- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Защо обществото ни деградира?
Винаги има ощетени и недоволни.
Ако наистина по-голяма част откаже, става нехуманно. Труден избор.
Да, прави сте, но без забрани и наказания, всеки прави каквото си иска и се превъща хаос, нали?
Вие си мислите, че от хората зависи всичко и не грешите. Но от кои хора зависи повече и от кои по-малко? Има ли някаква йерархия? Оставите ли глупака да безчинства, не направите ли НИЩО, за да го спрете - ВИЕ сте съучастник!
Учителя ли слушате, или решавате да действате по собствено желание.
И всички се мислят за голяма работа, няма изключения. Кой обаче е способен и кадърен е друг въпрос.
Най-основното нещо, което трябва да се промени в системата е - да спре да се величае материалното.
Има много въпроси, но аз не съм компетентен все още..
дай ми изява в която съм защитавал престъпленията в даден режим. Не се прави на лъжкиня.
Прав си за това, че е наложително да има ред и установена йерархия, за да не настъпи анархия. Трябва да има главнокомандващ и да е всеизвестно кой е и къде стои, някой твърд, но справедлив. Честен, но неотстъпчив. Някой анимационен герой трябва да е. Такава власт сякаш разваля хората.
Последно редактирано от espada : 03-24-2015 на 21:54
Нямам намерение да ви отговарям повече в спрялата ви тема. Espada ме провокира и казах какво мисля. Но може пак да намина да ви нахраня.
Примерът ми беше изкаран в рамките на няколко стотни от секундата през ануса ми. Не беше обвързан със сегашната ситуация или финансово.
Винаги има алтернатива... Когато държавата не е способна да помогне по никакъв начин, то забраната е абсурдна.
Самите реформи също придружени със жертви.... ама ти си по-наясно от мен тук.
Изтеглих инфо за тютюна ...
''От листата и стъблата на някои видове - махорката, характеризиращи се с високо никотиново съдържание, се получават никотинови препарати, от други видове се извличат алкалоидите анабазин и бетаин, от трети - лимонена и ябълчна киселина.
Стъблата на тютюна са богати на калий, а след специална преработка служат за получаване на фина хартия.
Семената на тютюна са богати на мазнини (38-40 %) и от тях могат да се получават висококачествени масла за технически цели.''
Тоест може да се създаде нов пазар за приложението му, ако има достатъчно желание.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Теб затрудни ли те това, да живееш без мама и тати първия месец?Измъчи ли се тогава?
Ти луд ли си, да идвам при теб ве? ХАХАХАХАА
Не знам за това, не съм търсил. Ако дойда при теб обаче, ще ти взема занаята просто.![]()