- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо всички момичета сте еднакви ?
^аз чак 20 не мога, но се намират достатъчно със сигурност![]()
Посмях се добре,истината бил казал много пък знаеш ти каква истината.
Тя ти каза че си олигофрен поради други причини.
И как разбра че всички момичета са еднакви,да не би да познаваш всички момичета.
Въпроса не е във това дали ти е дебел джоба или нe.
Проблема се крие във теб самия,опитал ли си да заговориш момиче,ако не си опитай.
Момичето няма да падне от небето право в ръцете.
Ти като не предприемаш някакви действия
Последно редактирано от Bomber : 03-15-2015 на 16:24
Като за начало е добре да почнеш да гледаш на "момичетата" като личности, а не като някакъв обект.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Не са повечето момичета кифли, други са масово срещаните бъгове, но нека не влизам и аз във високомерния тон.
е що да е шега бре, днешно време е чудо да срешнеш човек, който чете (като изключим учебници) и библиотеките фалират.. А това занимание изключително много обогатява освен речника, но и съзнанието, морала и тнт
та това, че в книжарницата ходят начетени хора
добре може и да греша, но си признайте,че като не познавате дадено момче/мъж и той ви заговори без да знаете какви са неговите намерения бихте го изгледали все едно е някъв кретен защото се опитал просто... и не бихте му да ли шанс просто защото не го познавате.
Щото не можем да си изкараме сами и пукнат лев и разчитаме на някой 20годишен спрельо да ни води насам-натам и да ни даде посока в живота.
Отдавна не ми се беше повдигало от тема, браво за постижението.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
препоръчай някоя книга, климатронче![]()
климатроничето май ценностната му система почива върхи предизборни флаери на БСП. Пак е начетено момчето, де. Или поне така си мисли
Отдавна подозирах че във форума е пълно с перверзни пенсионерски столкъри, само ми го затвърждаваш :д
и ме плашиш
А да си се замислял кой им помпи самочувствието? Точно ние - момчетата. Защото когато 50 човека ти казват колко си умна, красива, добра, права във всяко едно отношение, готина, с хубав задник, и т.н., макар, че е очевидно, че не си, с една единствена цел - да си легнат с теб, то ти наистина започваш да си мислиш, че си такава.
А колкото до темата - явно имаш сериозен проблем със сдържането на емоциите си и негативните мисли. Както сам каза - не си беден, имаш кола, обличаш се хубаво.. Значи проблемът не е във финансовите ти възможности, а в мисленето ти.
Хахах. Ей маймун поздрави :Д
https://www.youtube.com/watch?v=2nB2NqbeBtk
Оууу като се появи аурса и веднага след него подкрепление си вика тигара -поздрав https://www.youtube.com/watch?v=F8EB0dBLYa0
дае на повикване ми е - драскам СМС и веднага се отзовава да борим пролетариата