- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятел за секс?
Лошо няма
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Мислим, че така яко се разпространяват всякакви екзотични болести! За вас, разбира се, това не е важно, нали? Пък и едва ли ще се случи точно на вас....![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Аха, точно. Но хората са различни. Аз не бих го направила, не бих могла да си представя някой от приятелите си в тази светлина, не бих могла да съм интимна с някой по същия начин, както с човек, който ми е мноого повече от приятел. Но хора-всякакви!Първоначално написано от sexy_baby_originale
на мен лично ми допадат доста такъв вид приятели, дори си имам![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Напълно съм за макар, че още не съм имал такава приятелка, но какво пък няма нищо лошо в това! Все пак и двата пола имат нужди, а само на мастурбиране трудно се живее. Секс приятеля е нещо подобно на отворената връзка според мен, без обвързване, без ревност! Някои казват пък, че не може да има приятелство между момче и момиче, защо пък да не може аз примерно имам и доста добри приятелки момичета, това че те не могат е друг въпрос!?
И аз съм напълно за.Говорил са на тази тема с една рпиятелка,и тяе съгласна пропинцип
Върна 7 годишна тема да си кажеш мнениетоЧакай да не си сам
Няма нищо лошо, живеем в забързано ежедневие, понякога не ни трябва любов, гушкане, мрънкане и т.н. а просто приятел с който да говориш и понякога просто малко секс. Аз лично в момента съм в период в който нямам време толкова за приятелка и връзка и friends with benefits ме устройва. Все пак обаче, ако продължи дълго, малко трудно ще се запази просто приятелството. Малко или много ако имаш продължително интимен контакт с друг/а проявяваш чувства.
>>DjBelev<<
Вярно темата е на 7 години! Тук се стига максимум до страница 6 и темите са от тази година! По-стари теми не знам как се отварят може би изчезват, но аз тази я намерих в гугъл!![]()
Да при доста дълга такава връзка може и да се появят чувства може и да не се появят! Но, ако се появят тогава е добре да е взаимно, защото иначе кофти се получава! Както се казва, ако двама души не си паснат сексуално връзката им рано или късно приключва, но го има и обратния вариянт от секса да се стигне до чувства при двамата. Но какво пък няма лошо човек да експерементира и да пробва разни неща!! Приятелството за секс според мен е един много добър избор, защото ти може да срещнеш подходящия човек и след 10 години, ама до тогава на сухо ли да караш?![]()
в момента имам такава приятелка, и двамата нямаме сериозна връзка, но си пасваме и правим перфектен секс от който не искаме и двамата да се откажем
изяснили сме се и двамата знаем че е само секс, глезим като гаджета когато сме заедно, но никой не обсебва другият и не ревнува нито има нещо напротив другият да се среща и с други ако иска
може да не се чуваме по телефона и със седмици ако имаме някаква работа, после някой звъни на другият и се виждаме
Не ми харесва тази идея защото може в един от двамата да се появи нещо повече от приятел за секс и няма да е много приятно или само приятели или нищо
То по същата логика и между само приятели може да възникнат чувства при единия от двамата! Освен това, който иска да си прекарва добре с някой и двамата да освобождават напрежението е нужно да рискува без риск няма успех! Може да не се появят чувства, а може и да се появят и при двамата тогава вече ще преминат към сериозна връзка, а че може да се появи само при единия това вече е риска на професията!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 03-11-2015 на 16:32
Не знам обаче къде ми е грешката обикновено съм директен и казвам какво търся, а отговор не получавам из интернет пространството поне да ми казваха НЕ пак е нещо, а мълчанието е просто без комантар!![]()
ти май още не си научил, че едно момиче дори да иска няма да каже директно ДА за нещо такова![]()
Имала съм такива отношения преди време, не виждам нищо лошо в тях. Проблем е когато се появят чувства (и са едностранни), за щастие при мен не се е случило така.
От сегашната ми гледна точка обаче мисля, че не бих се чувствала на място в подобни отношения. Някак си само физическата част на секса не ми е достатъчна, имам нужда от любов, интимност и близост, които не мога да получа от 'просто приятел'. Пък и искам партньорът ми да си е само мой, и то по негово собствено желание.
За да не правя нова тема направо тука ще пиша
Въпрос към момчетата.Яли ли сте ананас преди секс....и имали някъв ефект
Според мен това "само секс" прераства в нещо по-голямо в повечето случаи..
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
Ами не знам според мен не прераства като се разберат предварително, че ще е само секс връзка, а ако пък прерасне и при двамата в нещо повече тогава добре дошло, ама ако е само при единия тогава си е един вид риск, но както се казва без риск няма прогрес или без риск няма удоволствие та така май е и при много други неща, но ако човек иска само да се забавлява без да се обвързва или да усложнява нещата това според мен си е идеалният начин!
Честно да ти кажа и аз бях така известно време и не исках сериозни неща и взех, че започнах да се зарибявам с едно момче и да си "играем" ей така за забавлението. И ето ме сега вече 8 месеца в щастлива връзка. Аз имах късмет. Всеки сам за себе си решава дали може да задържи бариерата между себе си и другия човек.![]()
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
то има и два такива филма гледайте ги ,в последствие се влюбват един в друг ,или поне единият се привързва към другият ,както са и повечето коментари
Единият мисля, че съм го гледал, ама не си спомням името, ама филмите са пропаганда за да манипулират общественото мнение, това дето го дават може и да не е така, ама човека си казва, абе щом по филма го дадоха така значи е истина и след като си повярва, че нещата се случват точно така и те наистина му се случват!