.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Hybrid View

За мен е по-трагично, че нашенските патриоти не могат да пишат на правилен български. Да научиш официалния език е проява на елементарно уважение към страната, в която си роден. Що за хора не могат да направят дори това? Зарежете историята, тя си е там така или иначе. Ами литературата? Ами музиката? Колко от родните патриоти са чели "Хайка за вълци" или са слушали музика на Панчо Владигеров? Все се хващаме за историята, ама тя не е всичко. Може да пишеш реферати на тема българска история, но докато не започнеш да оценяваш и културата, не мога да те нарека българин. Толкова хора има, чиято любов към България е само в границите на националните празници и спортните събития. Просто не искам да се сещам за патриотичните коментари, които най-старателно се изписват на латиница, а се публикуват и с правописни, пунктуационни и граматически грешки, не защото авторът не си е огледал коментара, а защото просто без речник и проверки в гугъл не може да го напише по-правилно... Това е тъжното според мен. Знамената са най-малкият проблем.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    За мен е по-трагично, че нашенските патриоти не могат да пишат на правилен български. Да научиш официалния език е проява на елементарно уважение към страната, в която си роден. Що за хора не могат да направят дори това? Зарежете историята, тя си е там така или иначе. Ами литературата? Ами музиката? Колко от родните патриоти са чели "Хайка за вълци" или са слушали музика на Панчо Владигеров? Все се хващаме за историята, ама тя не е всичко. Може да пишеш реферати на тема българска история, но докато не започнеш да оценяваш и културата, не мога да те нарека българин. Толкова хора има, чиято любов към България е само в границите на националните празници и спортните събития. Просто не искам да се сещам за патриотичните коментари, които най-старателно се изписват на латиница, а се публикуват и с правописни, пунктуационни и граматически грешки, не защото авторът не си е огледал коментара, а защото просто без речник и проверки в гугъл не може да го напише по-правилно... Това е тъжното според мен. Знамената са най-малкият проблем.
    той и Стамболов не е пишел перфектно ама на

не става дума умения или знания а за почит дух и уважение това е патриотизма
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    той и Стамболов не е пишел перфектно ама на

не става дума умения или знания а за почит дух и уважение това е патриотизма
    Именно. Да обичаш страната си и да искаш тя да се развива успешно, не означава, че трябва да си грамотен и умен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си