- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зоофилия
понякога трябва да знаеш кога да замълчиш. а ти пък отново, както в онази тема решаваш да се проявиш като кухата рибка. от ония дет се надуват при съприкосновение с въздуха или там, когат бухват. а риба.., сама се сети защо. не вярвам да си чак толкова тъпа. ако хрилете ти не могат да скалъпят логична мисъл, не се всявай.
мерси.
хора, така ви искам![]()
смесваш педофилия с поднесен задник на тепсия
разликата е от небето до земята
Днес смятам да спя в кухнята и да чакам.
Ива, чувствай се поканена
http://vbox7.com/play:6d7aabdd
Вие осъзнавате ли какво означава думата "педофилия"?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Онзи девиант от "Лолита" не е педофил.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-28-2015 на 19:20
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
След чакането идва време за сън, дано не хъркаш.
Ако книгата е същата като филма, значи пефилията няма нищо общо. Момичето може да е малко на години, но поне прилича на момиче, докато педофилията е свързана със секс с деца, които нямат изразени полови белези.
Освен това тая малка разпоретина директно му бръкна гащите и му го лапна, какво се очаква от него, да и се скара ли
Е аз нямам дъщеря, но все пак задължението на родителя, ако има дъщеря е все пак да я пази, ако тя сама не може да се пази поне докато стане на 18! Сега на 12 не може и да се знае дали това момиче е осъзнато или все още не е осъзнато и знае какво иска! Ако все пак го направи без знанието на родителите и какво пък толкова, но естествено трябва и да се пази, че толкова рано, ако забременее не си е работа все пак още е дете!![]()
Когато 12 годишно момиче има нещо с 30 годишен мъж го определят за неморално понеже момичето се предполага, че е неосъзнато и освен това, ако следваме законите е непълнолетно, но когато 22 годишна е с 40 годишен тогава няма проблем така ли? В крайна сметка всеки сам си избира стига да не се нарушава свободния избор на индивида!![]()
На 12 не може да не е осъзнато. Всички сме били на 12, моля. Освен ако не е живяло в Изумрудения град.
Ебати гадния педофил майна
https://www.youtube.com/watch?v=muvOxN2Cqs8
"my pussy tastes like pepsi-cola "
поствам го само заради яката песничка
Последно редактирано от LoadRunner : 03-28-2015 на 20:09
Аз все пак си имам правило да не са по-малки от 18 години!
Може да се загледам по по-малки от 18 все пак и те са секси, а и няма как да знам коя на колко е, но не и да правя нещо повече от заглеждане!