.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако толкова много я обичаш наистина колкото казваш, има начин да я спечелиш, но зависи и тя какъв характер е, защото сега ще си мноооого по-мил от преди, много по-добър, а тя може да злоупотреби с това.
    Риск печели, риск губи, аз те съветвам по-добре да пробваш да си я върнеш, но не по телефона, а я изненадай лично, задължително с цвете!
    Ако не пробваш да си я върнеш, това ще те гризе цял живот, защото не знаеш, дали тя е щяла да приеме или отхвърли.
    По-добре да разбереш окончателния й отговор, това ще ти помогне, да я превъзмогнеш по-леко и лесно.
    Пак казвам, помисли си добре, наистина ли я обичаш толкова много. Това че си я наранявал и си го осъзнал е добър, и показателен фактор. Не си голям на години, всички правим грешки, докато сме живи.
    Грешките ни оформят като личности, днес грешим, но се стремим(поне някои от хората де) утре, да не допуснем същите грешки!

Пожелавам ти успех, каквото и да направиш! Клишето със счупената чаша/ваза и т.н. не ми е присъща.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Ако не пробваш да си я върнеш, това ще те гризе цял живот, защото не знаеш, дали тя е щяла да приеме или отхвърли.
    По-добре да разбереш окончателния й отговор, това ще ти помогне, да я превъзмогнеш по-леко и лесно.
    Съгласна съм с това.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си