.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 176

Hybrid View

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението

Личността ставата такава, каквато средата я е изградила.

Обикновенния индивид не се слави със силата на мислите си. Той се води и е зависим от наложената система в обществото.
    Превръща се поредната сляпа пионка.
    Овце винаги ще има. За какво си се загрижил за обществото пък ти? Падар ли искаш да ставаш или пък си недоволен овен?
    Последно редактирано от espada : 03-24-2015 на 20:35

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Овце винаги ще има. За какво си се загрижил за обществото пък ти?
    Загрижел съм се и за майката природа. Съпричастен съм с бъдещите поколения и разсъждавам над смисъла на живота. Той няма отговор, но вярвам, че сме длъжни да го търсим, защото по този начин можем поне малко да се докоснем до истинския разум и да се отличим от паразитите.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Овце винаги ще има. За какво си се загрижил за обществото пък ти? Падар ли искаш да ставаш или пък си недоволен овен?
    имаше една игра дарк орбит едно време но това е друга тема

в това общество ще израснат неговите и твоите деца има защо да е загрижен
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    имаше една игра дарк орбит едно време но това е друга тема

в това общество ще израснат неговите и твоите деца има защо да е загрижен
    И аз израстнах в това разюздано общество, справям се, не се считам за част от масово- произведените роботи. Вярвам, че и децата ми, ако си направя такива, ще се оправят.

Град
    системата дегоба
    И аз израстнах в това разюздано общество, справям се, не се считам за част от масово- произведените роботи. Вярвам, че и децата ми, ако си направя такива, ще се оправят.
    хлапак на 19 бил израстнал
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    хлапак на 19 бил израстнал
    Преди време, дядо ми е бил с пушка в ръце в казармата, когато е бил на мойте години, даже по- млад е бил. А ти си играеш на войници и се смееш, опомни се малко. Вземи се в ръце.
    Последно редактирано от espada : 03-25-2015 на 09:18

Град
    системата дегоба
    Преди време, дядо ми е бил с пушка в ръце в казармата, когато е бил на мойте години, даже по- млад е бил. А ти си играеш на войници и се смееш, опомни се малко. Вземи се в ръце.
    за тебе щом е игра на войници значи имаш нужда от доста внимание

а що се отнася до теб предизвиквам те да живееш месец без мама и тати

anonymous708973
    Guest
    Интересно. Сравняваш дядо си с човек, който е далеч по-близко до твоите години? Самият ти държал ли си пушка в ръцете си, бил ли си в казарма?
    Как примерът ти е релевантен тогава?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-25-2015 на 10:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си