.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Само да вметна, че не на всеки мъж семето му е годно и може да "оплоди" женската. Но аз не говоря за плодовитост. Но явно за теб нещата опират само до правене на деца и после квото ще да става с тях.
    Относно приятеля ти - идиот е, защото се впуска в брак без да помисли какво може да се случи. При положение, че знае, че не си е изплатил апартамента, не е ли логично да помисли малко, нали сте природно интелигентни.... Хаххахах!
    Относно законите - това е малко криворазбран феминизъм, защото дава привилегии на единия пол, без да отчита конкретния случай и ситуация - с това и аз не съм съгласна, това не е равнопоставеността, за която аз говоря. Ти минаваш от крайност в крайност, а според моите виждания (лични, не на някой философ решил, че той е прав и всяка негова дума е точно в целта) - та според моите виждания равнопоставеността е баланса между двете крайности, за които ти постоянно пишеш
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Само да вметна, че не на всеки мъж семето му е годно и може да "оплоди" женската. Но аз не говоря за плодовитост. Но явно за теб нещата опират само до правене на деца и после квото ще да става с тях.
    Относно приятеля ти - идиот е, защото се впуска в брак без да помисли какво може да се случи. При положение, че знае, че не си е изплатил апартамента, не е ли логично да помисли малко, нали сте природно интелигентни.... Хаххахах!
    Относно законите - това е малко криворазбран феминизъм, защото дава привилегии на единия пол, без да отчита конкретния случай и ситуация - с това и аз не съм съгласна, това не е равнопоставеността, за която аз говоря. Ти минаваш от крайност в крайност, а според моите виждания (лични, не на някой философ решил, че той е прав и всяка негова дума е точно в целта) - та според моите виждания равнопоставеността е баланса между двете крайности, за които ти постоянно пишеш
    Точно поради тази причина, днешните мъже като приятеля ми, вече не мислят за брак. За това нацията ще се стопи до малцинство. Природната интелигентност, включва и инстинкта за самосъхранение.

"Относно законите - това е малко криворазбран феминизъм, защото дава привилегии на единия пол, без да отчита конкретния случай и ситуация - с това и аз не съм съгласна, "

Хубаво, че не си съгласна с това, и аз не съм съгласен, но какво от това? Фактите отново са на лице. Как според теб, може да има средно положение, а не да се отива в двете крайности? Сиреч да има равнопоставеност?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си