.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Друса амфети. Когато се опитам да говоря с него започва да ми се сърди, че го мисля за наркоман, казва да ходя при бившия си щом той не ми изнася. пуши трева нон-стоп. Когато му направя забележка за това, защото видимо вече започва да му влияе на паметта започва да ми се сърди и да ме овиква. Изобщо не осъзнава, че има проблем. Хващала съм го да ме псува пред приятели, но не мога да твърдя трезвен ли е бил тогава или не. Взима от поне 4-5 години. Цялата му компания е такава. Опитахме да сменим обстановката, преместихме се в нов град, не живеем заедно. Той си намери нови приятели, но са абсолютно същите като старите... От една страна много искам да му помогна и ми е болно някой ден да го чета в страниците на някоя криминална хроника, а от друга вече ми е много тегаво и се мъча от непрестанните му лъжи и обвинения...

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от paradigmaa Виж мнението
    Друса амфети. Когато се опитам да говоря с него започва да ми се сърди, че го мисля за наркоман, казва да ходя при бившия си щом той не ми изнася. пуши трева нон-стоп. Когато му направя забележка за това, защото видимо вече започва да му влияе на паметта започва да ми се сърди и да ме овиква. Изобщо не осъзнава, че има проблем. Хващала съм го да ме псува пред приятели, но не мога да твърдя трезвен ли е бил тогава или не. Взима от поне 4-5 години. Цялата му компания е такава. Опитахме да сменим обстановката, преместихме се в нов град, не живеем заедно. Той си намери нови приятели, но са абсолютно същите като старите... От една страна много искам да му помогна и ми е болно някой ден да го чета в страниците на някоя криминална хроника, а от друга вече ми е много тегаво и се мъча от непрестанните му лъжи и обвинения...
    Та, какво казвате? Подобни индивиди заслужават търпение и помощ?
    Според мен заслужават една хубава дебела дряновица и работа из мините.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Та, какво казвате? Подобни индивиди заслужават търпение и помощ?
    Според мен заслужават една хубава дебела дряновица и работа из мините.
    Виж, работна из мините не, но бих го завлякла в клиника за лекуване на зависимости и не бих го погледнала повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си