- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли те аватара на предишния?
^ За 23901391 път вечеАз съм си момичето от аватара.
![]()
Иначе, твоя е разчупен и цветен. Носи позитивизъм. (y)
А пък аз за 23901391 път (((: те питам - какво не харесваш в себе си? Какво искаш да промениш? Ако тук - пред всички, ти е неудобно да споделиш - ще се радвам и на ЛС. :P
Последно редактирано от M**** : 03-12-2015 на 21:51
ааа без такива и на мен ми е интересно защо не се харесва момичето, като е толкова чаровна.
М**** за хиляден път ми харесва аватара ти![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
bubaduc и аз харесвам твоя (:
btw: до преди 1-2 седмици вас двете - теб (bubaduc) и RosaCalvaria, ви възприемах като едно и също момиче, което има две регистрации във форума (((:
I'm not sure but... мисля, че и двете сте светлооки, познах нали?
А може би ви възприемах като един и същ човек от позитивното излъчване и на двете. (:
//направих ви сутрешната доза "четки" :P
ее ще крача по-усмихната днес в метрото, благодаря за сутрешното повдигане на духа))
едит : очите ми са hazelnut, смисъл светли са, ама привечер стават тъмнички![]()
Последно редактирано от bubaduc : 03-13-2015 на 06:54
ahahehha ;*
Ахах, бях чела, че подозираш, че някой е с два профила във форума, но през ум не ми беше минало, че аз съм заподозряната
Иначе е дълга историята защо не се харесвам, но накратко - никога не съм била и не съм се чувствала достатъчно добра.![]()
Хейзълнут очите са мнооого красиви бду, но аз съм синеока... Познал си за светлите очи though ^^
Първо по темата: отново да напиша - аватарът ти ми харесва страшно много
По отношение на другото - нееее, оня мой пост бе за други хора, не за вас двете с bubaduc. (:
Бих искал да разбера тази твоя дълга история, но предполагам ти е втръснало да я повтаряш на различни съфорумци тук, та... в крайна сметка няма ти досаждам повече. (:
Да, кефи ме.
М**** наивен ли е или се преструва?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първо по темата - и твоят аватар ме кефи! (:
По останалото - да, вярвам на хората! И преди съм споделял тук, че не умея да лъжа и съдейки по себе си - очаквам, че и другите не го правят... Подхождам открито към останалите и вътрешно се надявам, че и те са по същия начин открити към мен. Виждаш ли - супер противни са ми хора, които лицемерничат или по незнайни причини се представят по коренно различен начин. А по отношение на фейковете - там нямам думи да опиша колко жалки същества са тези... (think) чудя се - такива мекотели не могат (и не бива) да се наричат хора... :D
разбира се![]()
ahahehha ;*
мхм
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Да
вече коментирах, харесва ми хахаха![]()
ahahehha ;*