- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Омъжена?
Да,викаш не е изневеряла.Преди теб може просто да не знаеш.А иначе тя и с теб не му изневерява.Просто някоя и друга целувчица.Топваш и го лекичко и то не целият а само главичката.Културен си при изпразването и ако капне някоя капчица нежно я забърсваш със ароматизирана салфетка. Егати! Та това не е никаква изневяра.Нито тя изневерява на мъжът си,нито ти на гаджето си.Вие просто сте приятелски настроени един към друг и добронамерено се обгрижвате за да не ви е скучно през студените зимни дни...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Хахахха задоволяваме сексуалното си желание заедно!! Измислих план,който ще се получи поне така смятам.Благодаря ви!
Малко ме е страх да попитам, но какъв е планът?
А приятелката ти и семейството на въпросната госпожа?
Добре, според теб какво трябва да направя, да го мразя, да го потроша от бой, да го убия, да чета конско на майка си?????
След като майка ми е взела такова решение, аз съм длъжен да се съобразя с него, както родителите ми, толкова години са се съобразявали с мен и не са ме спирали от нищо!
Какво са направили родителите ми си е техен проблем, аз нямам право да ги съдя, нито пък хората с които те са имали афера, примерно....
Да, аз лично съм имал такава връзка, отначало всичко беше само секс, но правехме толкова хубав секс пасвайки си на 100%, че и двамата се влюбихме един в друг. Всичко си беше идеално, не сме се карали, не сме имали дразги, разбирахме се, както се вика само с поглед....
Това че ти не си имала такава или не си искала да имаш, защото моралния ти компас не ти позволява, не означава, че това е невъзможно!
Последно редактирано от VinDiesel : 03-04-2015 на 15:23
Беше шега това,приключваме тази вечер,може да си останем приятели,но няма да й развалям семейството.Обичам приятелката си,невероятна е и явно ми стана навик,че съм с нея и сгреших,но ще се постарая да я заслужа отново,но няма да й призная,няма да я нараня!!
Силно и искрено се надявам приятелката ти да разбере к'во си направил. Не знам как ще правиш секс с нея, кат знаеш, че си и изневерил. Просто не знам. Предполагам, че като разбере, ще е по-наранена от факта, че си я лъгал, ще засенчи съвсем леко изневярата. На нейно място щеше да ме е гнус да те гледам даже.
Не съм няква моралистка, даже обратното по принцип, ама т'ва на автора и на омъжената си е жив курварлък. Той си има приятелка, оная законен мъж и са чифтосват двамата. Кат толкоз се искат, що автора не си зареже приятелката, оная да се разведе и работата е чиста. Най-много ми е чудно как тя ще гледа съпруга си. Той автора лесен - казва, че иска раздяла и повече не се търсят. 'ма то и безплатната проституция си има цена.
Мисля,че си прекалено груба.
Какво трябва да направя да оставя приятелката си,защото съм й изневерил? Да й кажа какво съм направил? Тя да ме разпитва,къде съм я чукал,къде съм я целувал и как е било? Това да я наранява още повече,да е съсипана,че си е хванала лайнар,да си тръгне,да й липсвам,да ме мрази и да ме иска обратно и да се чувства зле?
Колкото до омъжената,държа на нея,грижа ме е за нея,харесвам я,но не искам тя да се развежда най-малко заради МЕН!
Всичко си има цена да,може и да ми се върне,може и да не ми се върне,но не мисля,че най-доброто в тази ситуация е,да нараня момичето си и себе си.
Не ти ли писна да тролиш?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ам то е ясно от първия пост...
Само що му се връзват толкова шарани...
Тук всяка тема различна от "правих секс, бременна ли съм? ", за вас е тролска…
Аз пък съм шаран, защото му отговарям. Изневярата в нашата демократична държава мисля, че отдавна не е табу.
LadyDi, какво е мнението ти за тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B5%D0%BB ?
Трол ли е? Да чакам ли развитие на сюжета, много ми е интересно...
Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 18:46
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Явно съм ощипана госпожица, искайте му сега снимка с ника, името на форума, името на темата и кръвна група…
Това е мацката, която пусна тема, че приятелката ѝ на 10 години е луда по шофьора на училищния автобус, който е на 39. Или 49?
Ти как мислиш?
Колкото и да не се харесва на VinDiesel, всяка ВТОРА тема в тоя форум е тролска. Най-вече онези за "правих секс, бременна ли съм".
Значи на тоя форум, може да му бием кипенцата и да вървим в друг форум, например за коли. Там ако видим тема "как да си сваля кората на вратата", край тролска е, не може някой си, да задава сериозно такъв въпрос…..
Хахах, падам с вас, троловете си личат с новите регистрации с по една тема и съответно едно мнение.
Трол ще има регистрация от 3 години насам.…
Я малко влезте в час, спрете със сериалите по бтв и гледайте реално на нещата….