.
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Threaded View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Не знам Стамболов как е писал, но езикът е част от културата. За мен България без български език няма. Красивата природа и богатата история и другите страни ги имат. Всяка страна си има своя Ботев и своя Левски. Но език като нашия нямат. В него са вплетени традициите на народа. Същата тази история, която всички толкова боготворят, е намерила своето отражение в него. Освен това не съм срещала до този момент интелигентен човек, който да допуска глупави грешки при писане, особено на родния си език. Идиоти и простаци ли са нашите патриоти?
    Трудът, който полагаме, за да научим езика на страната си, показва колко точно я обичаме. Лесно е да се хвалиш с това, което са постигнали съотечествениците ти преди теб, с природата, която не си създал. Но каква гордост е това? Не става въпрос само да почиташ дух и традиции, а и да ги предаваш. Как предаваш традициите, като не знаеш езика? Та те са неразривна част от едно цяло!
    Point of information: Мнението ми може би няма да прозвучи интелигентно, вследствие на което, може би, ти, в ролята на височайш съдник, ще ме анатемосаш като "идиот и простак", но в последното изречение на това твое поетично словоизлияние fail-вам да видя смисъла.
    П.П. Имам някакво особено... натрапчиво чувство, че BloodyDreamer е отличничка, любимка на всички учители, получаваща само похвали в училище... Цял живот са ѝ казвали колко е перфектна и невероятна... Предполагаема възраст: 13-18. Права ли съм?
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 19:37
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си