- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми е зависим...
Ами да кажем,че ти говоря от опит с такива хора и това е помагало.Но пък и те са били на доста по-силни наркотици от амфетамини.Но определено не са взимали сами решението,че искат да спрат,трябва да им се помогне.
Защото той сега може да е на амфетамини,но както знаете организма му ще свикне с това,вече няма да има толкова голям ефект върху него и ще посегне към нещо по-силно.За това мисля,че е по-добре докато все още не е посегнал към доста по-тежките наркотици да получи адекватна помощ,а и е изключително лесно дори да е пълнолетен да бъде вкаран в някаква клиника,най-малкото поради причината която момичето обясни,че е често неадекватен,когато не взима наркотици и така родителите му могат да получат попечителство върху него.Не съм сигурен в България как стоят нещата,но тук е така,защото колкото от по-рано се вземе решение,толкова по-добре за всички,но да момичето не е длъжно по никакъв начин,за това нека говори с родителите му.
Имам един хипотетичен въпрос към теб.
Ако с Азориа се съберете и си направите дете, ще го научиш първо да сяда, да ляга или да ви носи пръчка ?
Нещата са много прости и ще ви го напиша достатъчно разбираемо, за да може и олигофрените даващи съвети да го схванат.
Единствения начин да спре е да го реши сам. Родители, приятели, ако ще и Папата не могат да направят абсолютно нищо в негова полза, но пък могат да ускорят краят му, защото спрелите насила почти на 100% завършват със свръх доза.