- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
не съм феминист, защото не се придържам към човешки понятия, но все пак и жената трябва да се освещава, виж само колко много вероизповедания досега защитаваха животните дори повече от човека, едва ли не едно животно е по-скъпо от човека, а иначе тези религии не струват и пукната стотинка като полезно действие, дори и животните се оказаха по-полезни от тях, понеже хората имаха сексуални/любовни/брачни и всякакви други проблеми именно поради негативното въздействие, което тъпата човешка(666) религия оказваше досега, като оскверняваше Божието създание/творение, така че не е редно да се обръщаме срещу жените, но по-редно би било да (на)мразим духовното беззаконие, защото именно то е майката на всички злини, които са съществували досега на света, така че няма защо да мразиш едни слаби същества каквито са жените, защо трябва да се ядосва човек за това, че жена (му) го е оставила/напуснала, било то заради друг мъж, или по каквато и да е друга причина?!, това е положението, когато има условия за секс(любов и дори брак), тогава човек може да има такава реализация в живота ако наистина изпитва естествена нужда от такава, но ако няма условия за това, тогава защо трябва да се превръща в човекоубиец само защото не може да живее със секс?!, така че не защитавам ничия неправда/ничие беззаконие, дори и ако жена е извършителят, имало е случаи да се възпротивя на жена до голяма степен, например нападали са ме върли (сатанински) окултистки и идолопоклоннички, изобличавал съм ги по стотици и дори по хиляди пъти със Словото на истинския Господ Бог, а някои от тях дори си продължаваха да ме нападат най-нагло, ето такива жени наистина са пример за зли жени, и дори заслужават по-голямо наказание задето лъстяха дори и истински(те) Светии, защото вземаха пълно участие в делата на духовното беззаконие, така че няма нужда да си феминист, нито женомразец, но от значение е правилното насочване на гнева, защото ако си човекоубиец, тогава не печелиш нищо в истинския Бог, но дори губиш
Последно редактирано от npp : 03-20-2015 на 15:29