Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
омг, дизеле, много ми падна фочите. как можеш да насърчаваш тоя тъпак. пише си с неква по цяла нощ и ден, срещат се, правят секс и това докато си има приятелка, да оставим настрана факта, че и другата е обвързана, СЕРИОЗНО.
съветът ми е да не бъдеш такова мекотело, а да кажеш всичко на приятелката ти. никой не заслужава да бъде лъган така.

'стреляй, намъкваш, боцкай, съсела'
омг
Не знаех, че преди съм ти бил изправен фочите.
Темата не е "чудя се дали да спя с женена".
Той вече е спал с нея, какво очакваш да му кажа като съвет, повече да не спи с нея?
Една такава сексуална афера няма да продължи 10 години.
Жената е с мъж и дете, за мен тя е много по-грешна отколкото автора, той няма дете, а има приятелка, която не се знае до кога ще е такава. Естествено, това не го оправдава, да й изневерява.
И да му кажа да се спре, каква е гаранцията, че онази няма да си намери друг, който да и обира пайжината???
Единствено ми е жал за на автора приятелката, за женената въобще не ми е жал, тя се е клела във вярност, тя предава не само себе си и мъжа си, а и детето си.

Ива аз от коментара си не се срамувам, нито пък имам угризения, а още по-малко ме вълнува, на кой съфорумник съм паднал в очите.
Аз уважавам вашето мнение, уважавайте и вие моето(ако искате).