- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Хубави гимназий в Бургас?
Здравейте момиче съм на 14 и ми предстоят изпити за кандидатстване след 7-ми клас . Искам да ви питам за хубави гимназий в Бургас . В момента съм си набелязала испанската , обаче още се колебая . Предложения?Благодаря предварително .
Зависи какво ти се учи.Английската и немската също не са лоши.Ако пък ти е интересна математика и точните науки ПМГ е за теб.Но пък като цяло сградата на исп,ита,пмг и френска е супер.Сега нали направиха спортният център,а и си е в центъра и всичко ти е на близо.Успех с изпитите
![]()
То един центъъъъър...:Д
В испанската е много добре, стига да си готова да учиш наистина, особено в 8-ми клас. Едно момче от нашия клас се премести в ПМГ още след края на 8-ми и в момента там си му е по-добре. Това вече идва от това какво ти се учи де, но ако не искаш да учиш испански, по-добре не учи испански.
Незнам,не съм влизал в него,но отвънка изглежда добре :Д
Отвътре не са точно така нещата. Модерен е, хубаво е направен, но не е за повече от 10 човека. Игрището е малко и около него има мнооооого излишно място, което е кажи-речи неизползваемо.
За басейна и останалите неща не знам де, може и да са окей. ;д
А знаеш ли дали ще може през лятото да се използва от хора,които не са от гимназията срещу заплащане или нещо др?
За момента басейна знам, че се използва от спортните клубове, казаха ни, че след време ще бъде пуснат и свободно /срещу заплащане тоест/, но кога точно не знам.
Ахам мерси,аз най-много се тваря,че нас ни караха да даваме пари за него,но аз като завърших още не го бяха направили и грам не съм видял от него ;д
Яяяяя, ти да не си учил в моята гимназия бе? Защо не го знам аз това?
95 го изтървахте много кофти, да. Ние пък от друга страна очаквахме повече от тоя център и накрая бяхме силно разочаровани.
Да не ти казвам пък съблекалните колко са тясни...
в пмг бях аз
нене няма...отивам лятото и влизам без пари,,знаеш ли къв панаир ще им вдигна,ако не ме пускат ":Д:Д
То така се започва, след това ще искаш и на гости да ми дойдеш, предпочитам да си мълча
Зависи какво те влече. В английска и немска е доста трудно да се влезе, понеже бала е доста висок всяка година. Романските езици също не са зле, ако ти се учат такива езици. От езиковите, може би само руската е на доста ниско ниво. Знам от личен опит.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
В хубавите гимназиИ приемат с хубав правопис, мисля.
Гимназий звучи като новооткрит химичен елемент.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Правописа на една страна ще ти кажа нещо. И аз съм от Бургас. Имах голяаааааааааааааааама мечта - да ме приемат в Английската, която беше невъзможна с петици: )) .. Попаднах в едно СОУ, за което изобщо не бях чула(не бях от Бургас, когато бях 7ми клас. Сега съм 8ми.) Учим Биологоия тази година по 2 часа седмично, догодина по 5 часа. Много съм доволнта от преподавателите и съучениците си. Не е важно дали ще те приемат в някоя прочута гимназия. Искаш ли да учиш, трудиш ли се - става. Такааа,аз дори се радвам, че попаднах в това у-ще. Не беше много по въпроса, който зададе, но надявам се да съм ти помогнала по какъвто ѝ да е начин. Ако не те приемат, където ще искаш. Не забравяй всяко зло за добро)