка остана само като спомен, от който научих много ценни неща.