.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    herkules , много ограничено мислене пич, много. Явно живееш още у селско време, мога да ти дам десетки примери с жени, които работят в мини, под земята, жени, които карат ТИР-ове, жени охранители и т.н. и т.н. Много ми е интересно ти ако си имаш приятелка тя няма ли да работи или ще я държиш вкъщи само за "разплод"? Да разбирам, че нямаш проблем жена ти да си седи дома да чисти от време на време, да готви по някоя супа, а ТИ и само ТИ да носиш парите вкъщи?
    Ospi , тези предавания са много непредставителна извадка, не се знае на какъв принцип избират участниците, а и когато ти е ясно, че всичко е игра, нагласата е друга.
    Посочете ми няколко неща, с които един мъж се справя, а една жена да не може?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    herkules , много ограничено мислене пич, много. Явно живееш още у селско време, мога да ти дам десетки примери с жени, които работят в мини, под земята, жени, които карат ТИР-ове, жени охранители и т.н. и т.н. Много ми е интересно ти ако си имаш приятелка тя няма ли да работи или ще я държиш вкъщи само за "разплод"? Да разбирам, че нямаш проблем жена ти да си седи дома да чисти от време на време, да готви по някоя супа, а ТИ и само ТИ да носиш парите вкъщи?
    Ospi , тези предавания са много непредставителна извадка, не се знае на какъв принцип избират участниците, а и когато ти е ясно, че всичко е игра, нагласата е друга.
    Посочете ми няколко неща, с които един мъж се справя, а една жена да не може?
    Твойте примери са ми ясни, защото и аз мога да ти дам доста примери, но ще ги оставя за друг път. И въпросът ти е неправилно зададен. Посочи ти няколко неща, (освен с раждането), с които жената се справя добре, както мъжа?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Твойте примери са ми ясни, защото и аз мога да ти дам доста примери, но ще ги оставя за друг път. И въпросът ти е неправилно зададен. Посочи ти няколко неща, (освен с раждането), с които жената се справя добре, както мъжа?
    Във всяка една област, ma chérie.
    На колко години си?

TheDeath, за феминизма ще се аргументирам подробно, когато имам време.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Във всяка една област, ma chérie.
    На колко години си?

TheDeath, за феминизма ще се аргументирам подробно, когато имам време.
    Нямам нужда от аргументи, аз не считам себе си за феминистка и не разбирам кой знае колко от тази материя, просто смятам, че не е редно да се дават и отнемат права на база полова принадлежност.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    На колко години си?
    На толкова, че да знам за превъзходството на мъжете пред жените!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си