- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятел за секс?
Ами след като съм добре запознат, кой държи най-големите студия за снимане на филми ми е пределно ясно и с каква цел ги правят във всеки филм има частица истина и частица лъжа и манипулация, а е доказано, че истината винаги се скрива най-добре когато се смеси с лъжата! Аз примерно съм гледал доста филми където съм схващал истинския замисъл на филма и какво послание отправят "хората" държащи филмовият бизнес, а и не само него, но повечето хора едва ли разчитат тези послания!
П.П. Благодаря за името на филма!![]()
По принцип няма лошо... но почти винаги единия се влюбва и остава наранен защото пък другия не се влюбва. Всеки трябва да го има в предвид ако предприема нещо такова.
Аз лично съм против това, секс без чувства... Абе като цяло да се прави секс без обвързване, за мен е чисто неморално действие ама така де то тука е България, за какъв морал говорим :Д
И момчето и момичето им се прави секс, но не искат някаква сериозна връзка тогава просто стават секс приятели не виждам нищо лошо или неморално в това? Все пак хората си имат своите нужди и е нужно да ги удовлетворяват! Значи ли, че ако цял живот не срещнеш точния човек цял живот няма и да правиш секс?![]()
Така се случва, защото постоянно явно си го мислите, че единия винаги се влюбва, а когато си мислим нещо така си програмираме организма, че то това което си мислим обикновено се случва!
Ако си мислите, че може да има секс приятелство без никой от двамата да се влюби, то най-вероятно и така ще стане!![]()
Когато в едно такова приятелство секса е повече от страхотен, в повечето случай момичетата се влюбват.
Това е така, защото напълно ги задоволяваш, а не малка част от жените, не биха се влюбили в хора, които не ги задоволяват напълно. Няма ли хубав секс и най-малките неща започват, да те дразнят и обстановката се изнервя като цяло. От там самата връзка просто рухва. Аз съм на мнение, че в едно такова приятелство, винаги има някакви чувства, когато продължи повече от 1 месец. Това е все едно, да играеш всеки ден футбол, но да казваш, че не го обичаш…..
Да то може и да има някакво чувство, но това чувство да е страст и удоволствие към секса, а не любов! Освен това момчетата също са доволни от момичета с които си пасват сексуално и правят невероятен секс!![]()
А момичетата в сайтовете вместо да ми отговарят гледам, че ме блокират определено имам голяма дарба!![]()
![]()
![]()
Хахахах приятелю, забрави сайтовете, разчитай на живо, какво ще направиш…
Подкрепям,че не винаги се появава любов.Двамата просто си пасват сексуално и това е
Хубаво е и двамта да са наясно,че "връзката" им се изчерпва до това, иначе голяма драма се заформя ...
Общо взето такива взаимоотношения биха същесвували,само, ако и двамата са честни един към друг и са сигурни в това което искат.
Не ми е идеята това. Може да се влюбят може и да не се. Идеята ми е това, че аз лично мисля, че е неморален полов акт поради очевидната причина, че партньорите не са обвързани по някакъв начин и го правят единствено и само за кеф. Всъщност не е толкова невинно, колкото го описваш. Действието си е доста неморално (за мене), а както защитаваме такива тип идеи, България се напълни с момичета, които са на 16-20 и са се ебали поне с 25-30 момчета, защото смятат, че половия акт, който извършват е не е неморално, нали всеки го прави, обаче това е друга тема![]()
И кой реши, че е неморално това са си нормални взаимоотношения между мъж и жена и не е нужно да са женени или нещо за да го правят, а и хората си имат нужди, които удовлетворяват, защото той брака си е отживелица от едно време и начин за контрол над хората забележи, че в днешни дни повечето хора не се женят, а живеят само на семейни начала, защото така им е по-лесно, по-изгодно и не се чувстват под някакъв контрол! Това, че има такива по на 18 и по-малки дето са се чукали с много хора определено има, ама аз няма как да го твърдя със сигурност, защото аз не срещам такива, а обикновено го чувам от трети лица, а достоверната информация е от първо лице и демек, ако съм го видял и съм сигурен, че е така!![]()
А от сайт, ако се стигне до среща, какво правим?
Ем тогава ще го мислим! Говоря, че не умея ей така да заговоря на улицата някоя случайна, ако сме си писали и сме си уредили среща е друго!![]()
Не е казано, че вървейки по улицата, харесваш си някоя и я спираш. Примерно посещаваш едно и също кафе, сервитьорките определено, доста често се сменят, идва нова, харесваш си я и действаш. Нещо такова ще да е най-лесно.
Понякога и това ми се струва трудно, макар и не невъзможно!
Доста рядко ходя на кафе, но благодаря все пак за съвета!![]()
Приятелите само за секс,стават повече от приятели за секс рано или късно.
Абе тоя филм Friends with Benefits се разправя за секс приятели, ама накрая се оказа, че и двамата имат чувства егати!![]()