- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
Или пък директно извара с нещо, за да се получи като хардкор йогурт.
Идвам в темичката с надеждата за малко снимки, мотивация , а то к'во - психоаналитичен сеанс .. Извинявам се за спама
Ракшу, това да ръфаш чисто извара е мно хардкор. Толкоз е безвкусна, че е г/д съпоставима с тофу или соева кайма, с която една коуежка се мъчи да ме 'рани.
Аз също си хапвам чисто изварата. Дори сол не слагам. Рядко режа меродия в нея.
Аз в 200-300г извара слагам 30-ина грама Protein 80 Plus на Weider + една идея вода за да се разбърка по-лесно до хомогенна смес и става приказка.
Аз започнах да залагам на домашно кисело мляко с разбит протеин в него преди сън, защото ми омръзна с прясното. С пасатора се разбива идеално. Някой друг пробвал ли го е?
Имате ли някаква идея как може да отслабна 'точково'. Ръцете са ми проблемна част, както ханша при останалите жени. Имам женска стуктура-пясъчен часовник, но мускулите са ми мъжки и лесно са податливи на растеж. От краката, корема не искам да свалям, дори и от рамото. Но трицепсите са ми значително по-мазнички от останалата част на тялото. Режим спазвам, супементити също-фат + л-карнитин в комбинация. Тичам с разни блузони уж да се потя, но.....от край време ръцете не мърдат, дори на см растат, когато се стегам
Започвах да тренирам по един сплит за релеф-малко килограми, много повторения.
Други идеи да имате?Благодаря.
Снимка ще прикача малко по-късно.
1.Точковото чистене/сваляне/отслабване или каквото и да е , е bro.. в смисъл мит и не съществува.. като сваляш мазно , сваляш от всякъде , при повечето хора се започва от горе на доло - 1во от лицето , рамената , ръце , гърди.. че чак тогава корем и бедра... има сравнително малка част хора , които свалят 1во от корем.. за което им завиждам искреноА и навярно не само аз.
2.Няма как мускулите ти да са "мъжки" , ако не си на дадени медикаменти(стероиди) така ,че спокойноне са толкова лесно податливи на растеж, колкото си мислиш
(тук мисля,че ще има доста втф недоразумения, но се надявам да се схване какво имам впредвид,че ме мързи да пиша 500 реда )
3.Искрено не смятам,че нещо, което не е термо като суплемент помага със свалянето на мазнини (stares at L-carnitin and Lipo fat burners => термо fat burnerите са друго нещо) за мен зелен чай + кофеин на капсули е 300 пъти по добър фат бърнър.
4. Тичането навлечен/а също е bro , в смисъл дали бягаш гола или с 300 якета и 5 найлона е същото.
Аз бих ти препоръчал да заебеш каквото и да е бавно кардио , смисъл jogging , etc. и да правиш HIIT - въже, спринтове ,етц. - по ефективно е![]()
хахахаха днес разглеждах архивите и попаднах на нещо забавноИмало едно време...
Oh god.. трябва да се преборя с [img] таг-а..
П.П. fuck this.. отказвам се here's a link http://s1382.photobucket.com/user/ko...yyiz8.jpg.html
Последно редактирано от Slarc3 : 04-06-2015 на 09:50
Rakshy случайно твоя ник да е от името на кечиста Ракиши
http://prikachi.com/images/644/8047644Z.jpg
Ето ме и мен. Мисля, че добре се поддържам...![]()
-go to the fridge
-get some water
-go back to the fridge
-put some ice in the water
-now drink that fucking water cause you a thirsty hoe
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Я се самозакривай!
Последно редактирано от MaCetY : 04-13-2015 на 12:06