Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
Е по-малоумно обяснение не бях чела, и логика, ама то каква логика - желязо, бетон! Не можеш я бутнеш!
През междукрачието ми е дали мъжете ще са подчинени на жените, изобщо не ме блазни тая идея, а ти явно си направо параноик, че това може да стане
Човек ти говори за равни права и задължения, ти почваш да дърпаш в друга посока, за контрол, власт и т.н.
Е, то на всички е ясно, че сега и жените минават за умни, щото били равни с мъжете. И, логичното, че и абстрактното им мислене било на по-високо ниво, според тях, от това на мъжете. А, зависи много от междукрачието ти, колко си умна, защото мъжете по това "преценяват" женския интелект, особено при назначаването им на работа и равно заплащане. Ти какво разбираш под равни права? За задължения е трудно да се коментира, защото ако се задължат и мъжете да раждат, ще им е много трудно да го направят. Равните права на жените с мъжете са им гарантирани още през 1947 г от конституцията. За какви още права квичат жените по медиите, след като за нищо не стават. Мнооого равни са правата по закон сега, та постоянно се налагат все допълнителни подзакони и специални женски права. Жена никога няма да има контрол и власт над мъж, и до сега го обяснявах многократно, защо. Просто мъжът е по-силен, по-умен, и въобще мъжът е ПО и НАЙ от жената, и откакто свят светува, винаги е било така.