имаш ли брат/сестра? ако да, в какви взаимоотношения сте? Брат имам на 11.Не живее с мен,но почти всяка седмица ходя да му гледам мачовете(играе в юношесткия отбор на Нефтохимик).Мълчалив е доста,страмежлив,не изпитва нужда да говори.Харесва му да го водя морската и да обикаляме без да си говорим ;д
а с родителите ти? Разведени са от доста време.Аз живеех с майка ми до 20 годишен,а брат ми живее с баща ми.Когато бях по-малък ни бяха доста кофти взаймотношенията(пубертер. ..:Д),иначе всега всичко е наред(така мисля :Д)
първа целувка? 7 клас
а първи секс?8 клас
когато се чувстваш тъжен как го преодоляваш? Ами най-вече с някаква физическа активност,за ди си изкарам всичкият негативизъм и така : )
интроверт или екстраверт си? ами нз,можеби нещо посредата,ама повече склоня към екстраверт
кога се чувстваш в мир със себе си и света? ами чесно да ти кажа не мога да отговоря.Мислих,мислих ,ама явно никога не се чувствам в мир ;д
колко често пушиш мара ;д ахаха тва "мара" до сега не го бях чувал;д иначе почти всеки петък и събота
какво ти е мнението за наркотиците ?Негативно ми е разбирасе,но пък според мен един човек има право сам да си решава какво да прави с живота си,тялото си и тн.Никога не съдя човек,преди да съм се опитал да го разбера.Но става ли въпрос за мой близък,който посегне към наркотиците веднага ще му набия наколко шамара,без въобще да ме интересуват мотивите му ;д.
а за алкохола?Нищо лошо не намирам в него,стига да е мярка и да не е за гъзария.Иначе аз много-много не си падам по него...предимно бира пия само.
някоя случка/гледка от последните дни, която ти е направила впечатление и все още си я спомняш? видях една снимка преди няколко дена,която мега много ме изби на смях ;д даже днеска по време на лекция се сетих за нея и супер мазно се изсмях(сиг са ма помислили за някъв луд,ама кво ме инт :Д)
http://weknowmemes.com/wp-content/up...i-got-this.jpg тази ;д