.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от apostola_na_lubovta Виж мнението
    то има и два такива филма гледайте ги ,в последствие се влюбват един в друг ,или поне единият се привързва към другият ,както са и повечето коментари
    Единият мисля, че съм го гледал, ама не си спомням името, ама филмите са пропаганда за да манипулират общественото мнение, това дето го дават може и да не е така, ама човека си казва, абе щом по филма го дадоха така значи е истина и след като си повярва, че нещата се случват точно така и те наистина му се случват!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Единият мисля, че съм го гледал, ама не си спомням името, ама филмите са пропаганда за да манипулират общественото мнение, това дето го дават може и да не е така, ама човека си казва, абе щом по филма го дадоха така значи е истина и след като си повярва, че нещата се случват точно така и те наистина му се случват!
    Учи се от опита на по-опитните.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Friends with Benefits е филмът, но не той манипулира хорското мнение. Точно обратното. Филми се градят на основата на нещо. Винаги.

Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от xToxiic Виж мнението
    Friends with Benefits е филмът, но не той манипулира хорското мнение. Точно обратното. Филми се градят на основата на нещо. Винаги.
    Филма съм го гледал доста отдавна сега го гледам за втори път с Ащън Кътчър е и филма е вярно уникален!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си