- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Космите проблем ли са?
на горната снимка все едно сте снимали моя кракиначе ги минавам лятото с машинката, на краката
който няма толкова косми, той не е усетил разликата в температурата
n00bs
Оправдания за гейска визия се намират лесно, включително тия с хигиената или температурата, които са най-популярни, но да не забравяме и свързаните с дължината на космите и как се заплитали.
на мен ми неприятно мъжът да си маха космите на краката, имах един приятел футболист, който беше по-превзет от половината ми приятелки на тази тема, не знам странно ми е, не ми пречат космите там долу, стига да се поддържа добра хигиена
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Според мен е по-хигиенично да се махат отдолу, ама въпрос на личен избор. Но на мен така ми е по-приятно. Иначе и аз съм ЗА косми на ръце/крака/гърди, не супер много де.
Друго си е да прилича на тибетска лама..![]()
въпрос на личен избор, на мен лично повече ми харесват момичета без храсталаци отдолу
ако си от Анадола и нямаш мустак отгоре и отдолу сигурно няма да изглеждаш мъжествен и никоя няма да ти пусне, но все пак сме в 21-ви век неарделталците повечето вече са измрелимомичетата с които съм бил също не харесват брадясали ..., може би ги е страх да не глътнат някой косъм по време на свирка
Аз съм туркиня и нямаме голямо право на избор , ако мама види косми в банята ме бие ..
троле не си се подготвил добре, всички туркини се бръснат отдолу, алах е забранил жените да имат косми там
Живеем в 21ви век, не е толкова странно вече момче да се обръсне и по-надолу от брадата... Аз лично никога не съм си бръснал ръцете или краката, просто защото не ми харесва, но мишниците и интимната област, редовно, главно защото ми е по-конфортно. Бил съм с момиче което не се бръснеше отдолу, беше странно, но като си поддържа хигиена не виждам защо да е проблем. Всичко си е до човека.
>>DjBelev<<
Ами според мен си е напълно естествено и наложително бръсненето отдолу! Все пак на никой не му е приятно при орална любов да се нагълта с косми и освен това от косми да не може да си видиш оная работа! Освен това без козина няма вероятност да прихванеш срамни въшки! Все пак вие си знаете това си е моето мнение!![]()
Ъ?
Първо, ако космите естествено си ги имаш, кое е естественото да ги махаш ?
Второ, не се нагълтваш с косми.
Трето, трябва да ти е доста малък, за да не си го видиш от косми, сорЕ.
Въпрос на предпочитание си е, ама не приказвайте глупости, моля.
Моето предпочитание си е жена без косми и мъж с косми. Който иска, да харесва другото, ни ма боли :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Папагале, май си объркал аватара. Що не пробваш това:
![]()
А твоите предпочитания от къде идват, като си нямаш никакъв опит? Да не си бил с космати мъже?
Тук май никой не е казвал за момичетата, мен по- ме кефят със ама само отгоре, оформени във вертикален правоъгълник (тип 80' или 90' не знам) но да не са по- къси от 5мм защото тия 5милиметрови косми са най- гадни и твърди, без да има надолу обаче. Мания е на момичетата да са напълно без но понякога ми приличат на тия малки пикли които си играят на плажа с кофички и си строят замъчета, не приличат на зрели жени.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Защо да е по- трудно. Просто надолу се бръснеш, а нагоре използваш машинка+ бръсначка
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...