.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113

Тема: Омъжена?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от aGressiwe Виж мнението
    Пълен с екстри съм
    Но вече 2 часа говоря с нея и се чувствам прекрасно,нямам търпение да я видя отново,не е изневерявала на съпруга си до сега,просто съм прекалено настойчив,искам я,в 11 свършва с киното и след това е с мен!!
    Да,викаш не е изневеряла.Преди теб може просто да не знаеш.А иначе тя и с теб не му изневерява.Просто някоя и друга целувчица.Топваш и го лекичко и то не целият а само главичката.Културен си при изпразването и ако капне някоя капчица нежно я забърсваш със ароматизирана салфетка. Егати! Та това не е никаква изневяра.Нито тя изневерява на мъжът си,нито ти на гаджето си.Вие просто сте приятелски настроени един към друг и добронамерено се обгрижвате за да не ви е скучно през студените зимни дни...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Хахахха задоволяваме сексуалното си желание заедно!! Измислих план,който ще се получи поне така смятам.Благодаря ви!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Малко ме е страх да попитам, но какъв е планът?

Just sex

Град
    BG
    А приятелката ти и семейството на въпросната госпожа?

Всичко остава в тайна!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Би ли уважил човек, с който майка ти е изневерявала на баща ти?
    Или такива неща не са от значение според теб?
    Добре, според теб какво трябва да направя, да го мразя, да го потроша от бой, да го убия, да чета конско на майка си?????
    След като майка ми е взела такова решение, аз съм длъжен да се съобразя с него, както родителите ми, толкова години са се съобразявали с мен и не са ме спирали от нищо!
    Какво са направили родителите ми си е техен проблем, аз нямам право да ги съдя, нито пък хората с които те са имали афера, примерно....

Наистина ли смяташ, че връзка, базирана на сексуално привличане, би била успешна?
    Да, аз лично съм имал такава връзка, отначало всичко беше само секс, но правехме толкова хубав секс пасвайки си на 100%, че и двамата се влюбихме един в друг. Всичко си беше идеално, не сме се карали, не сме имали дразги, разбирахме се, както се вика само с поглед....
    Това че ти не си имала такава или не си искала да имаш, защото моралния ти компас не ти позволява, не означава, че това е невъзможно!
    Последно редактирано от VinDiesel : 03-04-2015 на 15:23

Мега фен Аватара на RapExotic
    Курва.. Не, не тя, а ТИ.

Град
    BG
    Всичко остава в тайна!
    Ако си решил да бъдеш долен жалкар, никой не може да те спре.
    Без извинения.

Беше шега това,приключваме тази вечер,може да си останем приятели,но няма да й развалям семейството.Обичам приятелката си,невероятна е и явно ми стана навик,че съм с нея и сгреших,но ще се постарая да я заслужа отново,но няма да й призная,няма да я нараня!!

Супер фен Аватара на per-dead
    Беше шега това,приключваме тази вечер,може да си останем приятели,но няма да й развалям семейството.Обичам приятелката си,невероятна е и явно ми стана навик,че съм с нея и сгреших,но ще се постарая да я заслужа отново,но няма да й призная,няма да я нараня!!
    Силно и искрено се надявам приятелката ти да разбере к'во си направил. Не знам как ще правиш секс с нея, кат знаеш, че си и изневерил. Просто не знам. Предполагам, че като разбере, ще е по-наранена от факта, че си я лъгал, ще засенчи съвсем леко изневярата. На нейно място щеше да ме е гнус да те гледам даже.
    Не съм няква моралистка, даже обратното по принцип, ама т'ва на автора и на омъжената си е жив курварлък. Той си има приятелка, оная законен мъж и са чифтосват двамата. Кат толкоз се искат, що автора не си зареже приятелката, оная да се разведе и работата е чиста. Най-много ми е чудно как тя ще гледа съпруга си. Той автора лесен - казва, че иска раздяла и повече не се търсят. 'ма то и безплатната проституция си има цена.

Мисля,че си прекалено груба.
    Какво трябва да направя да оставя приятелката си,защото съм й изневерил? Да й кажа какво съм направил? Тя да ме разпитва,къде съм я чукал,къде съм я целувал и как е било? Това да я наранява още повече,да е съсипана,че си е хванала лайнар,да си тръгне,да й липсвам,да ме мрази и да ме иска обратно и да се чувства зле?
    Колкото до омъжената,държа на нея,грижа ме е за нея,харесвам я,но не искам тя да се развежда най-малко заради МЕН!
    Всичко си има цена да,може и да ми се върне,може и да не ми се върне,но не мисля,че най-доброто в тази ситуация е,да нараня момичето си и себе си.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не ти ли писна да тролиш?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не ти ли писна да тролиш?
    Взе ми буквите от клавиатурата...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Варна
    Ам то е ясно от първия пост...
    Само що му се връзват толкова шарани...

Град
    Тук всяка тема различна от "правих секс, бременна ли съм? ", за вас е тролска…
    Аз пък съм шаран, защото му отговарям. Изневярата в нашата демократична държава мисля, че отдавна не е табу.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Тук всяка тема различна от "правих секс, бременна ли съм? ", за вас е тролска…
    Аз пък съм шаран, защото му отговарям. Изневярата в нашата демократична държава мисля, че отдавна не е табу.
    Я не се прави на ощипана госпожица.
    И темата Е тролска... съжалявам, ако това не ти харесва

Град
    Dreamland
    Я не се прави на ощипана госпожица.
    И темата Е тролска... съжалявам, ако това не ти харесва
    LadyDi, какво е мнението ти за тази тема: http://www.teenproblem.net/forum/sho...82%D0%B5%D0%BB ?
    Трол ли е? Да чакам ли развитие на сюжета, много ми е интересно...
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-04-2015 на 18:46
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Явно съм ощипана госпожица, искайте му сега снимка с ника, името на форума, името на темата и кръвна група…

Град
    Варна
    Това е мацката, която пусна тема, че приятелката ѝ на 10 години е луда по шофьора на училищния автобус, който е на 39. Или 49?
    Ти как мислиш?
    Колкото и да не се харесва на VinDiesel, всяка ВТОРА тема в тоя форум е тролска. Най-вече онези за "правих секс, бременна ли съм".

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Явно съм ощипана госпожица, искайте му сега снимка с ника, името на форума, името на темата и кръвна група…
    Ти му поискай. Аз не изпитвам съмнения, за да имам нужда някой да ме опровергава

Град
    Dreamland
    Това е мацката, която пусна тема, че приятелката ѝ на 10 години е луда по шофьора на училищния автобус, който е на 39. Или 49?
    Ти как мислиш?
    Колкото и да не се харесва на VinDiesel, всяка ВТОРА тема в тоя форум е тролска. Най-вече онези за "правих секс, бременна ли съм".
    Не, онази беше друга май. Тази твърди, че е влюбена в учителя си.

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Както аз всеки ден казвам, че от утре започвам да уча по всичко и го "правя", така и ти го казваш и ще го "направиш".

Град
    Варна
    Не, онази беше друга май. Тази твърди, че е влюбена в учителя си.
    А, може...

Град
    Значи на тоя форум, може да му бием кипенцата и да вървим в друг форум, например за коли. Там ако видим тема "как да си сваля кората на вратата", край тролска е, не може някой си, да задава сериозно такъв въпрос…..
    Хахах, падам с вас, троловете си личат с новите регистрации с по една тема и съответно едно мнение.
    Трол ще има регистрация от 3 години насам.…
    Я малко влезте в час, спрете със сериалите по бтв и гледайте реално на нещата….

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си