.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 176
    Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Защо си такъв несъпричастен? Защо не им покажеш твоето становище? Това би била една високо- морална постъпка.
    Мога само да им кажа да оставят хората намира, да си живеят живота, както намерят добре, а те да си запазят псевдо морала за себе си. Live and let live. Всъщност човек колко повече може да деградира от това да е фен на престъпен режим?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    добре, дай предложения във форума кое нещо в системата дето развращава хората искаш да бъде забранено, което сега не е е забранено и да гласуваме, да видим дали всички искат да се забрани, ама ако има такива дето не искат да е забранено, кво праим тогава.
    Винаги има ощетени и недоволни.
    Ако наистина по-голяма част откаже, става нехуманно. Труден избор.
    Да, прави сте, но без забрани и наказания, всеки прави каквото си иска и се превъща хаос, нали?

Вие си мислите, че от хората зависи всичко и не грешите. Но от кои хора зависи повече и от кои по-малко? Има ли някаква йерархия? Оставите ли глупака да безчинства, не направите ли НИЩО, за да го спрете - ВИЕ сте съучастник!
    Учителя ли слушате, или решавате да действате по собствено желание.
    И всички се мислят за голяма работа, няма изключения. Кой обаче е способен и кадърен е друг въпрос.
    Най-основното нещо, което трябва да се промени в системата е - да спре да се величае материалното.
    Има много въпроси, но аз не съм компетентен все още..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    човек колко повече може да деградира от това да е фен на престъпен режим?
    кои са тия хора, аз не съм чул в темата някой да подкрепя режим, който да извършва престъпления.
    Шикалкавиш ли?

Цитирай ги какво са казали, да ги видим кои са тия хора?

кои са тия хора, аз не съм чул в темата някой да подкрепя режим, който да извършва престъпления.
    Шикалкавиш ли?

Цитирай ги да видим кои са тия хора?
    Говоря за форумните ви изяви като цяло (на теб и кораба). Не се прави на ощипана госпожица.

Мога само да им кажа да оставят хората намира, да си живеят живота, както намерят добре, а те да си запазят псевдо морала за себе си. Live and let live. Всъщност човек колко повече може да деградира от това да е фен на престъпен режим?
    Ти как искаш да живееш живота си?

Мега фен
    дай ми изява в която съм защитавал престъпленията в даден режим. Не се прави на лъжкиня.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ти как искаш да живееш живота си?
    Ти моя живот го остави. Ще си го живея, както искам и както мога.

дай ми изява в която съм защитавал престъпленията в даден режим. Не се прави на лъжкиня.
    Ама си и хлъзгав, отлична рубладжийска школовка. Самият режим е престъпен, няма средно положение.

Говоря за форумните ви изяви като цяло (на теб и кораба). Не се прави на ощипана госпожица.
    никога не съм призовавъл за въвеждането на диктатура и затваряне на границите.

комунист съм по идеология и това няма нищо общо с действителната обстановка, която е била преди и не искам скоро да се завърне по същия начин.

Ти моя живот го остави. Ще си го живея, както искам и както мога.
    .
    Не, сериозно. Темата е философски настроена!
    Може да искаш да убиваш малки деца, де да те знам!

Banned Супер фен
    Прав си за това, че е наложително да има ред и установена йерархия, за да не настъпи анархия. Трябва да има главнокомандващ и да е всеизвестно кой е и къде стои, някой твърд, но справедлив. Честен, но неотстъпчив. Някой анимационен герой трябва да е. Такава власт сякаш разваля хората.
    Последно редактирано от espada : 03-24-2015 на 21:54

Нямам намерение да ви отговарям повече в спрялата ви тема. Espada ме провокира и казах какво мисля. Но може пак да намина да ви нахраня.

Мега фен
    Но може пак да намина да ви нахраня.
    като стана въпрос за хранене, кажи за кърменето в мол, забранили са и на жената, мола са комунисти?

оня ден в мола убили човек, че не бил добре облечен по нечий стандарт

тва не са ли забрани.
    Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 22:05

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ама си и хлъзгав, отлична рубладжийска школовка.
    Дефенди, вече си ясен дори и на по-новите потребители.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ако цигарите бяха забранени, нямаше да има пушачи. Ако цигарите бяха забранени още в началото на производството си, нямаше да има недоволни пушачи от забраната на цигари, тъй като нямаше да бъде стигнал до тях продукта.
    А какво препитание предлагаш на производителите на цигари? И нямам предвид корпорации, имам предвид малкия човек с голямото семейство, чийто единствен бизнес е сушенето на тютюн и продаването му.

Примерът ми беше изкаран в рамките на няколко стотни от секундата през ануса ми. Не беше обвързан със сегашната ситуация или финансово.
    Винаги има алтернатива... Когато държавата не е способна да помогне по никакъв начин, то забраната е абсурдна.

Самите реформи също придружени със жертви.... ама ти си по-наясно от мен тук.

Изтеглих инфо за тютюна ...

''От листата и стъблата на някои видове - махорката, характеризиращи се с високо никотиново съдържание, се получават никотинови препарати, от други видове се извличат алкалоидите анабазин и бетаин, от трети - лимонена и ябълчна киселина.
    Стъблата на тютюна са богати на калий, а след специална преработка служат за получаване на фина хартия.
    Семената на тютюна са богати на мазнини (38-40 %) и от тях могат да се получават висококачествени масла за технически цели.''

Тоест може да се създаде нов пазар за приложението му, ако има достатъчно желание.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    И аз израстнах в това разюздано общество, справям се, не се считам за част от масово- произведените роботи. Вярвам, че и децата ми, ако си направя такива, ще се оправят.
    хлапак на 19 бил израстнал
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    хлапак на 19 бил израстнал
    Преди време, дядо ми е бил с пушка в ръце в казармата, когато е бил на мойте години, даже по- млад е бил. А ти си играеш на войници и се смееш, опомни се малко. Вземи се в ръце.
    Последно редактирано от espada : 03-25-2015 на 09:18

Град
    системата дегоба
    Преди време, дядо ми е бил с пушка в ръце в казармата, когато е бил на мойте години, даже по- млад е бил. А ти си играеш на войници и се смееш, опомни се малко. Вземи се в ръце.
    за тебе щом е игра на войници значи имаш нужда от доста внимание

а що се отнася до теб предизвиквам те да живееш месец без мама и тати
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Супер фен
    Теб затрудни ли те това, да живееш без мама и тати първия месец? Измъчи ли се тогава?

Град
    системата дегоба
    Теб затрудни ли те това, да живееш без мама и тати първия месец?
    това е малка тайна но за теб това е невъзможно ти си живото доказателство че това общество има нужда от промяна

имам стажанти на твоята възраст и имам чувството че ако ги накарам да се изходят ще трябва да им диктувам стъпка по стъпка какво да правят

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    това е малка тайна но за теб това е невъзможно ти си живото доказателство че това общество има нужда от промяна

имам стажанти на твоята възраст и имам чувството че ако ги накарам да се изходят ще трябва да им диктувам стъпка по стъпка какво да правят
    Тежко им горко на стажантите ти.

Град
    системата дегоба
    Тежко им горко на стажантите ти.
    прав си стават само да чистят клетки но и това им е много

но понеже си голямо момче вече да предположим че идваш при мен да търсиш работа

с какви умения ще похвалиш ?

Banned Супер фен
    Ти луд ли си, да идвам при теб ве? ХАХАХАХАА

Град
    системата дегоба
    Ти луд ли си, да идвам при теб ве? ХАХАХАХАА
    че кой друг бе ти взел

Banned Супер фен
    Не знам за това, не съм търсил. Ако дойда при теб обаче, ще ти взема занаята просто.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си