.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 149
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Eee, то за момчетата рядко е проблем. Ама нисък мъж... еми кофти си е, ебаси. Не съм кобила, 1.70 нямам, искам като си обуя токчетата, да се чувствам мъничка и сладка, как да стане, ако съм една глава отгоре.
    Суперповърхностно звучи, но съм сигурна, че ме разбираш.
    Тора съм, не ми се сменя акаунт.
    Аз, не знам що, но хич нямам против да се размотавам с по-нисък човек от мен... Никога не е било проблем да съм на токове (пък били те и 4-5 см) и да стърча над приятелчето... Само приятелче, де - така и не ми се случи да имам връзка с по-нисък човек. Мен все над 1.80 ме харесват/искат/вземат. Не разбирам каква е работата с височината.

Мега фен Аватара на galaxy29
    о, тори, с антракс сте заедно, така ли
    и ко, мърсувате ли

Радвам му се колко е висок.

Мега фен Аватара на galaxy29
    кажи му да те целуне хубаво от мен

Целуната съм, нда.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Тора съм, не ми се сменя акаунт.
    Аз, не знам що, но хич нямам против да се размотавам с по-нисък човек от мен... Никога не е било проблем да съм на токове (пък били те и 4-5 см) и да стърча над приятелчето... Само приятелче, де - така и не ми се случи да имам връзка с по-нисък човек. Мен все над 1.80 ме харесват/искат/вземат. Не разбирам каква е работата с височината.
    На мен и с просто приятел ми е неприятно.
    А като съм с девойка 1:1 или в компания, гледам да се съобразя с нея, примерно ако е от тези, които почти не се гримират или не се разкарват по рокли и токчета, си преглъщам склонността да се контя :д
    Това само си го споделям де

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ то не пречи ти да се наконтиш и тя пак да е нива над теб ;p

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Умен и верен, май тези са двете, с които не бих направила никакъв компромис. За едното съм непоклатима, за другото съм установила, че в дългосрочен план няма как да имаш бъдеще с човек с различно интелектуално ниво.

За височината имам предразсъдъци, признавам си и не се обръщам след по- ниски от мен, пък и те не са се затичали за мен. Около мен, обаче, има доста момичета, на които хич не им дреме и имат доста дългосрочни и обещаващи взаимоотношения с човека до себе си, ми, евала. (при все, че проблемът е в момчетата, те просто са прекалено ниски, а това има значение според мен). Едно е да си 185см и е доста вероятно да ти е неудобно, че си по- висока от по- голяма част от мъжкото обкръжение, друго е да попадаш на такива, дето нямат 170см. Еми, плюнки, сори. Опитвайки се да се поставя на мястото на по- ниско момиче, все си мисля, че мъж под 180 не е мъж (образно казано, очевидно), а пък и познавам достатъчно ниски момичета, които също харесват по- височки мъже.

Това с усещането за мъчника и дребна само спрямо партньора никога не съм го разбирала. Като си 170см + 10см ток, еми мъжът и 2,20 да е, пак не се получава според мен това усещане, че си дребна, защото... не си.

важното е да може да те размятква, т.е. да е силничък :Д щото само висок не е оферта
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    важното е да може да те размятква, т.е. да е силничък :Д щото само висок не е оферта
    Точно.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^умен и верен, останалото ще е лесна работа.
    Умен .. или е, или не е. Умен пак е субективно, защото първо е съвкупност от видове интелигентност, второ - хората се харесват взаимно, когато са на сходно интелектуално ниво - т.е. ти ако си "проста" и си намериш някой "сложен", той може и да те игнорне ( очевидно, защото това може да му е приоритет, и да не му е симпатично да си общувате ) .
    Ако не търси това качество у теб, може и да те вземе, ама не гарантирам за качеството на връзката.

Верен - има хора с епизодична изневяра, с еднократна - има хора на които им влияе, на които не- за съжаление, my personal point of view e, че изневярата ( когато при един човек наистина постоянно се случва ) с в следствие на недоизчистени психически/емоционални недъзи - например се чувства се по-уверен, когато успява да впечатли и вкара някоя кака в леглото .. ( често даже не изневеряват тези хора, ами просто са патологични флиртаджии ) ... м не.
    Предпочитам по-сериозен мъж.

Ако не е физически привлекателен за мен ( за всеки човек се отнася ) , то изобщо няма да става дума за нещо, това е ясно.
    Т.е. отписваме красив и висок. Макар, че и аз все се размотавам със 180+.

Добър в леглото - това се научава, била съм с девствени мъже + и с някои, с които не се е получавало веднага, но има ли химия, всичко се нарежда. Та, това е нещо, което се отработва с времето ( да си добър и да се задоволявате взаимно както трябва )

богат - ако е умен, ще намери начин да изкарва толкова пари, колкото да му трябват, в моя случай - да изкарва поне колкото мен, за да няма разлика в стандарта ни на живот и да не се чувства той кофти за нещо.

хубаво тяло - субективно е, за някоие хубаво тяло естествено мъжко тяло без корем, за други - такова, дето се получава с тренировки 2-3 пъти седмично, за трети - фитнес фен. Ама каквото и да е , стига да ти е физически привлекателен, и ти да си яка/да ходиш на фитнес, кой знае, може да го амбицираш и него.

романтичен - ако е умен, ще знае, че трябва да е от време на време. Та, това е излишно да се споменава, един умен мъж ( емоционално и интелектуално умен ) знае как да зарадва жена си.

забавен - ако е умен, ще знае как да е забавен.

Пък по-назад някой говореше, какво можем да предложим - освен, че съм изчела някакво бълк количество литература последната година ( голяма част на хартиен носител ) , и съм се привела в сравнително по-симпатичен външен вид от преди, и работя за още по-симпатичен, развивам се в кухнята :Д , пък професионалното развитие ми стана ясно, че по-скоро може да попречи, от колкото да помага в някои случаи.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-16-2015 на 09:45
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Забавен,умен и добър в леглото

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ^ то не пречи ти да се наконтиш и тя пак да е нива над теб ;p
    То не пречи и да пораснеш, ама... нали.

Therichbitch (всеки път го пиша с - tsch- ), ти колко си висока?
    Иначе не се изразих правилно, jghgh го вметна много правилно. Аз съм 1.69, мъж ми би следвало да е някъде около 1.83-5. Дори когато съм на 10 см ток, се чувствам мъничка и сладичка, щото е добре сложен и съвсем сериозно може да ме удуши с една ръка, някакво готино е чувството Размятка си ме съвсем спокойно наляво-надясно.
    Даже един път ми обясняваше как се стискат хора за врата, за няма и 10 секунди ми причерня, хаха.
    Някой на същото мнение или аз съм психопат просто?

частичен оффтопик: една приятелка ми обясняваше, че го гледам с отворена уста, когато прави набирания :д

втори оффтопик: днес видях някакви типове, поне по 2 метра бяха. Еми, тцъ, не бяха никак яки, въпреки че не бяха болезнено слаби.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-16-2015 на 16:30

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

забавен - ако е умен, ще знае как да е забавен.
    Гаранция ли е, Еве?

Ина, ще прозвучи като самоизтъкване, но с мъж до себе си, който кляка с 140 кг, те разбирам отчасти. Има и една страна, обаче, където неща от сорта на 'малка/крехка/наранима/ и прочее глупости приличат по скоро на някоя не на моите години (примерно). Когато поостарееш малко (и hopefully помъдрееш) спира да те интересува толкова тези неща, ако намериш човек, който те прави щастлива.

Град
    Sofia
    Therichbitch (всеки път го пиша с - tsch- ), ти колко си висока?
    Аз пък също не съм уточнила, не визирах само височината, а самото "мерене" единствено спрямо половинката, без оглед на всички останали, просто на мен ми е непонятно чисто теоретично ( т.е. абстрахирайки се от собствените си мерки).
    Аз съм точно 175, иначе
    Последно редактирано от therichbitch : 03-16-2015 на 16:39

Супер фен Аватара на Deadlock
    5.5 точки ми трябват ^^ умен, верен и висок поне колкото мен.

anonymous708973
    Guest
    О, не, аз не се абстрахирам от собствените си мерки. В смисъл... формулата ми е тях + 10-12 см ток Главна константа са ми в уравнението, как!
    Ох, или не те разбирам. Кои са "всички останали"?
    Абе, не ми е проблем за момента, не си търся 2+, лесно се намира мъж, дето да е поне 1.80, слава Богу :д

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Гаранция ли е, Еве?

Ина, ще прозвучи като самоизтъкване, но с мъж до себе си, който кляка с 140 кг, те разбирам отчасти. Има и една страна, обаче, където неща от сорта на 'малка/крехка/наранима/ и прочее глупости приличат по скоро на някоя не на моите години (примерно). Когато поостарееш малко (и hopefully помъдрееш) спира да те интересува толкова тези неща, ако намериш човек, който те прави щастлива.
    Повърхностно гледаш. Зад желанието за добро телосложение се крият неща, които не отминават, и които са неизменна част от "щастието".
    Иначе кое на кого прилича и какво ще/трябва да се случи... е силно субективно.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Гаранция ли е, Еве?
    мен .. или е, или не е. Умен пак е субективно, защото първо е съвкупност от видове интелигентност, второ - хората се харесват взаимно, когато са на сходно интелектуално ниво
    Не съм се впускала в подробности, че съм достатъчно tl;dr

Ще продължа с тезата си, че да е умен, е субективно ( и съм го декларирала в началото, че го използвам като субективно понятие, не като абсолютно ), защото умността и интелигентността имат различни мерила, проявления, показатели, и са си нещо абсолютно субективно, защото дори IQ тест-а не е обективен ( имам предвид, кой как определя кой колко е умен, както - кой как определя, кой колко е физически привлекателен ).
    В природата красив е физически привлекателен, а умен - приспособим и resourceful, като не можеш да използваш ресурсите си, ако не си се приспособил към мястото, където трябва да го правиш и обратното - може да се приспособяваш добре, но да нямаш много капацитет.

Да речем, че всяко умение, наука или знание, което владеем, може да се илюстрира с пирамида - нека стъпалата са нива на познание/умение - на най-ниското стъпало има много много разнообразни неща, прости неща, които като се съчетаят се получават сложни неща ( като в танците вероятно - простите стъпки правят движение, движенията правят цял такт движения, пък всичко танц и т.н. ) .
    Също, да речем, че има прости пирамиди и сложни - пирамидата математика ще я разделим на алгебра, геометрия и т.н.

Да речем, че и същото важи за личните, емоционални преживявания - например някой има опит в това да живее в разбито семейство , което попада в пирамита на негативни житейски преживявания, с които човек може да се оправи.
    Или пирамида на интимни взаимоотношения с противоположния пол, като тук можеш да имаш и под пирамиди колкото щеш- на секс, на умение и опит с половинка вкъщи, умения и опит навън сред други хора и т.н.

Хората могат да общуват, когато имат теми на общуване - тези теми могат да са и от интелектуалната пирамида, и от емоционалната пирамида.

До тук беше по точката, че
    хората се харесват взаимно, когато са на сходно интелектуално ниво
    А, също - ако имаме сходни емоционални пирамиди, или емоционални пирамиди, които са близки и свързани + дори и да не са свързани, но ако използваме еднакви методи да боравим с тях, то ние можем да се разбираме взаимно

Aко сме интелектуално и емоционално сходни ( което го слагам под субективното умен, чисто и просто, защото не видях никъде да се споменава емоционално адекватен в точкуването :Д ) , се очаква да имаме еднакви потребности, в това число и хумористични такива - защото хуморът е потребност, и част от защитния ни апарат.

Имам предвид, виждаш, че съм изкривила понятието "умен" през по-широкоспектърна призма, в която по принцип не се разглежда, защото под умен се има предвид умен като "интелигентен" , както и че умен е скала с точкуване от 0 до безкрай например, пък аз съм го приела като от 0 до безкрай в рамките на възприятието на един индивид...

Щото .. задават се едни такива теми, които ако искаш да ги тълкуваш по общоприетото, се зацикляш в цикъл, от който няма излизане или хубав изход, заради това ако се търси решение, то нещата трябва да се вадят от контекста или кутията.

Сиреч, опитах се да реша задачата по-най удобния начин, без да се налага да имам дилеми :Д

И тотално се олях с маса спам, ама знам, че който не иска да ме чете , ще ме скиипне.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Повърхностно гледаш. Зад желанието за добро телосложение се крият неща, които не отминават, и които са неизменна част от "щастието".
    Ти пък гледаш прекалено задълбочено :Д Дефиницията на 'добро телосложение' със сигурност не е висок, който умее да се набира и да кляка с Х кг на брой.

"хората се харесват взаимно, когато са на сходно интелектуално ниво"

Наскоро ми казаха, че хората се привличат също когато са сходно красиви/attractive. Стори ми се интересно. До колко е вярно? :Д

Град
    Sofia
    Аз не мисля, че е вярно. Даден индивид може да е мн красив (с цялата условност на понятието), а да не разполага с адекватни вкусови предпочитания, (отново с големи дози субективност), респективно да го привличат неатрактивни хора. Друго, което при подобна теза следва да се разгледа, е самооценката на субекта за външния му вид, както и приоритетие при търсене на партньор. Когато те лежат в друга равнина от тази на външността, нерядко дадени сигнали биват подсъзнателно подтискани и привличането се изпарява.
    Всичко е в главата на хората и възприятията им.
    И аз съм чела подобни изследвания, но по- скоро се отнася за външни белези като цяло, примерно ако имат сходни черти, жестове, реакции. Това съм по- склонна да го приема за вярно.
    Последно редактирано от therichbitch : 03-16-2015 на 18:29

anonymous708973
    Guest
    Ти пък гледаш прекалено задълбочено :Д Дефиницията на 'добро телосложение' със сигурност не е висок, който умее да се набира и да кляка с Х кг на брой.

Наскоро ми казаха, че хората се привличат също когато са сходно красиви/attractive.
    Аз не съм и казала, че е това дефиницията.

Ха, а ако това е вярно, аз ще съм мн красива :д
    Не, ебавам се, приятелят ми не е красавец в традиционния смисъл на думата (правилни, симетрични черти, бла-бла); обаче като влезе в помещение, цялата стая се озарява, такова присъствие/енергия има, няма как да не остане незабелязан (без да се държи клоунски или винаги да е центърът на вниманието), спира ми дъхът, а го гледам по цял ден.
    *гледа влюбено*

"Когато те лежат в друга равнина от тази на външността, нерядко дадени сигнали биват подсъзнателно подтискани и привличането се изпарява."
    Ей сега като го каза... точно така е! Имах едно гадже, което беше мн симпатично, сладко момче, обаче изобщо не действаше така и никакъв го нямаше в изпращането на сигнали. Или пък ги е потискал.
    Точно с него имах и най-голяма визуална прилика, даже ни бяха питали дали сме брат и сестра. Ем, от доста отдавна е бивш :д Със сегашния ми приятел нямаме една обща черта, що се отнася до визия.

Мега фен Аватара на pandabear
    То не пречи и да пораснеш, ама... нали..
    не те разбрах?

препрочети си този коментар:
    "А като съм с девойка 1:1 или в компания, гледам да се съобразя с нея, примерно ако е от тези, които почти не се гримират или не се разкарват по рокли и токчета, си преглъщам склонността да се контя :д
    Това само си го споделям де "

и ще разбереш колко глуповато прозвуча.

Град
    Sofia
    обаче изобщо не действаше така и никакъв го нямаше в изпращането на сигнали. Или пък ги е потискал.
    И това е така, но друго имах предвид със сигналите (тези, които достигат до мозъка и отразяват възприятията, а не тези, които изпращаме на хората, които харесваме). Ако човек не търси физика или поне не му е приоритет, дори този отсреща да отговаря на критериите му за външност и да му харесва, понякога именно от пирамидата на приоритетите му се притъпява това усещане за привличане (дори когато говорим само за физическо такова).
    Май не го обясних мн добре, но имам предвид, че при еднакви др условия и критерии за външността един и същи човек може да бъде оценен по различни начини, примерно 5 и 8, дори единствено под въздействието на това как този, който го "оценява" е подредил приоритетите си в търсенето на партньор. И това се получава, защото хората са склонни да възприемат обектите/субектите като цялост, а не като съставни структури.
    Само такива като мен се впускат в разчленяване на поведението и психиката на околните. Вредно е :Д
    П.П. Ии thumbs up за думата "приоритет", повторена около 10 пъти в по- малко от 10 реда, ама не ми се пишат литературни съчинения, сори :Д
    Последно редактирано от therichbitch : 03-16-2015 на 19:10

anonymous708973
    Guest
    А стоплих, стоплих. Съгласна съм, мдаам.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    не те разбрах?
    Сигурна съм.

Мега фен Аватара на tori
    Наскоро ми казаха, че хората се привличат също когато са сходно красиви/attractive. Стори ми се интересно. До колко е вярно? :Д
    Странно, не се бях замисляла никога над това. Първото, което ми хрумна е, че сега всички ще излезем ебати Мис Свят и никой няма да си има и най-мъничката мисъл, че е potato. (на английски звучи по-добре, нда)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си