.
Отговор в тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 280
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    авторе, може ли да ми опишеш опитите си за запознанство с момиче?
    какви опити бе, човек, аз ти говоря, че при самото запознанство в процеса на разговора се големеят, или се правят на заети

Супер фен Аватара на paradosou
    И аз допусках че троли . Ако вярно е така, очевидно напразно съм писала. Ако не троли, още по-очевидно не е розово.

какво тролене ви гони пък вас, много почнахте да влизате във филма май май

Цитирай Първоначално написано от BMWfan320d Виж мнението
    какви опити бе, човек, аз ти говоря, че при самото запознанство в процеса на разговора се големеят, или се правят на заети
    е добре , как. с колко момичета си пробвал

да, аз също съм срамежлив но знам, че проблемът си е мой ... а ти си трол

троловете са на филмите бе, човек, аз съм самотно момче на този етап...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    pitat te dali imash bmw li?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    pitat te dali imash bmw li?
    ти нали беше изчезнала? кой пак те накара да влезеш ?

ти нали беше изчезнала? кой пак те накара да влезеш ?
    gledah biatlon shtom tolkova te interesuva. tam davat bmw-ta na nai-dobrite po zabravih koi pokazatel /seriozno/. syshtoto i v ski byaganeto za sprint. moje da se probvash

gledah biatlon shtom tolkova te interesuva. tam davat bmw-ta na nai-dobrite po zabravih koi pokazatel /seriozno/. syshtoto i v ski byaganeto za sprint. moje da se probvash
    еййй къциии, много смешни лафове пусна днес, как го правиш ? сигурно ти е талант

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Вместо да мрънкаш, си вдигни задника и ходи да работиш за бмв, ние какво сме ти виновни тука :д Все едно да ревне някоя сега - оо мъжете харесвате само големи цици и стегнати дупета, няма ли нормални мъже - хем не е истина, хем оплакване, хем завист, няма що.
    Може и да е трол, само метнах око отгоре-отгоре
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

еййй къциии, много смешни лафове пусна днес, как го правиш ? сигурно ти е талант
    ot aifona mi vyrvyat.
    radvai se, che masovkata haresva bmwta, che ako beshe bentley shteshe da poluchish panicheska ataka

ot aifona mi vyrvyat.
    radvai se, che masovkata haresva bmwta, che ako beshe bentley shteshe da poluchish panicheska ataka
    много ги разбираш колите, да не би случайно приятелят ти да има бентли

shto, iskash da te vodi na mol4e li? ne si negov tip

ей пак оригиналничиш, отивай в комиците, ще им вдигнеш рейтинга до небето !!!

tvoyat obraz e estestveno komichen. imash po-golyam shans. toku-vij ti dali nyakoi lev za bmw

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    ...Идеално, вместо да вникнеш в малко по-добронамерените коментари, ти продължаваш да се заяждаш с потребители.
    Хората, които му дават съвети и се опитват да му повдигнат духа, летели в облаците и били надути . Някои хора заслужават да си стоят в дупката, в която се намират, защото не желаят да се променят и не позволяват да им се помогне. Тоя ми напомня на следната ситуация: Някакъв човек си върви по пътя (няма значение мъж или жена) и вижда как съпруг бие съпругата си. Намесва с идеята да помогне, но вместо да му благодари, жената го напада словесно.

ти май не разбра много много за кои ставаше въпрос, които летяха из облаците ...........

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Надценил си се. Ако ти самият беше свестен, отдавна щеше да си намерил момичето си, а и дори да не си- нямаше да търсиш вината в меркантилността и външни явления, който не зависят от теб, а в себе си, ама ти си прост. Коментарите ти го показват.

Супер фен Аватара на Corb1225
    ти май не разбра много много за кои ставаше въпрос, които летяха из облаците ...........
    Еми изразявай се по-ясно, не мога да гадая.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Учиш ли?
    Работиш ли?
    Какво учиш/работиш?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на paradosou
    Не се палете излишно. Като тая тема е имало много и наистина е пълна безсмислица впрягането.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Не се палете излишно. Като тая тема е имало много и наистина е пълна безсмислица впрягането.
    Забавно е.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Да донякъде си прав, днешно време момичетата са кифли, а тези по-които си падат са абсолютни дришльовци.. навън са Модерни, вкъщи мизерни.... Живеят от кредити после се плачат от високи лихфи....

Има много момичета които няма да ти обърнат внимание на теб/ на мен/ и на други просто защото не те познават и са свикнали да общуват само в един Кръг от приятели, и всеки извън него шансовете да го огрее са малки...

трябва да рискуваш, да пробваш с една с друга, ако не стане променяш нещо в себе си, пак пробваш, Ако си упорит ще стане...

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от 789789789 Виж мнението
    Да донякъде си прав, днешно време момичетата са кифли, а тези по-които си падат са абсолютни дришльовци.. навън са Модерни, вкъщи мизерни.... Живеят от кредити после се плачат от високи лихфи....

Има много момичета които няма да ти обърнат внимание на теб/ на мен/ и на други просто защото не те познават и са свикнали да общуват само в един Кръг от приятели, и всеки извън него шансовете да го огрее са малки...

трябва да рискуваш, да пробваш с една с друга, ако не стане променяш нещо в себе си, пак пробваш, Ако си упорит ще стане...
    Мога от раз да ти изброя поне 20 момичета, първите за които ще се сетя, които:

1. не спадат към определения от теб тип.

2. са едни от най-интелигентните, ведри, добронамерени хора, които познавам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си