- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
точно тук се дъниш, когато разсъждаваш на базата на човешки разбирания за неща, относно които не си наясно, всички похоти произхождат от системата на човешката(666) религия/духовност, която се явява система на духовно беззаконие, фактът че един мъж не се въздържа от сексуално или друг вид посегателство, било то защото предпочита да се възползва от намалението, или защото уж не може да се въздържа, показва само че е обладан от съответните похоти, които произлизат от системата на духовното беззаконие, която се явяваше и налагаше като уж свещена религия досега, и самата традиция жертвите на злодеянията да бъдат считани за виновни, а самите извършители - за невинни, също показва че става въпрос за традиция водеща началото си от самата система на човешката(666) религия/духовност, ти как би се чувствал ако например разбереш, че дъщеря ти (не дай си Боже) е изнасилена от някакъв мъж само защото законът на споменатата религия му позволява да се възползва от това, че е видял по-хубава жена, и при наличието на улики, да речем чат(ове), видео или аудио запис(и), от които се разбира, че той неведнъж е изповядвал пред някакви хора, приятели, колеги или др., как си е поставил за цел да "оправя" чужди (така да се каже) "дъщерички", и как те (според неговите думи) заслужават само брутално отношение, и как те (според неговите думи) не са нищо повече от нещо като чисти кърпи за еднократна употреба, в които той (така да се каже) да си "обърсва" предумишлената похот, отваряйки девственици брутално, момичета, които никога не са и мислили колко лошо нещо би било това, и не им е хрумвало да си имат вземане-даване с такъв човек по такъв начин, поради това че и (все) още не са започнали да мислят за сексуален живот, защото умовете им са все още настроени на вълна детство/юношество?!, например ако вървите заедно с дъщеря ти по улиците на града, как би приел това ако (не дай си Боже) в един момент изскочат банда мъже и хванат дъщеря ти да я изнасилват пред очите ти, а теб те повалят на земята с юмруци, ритници и пр., като дори могат да те пребият дотолкова че да не можеш въобще да мръднеш, но само да можеш да виждаш как се изреждат на дъщеря ти по всевъзможни най-перверзни начини и така обезобразявайки, осакатявайки и може би убивайки я най-брутално, детето ти, тинейджър?!
Последно редактирано от npp : 03-29-2015 на 19:07
кажи ми, че тролиш, бе, херкокалес. не си нищо повече от 40-годишна лоена топка. дори не си малоумен, защото в съдът, който се помещава зрънцето, извършващо когнитивните ти процеси е в дефицит.
Не знам защо ме критикуваш, и постоянно защитаваш женската кауза, за равноправието м/у половете, след като от зараждането на света, такова не е имало, мъжете са водели, и жените ги следват, ако искат да оцелеят, а светът е оцелял и до днес. Както и да преиначават казаното от мен, феминизмът като явление го има, също като червеите в плодовете, за това аз само посочвам този паразит, а начинът за избавяне от него е различен, за това трябва да се прецени, как е по добре? Третиране с препарати, или унищожението на снасящи яйцата пеперуди тотално? Знам, че някой тредпочита плодовете с червеи, и му харесва. Има някои народи, които ги стимулират и ги отглеждат, но други хора пък се гнусят от присъствието им и да речем, че аз съм един от тях. Това число 666 е известно като число на дявола. Няма нужда да го посочваш постоянно. Ако изтълкувам казаното от теб, за мен ще означава, че религията на 666 е виновна, мъжете да се поддават на похотта и да разрешат правото на глас на жените, само заради секса, което не е далеч от истината. У мъжете водещ е инстинкта за размножаване според мен, и всеки мъж иска да има своето продължение в наследника от мъжки пол, за да го има и след него. Ако усъвършенстват начина за размножаване на мъжкия пол самостоятелно, то тогава жените ще са напълно излишни, и освен за развлечение за друго няма да са нужни, но и развлеченията се менят всеки ден. Не съм привърженик на бруталното отношение към жените, както го описваш. Само подчертавам, че за това отношение те сами са си виновни, демонстрирайки равнопоставеност, и предизвиквайки мъжете към това отношение. Ако си знаят мястото в обществото, няма никой да ги бие, изнасилва, или убива, както се случва сега. Като даваш примера с някоя от дъщерите ми, пропускаш една малка подробност. Те никога няма да се разхождат сами, по опасни места, а и ако аз съм с тях, със сигурност ще предвидя тези опасности, за които говориш. А за случайностите, никой не е застрахован. Всеки в днешно време е изложен на риск, да загине от нещо, било то катастрофа или нещастен случай. Моят поглед върху днешната ситуация и лошия живот на хората е, че жените в управлението са огромна пречка и са причина за постоянните проблеми. Ако се намери начин да се изхвърли женското присъствие от всички сфери на управление, т.е. да няма нито една жена на отговорен и властови пост, и се ограничи тяхната дейност до секретарка, всичко ще се оправи, и няма да има постоянно създаващи се проблеми. 90% от персонала с съдебната система е излишен и вреден за хората, заедно с полицейския състав. Изкуствено се създават парадоскални закони с които се създава и работа за съдебната система, която си измисля престъпници, и трябва да оправдае огромните заплати, които получава, като тормози произвеждащите блага хора. Жалко е, че ценностите на 19 и 20 век останаха в миналото, а днес се величаят и стимулират извратените неща от него.
Ти първо си обясни сама значението на думата "трол" и какво в същност е тролене!!! По тази логика, и аз мога да кажа същото за теб. Лоени топки стават само жените, отрупани с мас и целулит. Все си мислят, че с тресящите се като нишесте меса, са прекрасни красавици и са равностойни, че и равнопоставени с мъжете. А, ти как си ме преставяш като кокалеста лоена топка, или да те нарека захарче?
"Потребител zahar4e
Пребиваване:София
Публикувано 11 юни 2014 - 23:08:25
HerkoKAles, недей да пребиваш никого от яд. Темата за амазонките е необятна, както и историите за тях. Амазонките от кой континент те интересуват?"
Като споменаваш за когнитивните ми процеси, това като заплаха ли да го разбирам, и кой от тях имаш предвид?
"Когнитивни процеси
Психичен дисбаланс
Зависимост
Агресия
Депресия
Тревожност
Афективни разстройства
Тревожни разстройства
*** Индуктивно разсъждение - извеждане на заключение за общото от конкретното
*** Дедуктивно разсъждение - извеждане на заключение за конкретното от общото
* Език - когнитивен процес, при който се създават и използват нематериални символи или поредици от символи, кодиращи реалността (вътрешна и външна), с цел комуникация
* Въображение - когнитивен процес, при който се създават нови образи, които не са присъствали непосредствено в сетивата"
Би ли пояснила, точно кое, или какво имаш предвид?
Последно редактирано от herkules : 03-30-2015 на 09:07
Този път искаш да излъжеш!!! Преброих си постовете, и видях, че нямат още сто, като бройка. Отдавна съм се огледал, и не видях знак, за насрещно движение! А като се движа и пеш по тротоара, няма опасност някой да ме прегази, пък и си свиркам на воля, щото е демокрация.![]()
захарче, ахахаха, отврат.
нз, брат, нали съм жена.
прочетох последните ти два-три поста. не искам да връщам по-назад, за не получа някоя психична криза. може ли да се аргументираш накратко защо вие - мъжете - сте по-висшите представители на хуманоидите? какво е това тайнствено нещо, което е заложено във вашата днк, което ви издига в нещо като собственик на домашен любимец /жените/? физическото преимущество е ясно. та?
То е близко до акъла, но за този който го има. Не е до ДНК, а до хромозомен състав. А, и в исторически план е доказано за мъжката интелигентност, надвишаваща женската. Освен физическата мощ и умственият капацитет при мъжете е по-голям, от този на жените.Техническият прогрес и всичко постигнато до сега в света се дължи на тях. В процентно изражение, жените нямат и един промил като принос, макар да са равноправни от повече от 150 години.
кво нещо било да имаш Y. що ви наричат мъже, по-добре игреци. значи и мозъците ви били естествено по-развити, ахааа.
ако обвиняваш всеки във феминизъм (един вид) машинално, тогава все повече ще започне да изглежда така сякаш феминизмът ти е идея фикс, както вече казах и преди, и сега пак го заявявам, не съм феминист, но и не смятам, че е редно да третирам лошо едно одушевено същество само защото е родено в женско тяло, а ти, като стана въпрос за душата и раждането, не си ли даваш сметка, че можеше да си на мястото на някоя жена, така щото сега можеше да нямаш шансът да се хвалиш с това, че си мъж, и не смяташ ли, че някой ден, ако и да е след някаква вечност, ти също ще бъдеш (роден като) жена в този свят при същите условия?!, в такъв случай ако сега сееш омраза към жените или лошо отношение към тях, не го ли сееш и в твоя вреда?!, отгде знаеш дали всички тези събития няма да се повторят по абсолютно същия начин, включително (и) в същата последователност?!, в Библията се говори за "вечен съд", а именно че вечността и съдбата са нещо като "колело", което се върти и прави обороти по начин подобен на непрестанно възпроизвеждащ се видео диск(dvd) с един филм, който след като свърши, веднага започва пак отначало, но с тази разлика че ролите на душите се сменят(разменят) с всеки един пълен "оборот" когато става въпрос за "вечния съд", затова истинските Светии са казали: "каквото посееш, това ще (и да) пожънеш", защото после човек ще е на мястото на всеки друг при условия едно към едно, т.е. включително по начина, който ти е бил познат според онова, което си видял, разбрал и узнал за другите, че им се е случило/че са преживели, отгде знаеш какво е да си жена, която трябва да търпи някакъв грубиян да и диша във врата?!, понеже и жената е имала/си има мечти, например да срещне принца на живота си, та, кажи, не е ли тъпо това мъже да се превъзнасят като стъпкват жени(те), само защото все още имат възможност(а) да се хвалят с факта че са мъже, когато после и всеки от тях ще бъде на мястото на всяка жена, която е живяла досега, макар и последователно по протежение на "оборотите" на вечността?!, що се отнася до секса, първо, досега е имало сексуална съблазън, което се разбира и от факта, че никой не е сексуален когато се роди от утробата на майка си, но хора са ставали сексуални чак след като пораснат, понеже от една страна сексуалността е нещо естествено, но от друга страна имаше и съблазън в това отношение, така щото заедно с естествената сексуалност се е явявала и сексуална съблазън произхождаща от царството на сатана, например ако едни ромео и жулиета се обичат и това е сексуално по съвсем естествен начин, в същото време ромео или жулиета може да изпита влечение или някакъв мощен сексуален нагон съпровождан(о) от (сексуални) желания, които водят до изневяра, прелюбодеяние, и блудство, друг е въпросът дали е по-редно женската красота да бъде забранявана или крита, само защото мъжете на човешката(666) религия/духовност предпочитат да живеят с нейната съблазън/нейните грехове, отколкото да се учат на уважение, почит, освещение, любов, правда, вярност, и пр., защото и предпочитаха да бъдат зли, макар и по този начин грозни грубияни, ти си мислиш, че би избегнал всяко стълкновение с бандитите, но например в индия банда мъже изнасилиха жена в градски автобус пред очите на нейния приятел докато са били заедно в рейса(http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Delhi_gang_rape), да не говорим за многото други подобни случаи, отгде знаеш откъде биха изскочили?!, например в египет тълпа от мъже изнасили публично една американска журналистка по време на репортаж(http://en.wikipedia.org/wiki/Lara_Lo...sexual_assault) .....
Последно редактирано от npp : 03-30-2015 на 15:27
Мисля, че с коментара на npp темата е изчерпана.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
npp, разсъждавайки по този начин, оставам с впечатление, че ти не си никакво духовно лице, а някой който е решил за защитава женския произвол, оправдавайки безобразията, които жените в съвременният хр. свят извършват. Сам каза, че намало прераждане, а сега ми даваш примар " как щял съм да се почувствам, ако се преродя в жена, и говориш за страшния съд. Какво лошо има в това, да не съм съгласен с равнопоставеността и равноправието на жените с мъжете? На кого преча по този начин, като изразявам мнението си? Жените и мъжете никога няма да са равни по мужду си, защото мъжете са по-силни, по-можещи и за това ги смятам като по-съвършени (по-висши) от жените. Примерите които посочваш с линковете са доказателство на моята теза, че жените нямат място сред мъжете, за да предизвикват у тях сексуални желания. Не можеш да обвиниш глутница вълци, че са те разкъсали за да се нахранят, след като най безотговорно си отишъл в гората сам и си предизвикал съдбата си. Случаят в Делхи, е показателен и с това, че след като се знае, че може да се получат такива ситуации, жените продължават да упорстват за равенство. Е, няма как да стане. Приятелят и бил софтуерен инженер! След като е женчо, защо влиза в автобус с мъже? А, това направо не е за вярване!!! "He said that he put his daughter's education above that of even his two sons. "It never entered our hearts to ever discriminate. How could I be happy if my son is happy and my daughter isn't? And it was impossible to refuse a little girl who loved going to school."" Това, баща да поставя дъщеря си над синовете си, в страна като Индия, просто е медийна измама и журналистическо жонгльорство. Мога да се аргументирам, но не искам да задълбаваме темата, за това ето ти още един подобен случай, и то в Турция, която уж е светска държава!!! http://www.vesti.bg/sviat/balkani/vy...omiche-6031819
И нашата Вероника, не прави изключение, а това не може да спре с никакви закони, докато не се разбере, че жените не са мъже, не могат като тях, и трябва да си знаят мястото. Това че се образоват, не значи че са добри колкото мъжете. Ако така се разсъждава, и кучето щеше да стане "касапин", след като наблюдава процедурата.
Някои теми се изчерпват, още преди да започнат, зависи от убежденията на участниците. Знам, че коментарите ми не се харесват на повечето от участниците тук, но има много като мен, и това че не го казват на глас, не значи че не са съгласни с мен. Защото ако го направят открито в реалния живот, над сто женски организации (НПО-та) ще се надигнат, да го съдят за дискриминация. Всеки може сам да си отговори, ако вникне внимателно, в отношенията мъже/жени в днешно време. Как ще се обясни многократно увеличеното насилие днес върху жените, в сравнение с някогашните патриархални порядки?
В народна мъдрост това е изразено така: - "Барабар Петкана с мъжете", а насилието което постоянно жените понасят, никога няма да спре, защото те сами го предизвикват. Има и друга поговорка отнасяща се до това: - "Кой каквото прави, за себе си го прави!"
Херкулес, дори и да се съглася с теб, че мъжете са по-възвишени от жените, всички тези примери доказват, че не са. Защото не можеш да наречеш възвишено едно същество, което няма никакви морални задръжки, което не уважава правото на живот и правото на избор на другите. В случая не говоря за равни права, а за елементарни права - правото да живееш и правото сам да избереш интимния си партньор. Защото няма НПО, което да е виновно за тези извращения, които се случват в Индия или в Турция и т.н., това не е следствие на борбата за равни права, това е следствие на нагласата, че като мъж - той може да си прави каквото иска с жената, а това НЕ Е правилно и в никой свят и НЕ БИВА да е така. Многократно увеличеното насилие над жените в днешно време се обяснява с даването на глас на тези случаи, мислиш, че преди ги е нямало? Напротив - имало ги е, но никой не е говорил за тях, защото вероятно, както в арабския свят в момента, се е разбирало, че щом е посегнато над жената, то тя е виновна!?!? Това е една тотално , безобразно голяма глупост! Извинявай! Не можеш да ми твърдиш, че мястото на жената е забулена вкъщи до печката!?!? Това е безумно! Всеки човека трябва да има свободата да излезе сам навън, да си напазарува, да се разходи спокойно, не мислиш ли?
Нали бяхте много висши, защо едно виШо създание, каквото е мъжЪТ, не може да контролира животинския си инстинкт? И не ми говори за вълците в гората, нали даваш вид на уж интелигентно същество, не на животно!? Не можеш да сравняваш инстинкта на вълка да се нахрани с инстиктна на средностатистическия деградирал задник, решил, че не приема НЕ за отговор. Дори в животинския свят чифтосването става при желание и на женската...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
TheDeath, многократно съм повтарял, че казаното от мен, си е лично мое мнение, и никой не е длъжен да се съгласява с него. Нали всеки има право да изразява свободно мнението си, и който иска да си избере дали му харесва или не. Макар, че ако не се хареса на цензурата, правата остават само на книга. Като говориш за морални задръжки, поне имаш ли представа от значението на думата морал? За какъв морал говориш, след като днес няма вече ценностна система? Сега според теб, светът по-морален ли е станал? Новите закони по-справедливи ли са, след като законно и спокойно някои си откраднаха 4,5 милиарда (забележи "милиарда", не милиона), а хората нищо не могат да направят, освен да опъват каиша, като плащат глоби, данъци такси, и държавни рекети, и то тези които работят полезна работа. И, не съм съгласен с теб, че насилието над жени днес е повече от преди, само заради по-голяма гласност. Просто не е вярно. Ето ти доказателство! http://www.factor-news.net/index_.php?&id=24202
Ако искаш и извадка.
"Общество
Увеличава се домашното насилие в България
29 Юни 2011
Всяка четвърта българка е жертва на домашно насилие - само за първите три месеца на тази година над 1 300 жертви са потърсили помощ.
Увеличават се случаите на домашно насилие във все по-жестоки форми. Като причина за това председателят на Алианса за защита срещу домашното насилие Геновева Тишева отбелязва икономическата криза. Все по-често съпругът или партньорът ограничава жената и детето си от средства и ги прави икономически зависими. Желанието на потърпевшите да се измъкнат от ситуацията често води до тежки побоища, съобщи БНР."
И това е било преди 4 години. Представи си, какво е сега! Никога не съм твърдял, че мястото на жената е само зад печката. Най-добрите готвачи в света също са мъже. Мястото на жената и там, където мъжът и го посочи. Ако се наложи отново схващането, че мъжът е повече от жената, и той е водач, а жената го следва, много нежелани и жестоки ситуации, няма да се създават. За това посягането на жената е предизвикано от самата нея, вживявайки се в ролята на мъж. Свободата на жената, трябва да е в рамките на разрешеното от мъжа. Не е възможно, мъжът да е подчинен или роб на жената. Против природата и противоестествено е. Това е извращение с мъжкия облик.
"Нали бяхте много висши, защо едно виШо създание, каквото е мъжЪТ, не може да контролира животинския си инстинкт?"
Защото това е природна даденост, и е в основата на съществуване на човечеството. Човек се ражда, живее, и умира. Този алгоритъм го е създала природата. Ако хипофизата и хипоталамуса при мъжете не произвежда ендорфин, тогава мъжете нямаше да имат либидо, и жените нямаше да ги интересуват, а сексът нямаше да го има. При това положение, светът на човеците ще изчезне. Точно заради неконтролируемия животински инстинкт при мъжете, мюсюлманите ограничават женското присъствие навсякъде. За това имат закони, ограничаваши жените във всяко едно отношение, и се смята за женско престъпление, ако жена бъде изнасилена, което значи че тя е виновна, защото го е предизвикала, а мъжът може да поиска смъртта и заради това нейно нахалство.
" Дори в животинския свят чифтосването става при желание и на женската.."
Хората са висши животни, на върха на хранителната верига. Чифтосването, или секса с цел възпроизводство, е възможен, само при желание на мъжа. Ако мъж си хареса жена, и реши да има деца, изчаластря жената и я запложда. Ако жената няма желание, се води изнасилване, но резултатът със заплождането винаги ще е положителен, ако и двамата са физически здрави. Да речем, че мъжът няма желание да обладае жената. Просто не е на кеф и толкоз. Няма как жената да го принуди да прави секс, ако оная му работа не я иска. Това означава, че няма да имат деца. Изключвам методите инвитро, инвиво, или разни други, при които почти всички деца са с някакви увреждания.
За това и природата е дарила мъжа с по-голяма физическа сила, за да може да подчини жената, и човечеството постоянно да се възпроизвежда. Каквито и простотии да измислят с равенство, равни права, или равнопоставеност, нищо няма да се получи. Няма как ролите да се разменят. За това и феминизмът за мен е кауза пердута!
сякаш просто омаловажаваш тотално човеците от женски пол напук/на инат
не става въпрос за прераждане, а за вечен кръговрат на съдбата
прераждане, според както е представено във ведите, които са първоизточниците на това лъжливо убеждение, е когато след като умреш, прекарваш известно време в задгробния свят, до максимум от около 1000 години, и след това отново се раждаш в този, физическия свят, докато вечният съд, за който става въпрос в Библията, е, че след като умреш е възможно да се озовеш в ад, но най-малкото като свърши текущата вечност, която всъщност се явява дълъг период с начало и край, започва следваща поред, тогава нито една душа няма да е на абсолютно същата позиция, но позициите/ролите неминуемо (ще) се сменят за и (ще) са различни през всяка една поредна вечност, така щото самите персоналности (сами по себе си) винаги ще бъдат/ще си останат същите, включително като съдба(-и) и облик, но душите всеки път ще се въплъщават в различни, и така както сега не помним какви сме били през (из)миналите вечности и какво се е случвало с нас тогава, така и в следващите няма да си спомняме това за настоящата и въобще (за) предишните, обаче достатъчно е дори и това, че сме видели/виждаме какво се е случило/се случва с други(те) в сегашната, защото всеки от нас някога е бил на мястото на всеки от тях, а така и отново ще бъде пак в кръговрата на вечността/съдбата - някои го сравняват с/оприличават на перлена огърлица, която всеки път се завърта с по една стъпка/перла напред, а всяка перла - като една от различните/отделните души, ето защо е било казано и написано:
"Обърнах се, и видях под слънцето Че надтичването не е на леките, нито боят на силните, Нито хлябът на мъдрите, нито богатството на разумните, Нито благоволението на изкусните; Но на всичките се случва според времето и случая." Еклесиаст 9: 11,
"Когато стражите на къщата ще треперят, И силните мъже ще се прегърбят, И ония, които мелят, ще престанат защото намаляха, И на тия, които гледат през прозорците, ще се стъмни;" Еклесиаст 12: 3
сега вече и в индия има по-цивилизовани хора, но все още е пълно с голяма дискриминация, която произлиза от тяхната религиозна традиция, а момчето се е качило с приятелката си в автобуса, защото онзи, който ги е поканил (един от изнасилвачите) е бил не съвсем пълнолетен и е изглеждал безобиден, като се е представял за кондуктор на рейса, и те не са предполагали, че мъжете са joyriders, бусът е бил на частна компания, с каквито е пълно в индия, предлагаща услугите си на други фирми, учреждения или организации, и е бил управляван от един от работещите в компанията (който е бил част от бандата), чиято работа е била да го кара за частно училище, тъй като в индия имало много такива превозни средства, които превозват градски пътници (там е най-голямата ниша на такъв род дребен и частен бизнес), нейният приятел е бил бит докато се е опитвал да защити приятелката си и бил ударен с железен прът/щанга по главата и зашеметен в безсъзнание, затова са могли да я изнасилват като и са се изреждали по няколко пъти докато автобуса е обикалял управляван по разни пътища, след това, когато са ги оставили на пътя, шофьорът се е опитал да прегази тялото на момичето, но нейният приятел я е дръпнал/изтеглил и спасил от гумите
не смятам, че един мъж може да се оправдае за изнасилване с това, че го е направил защото едва ли не мъжката природа е съвсем естествено такава, като се има предвид, че мъжът би трябвало да е глава(та), особено след като мъжете се считат от всички да са силният пол, а жените - слабият, така че къде му е силата, ако постъпва като зверовете от джунглата?!, защото едва ли само мускулите са признак за наличието на сила, когато онова, което отличава човека от животните е именно много по-развитият разум, или (в противен случай) мъжът трябва де е едва ли не някаква изкрейзила маймуна
Последно редактирано от npp : 03-31-2015 на 17:29
Аййй, сега ще излезе, че жените са виновни за ограбването на КТБ, а? Хахахха! Проклети жени!
Никъде аз лично не съм говорила за това мъжете да са подчинени на жените, ама както и да е![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Изнасилен е в преносен смисъл, защото физически е невъзможно. По скоро принуден да прави секс с жена, от благодарност, за извършена услуга, като след това вече изнудван от нея, да го прави по често, без той да има желание, като същият се страхува от заплахата, това да се разкрие, и да има нежелани последствия за него. А, това е психическо изнасилване на мъжа, от жената!
Все още не разбирам, защо защитаваш женските безобразия, породени от феминизма. Нима смяташ за правилно, жена да стане командир на мъжки взвод или полк, като войниците ще и се подчиняван най-безпрекословно и с желание ще изпълняват заповеди от жена, която е по-слаба като войник, и от най-слабия мъж-войник? Същото е и с всички професии, където се намесиха жените. На всякъде качеството на живот се влоши, благодарение на женско присъствие в управленчески структури. Жените влязоха и в армията ни, и останахме без армия. Представи си сега и в църквата щели да се намесват. И за да няма дискриминация, щяло да има според квотите на баба Вивиан, 40/60 и женски попове. На 5 погребения, два от поповете трябвало да бъдат женски. Дори и при избирането на Папа във Ватикана, щял да отпадне стола за проверка на кандидата за папа, при който се установява дали е с мъжки атрибути, за да няма отново измама с пола, както при папеса Йоана. Ако ти в действителност си духовно лице, не мога да си обясня коментарите ти, относно неморалното женско поведение днес. Патриархалната ценностна система се е доказала, и е под опеката на църквата, при която значението на думата "морал" имаше смисъл, и употребата и беше по предназначение. Аз не съм религиозен. Чел съм библията от интерес, а всеки си тълкува писаното в нея по свой начин.
А какво пише в Библията:
"И като видя жената, че дървото беше добро за храна, и че беше приятно за очите, дърво желателно, за да дава знание, взе от плода му та яде, даде и на мъжа си да яде с нея, та и той яде.
И човекът рече: Жената, която си ми дал за другарка, тя ми даде от дървото, та ядох.
И Господ Бог рече на жената: Що е това, което си сторила? А жената рече: Змията ме подмами, та ядох.
На жената рече: Ще ти преумножа скръбта в бременността; със скръб ще раждаш чада; и на мъжа ти ще бъде подчинено всяко твое желание и той ще те владее.
А на човека рече: Понеже си послушал гласа на жена си и си ял от дървото, за което ти заповядах, като казах: Да не ядеш от него, то проклета да бъде земята поради тебе; със скръб ще се прехранваш от нея през всичките дни на живота си.
Какъв е изводът, който всичко можем да си направим от Светото писание, Книгата на всички книги:
Какво се случи при грехопадението. Жената се излъга, усъмни се в Бог, пренебрегна божията заповед и си позволи да казва на мъжа си какво да яде. Мъжът от своя страна не се излъга, но от любов към жена си яде и съгреши с пълно съзнание. В резултат на което проклятията към тях не закъсняха. Жената бе проклета да ражда със скръб и всяко нейно желание да бъде подчинено на мъжа и, и той да владее над нея. А мъжът да изкарва прехраната си с пот на челото. Даже земята бе проклета, заради него да ражда тръни и бодли.
Но дори в проклятията се вижда Божията премъдрост, която идва да сложи ред, след грехопадението. Мъжът е зает с работа, за да няма време и желание да се занимава, и изкушава с многобройните прищявки на жена си. Жената е поставена в позиция да слуша и да се покорява на мъжа си. И ако всичко това се прави, както Бог го е наредил, няма да има проблеми. Бумът на разводите, предбрачните и извънбрачните отношения, брачните проблеми, винаги ще са проблем произхождащ от феминизирането и еманципацията на света в последните десетилетия.
Още ще си признаеш ти!!! Дори и да не си го говорила някъде, сигурен съм че си си го мислила, и тайно се надяваш този "матриархат" или да го наречем женорахат да продължи до безкрай, а мъжете да са във всяко отношение, подчинени на жените, което ще е най-голямото престъпление срещу човечеството, наложено от световния полицай САЩ, като нов световен ред, който има за цел, редукция на човечеството до един милиардЗащото редукция до три милиарда, вече не им е била по вкуса.
За това, колкото и смешно да звучи, жените са най-виновни, за ограбването на КТБ. Абе по принцип, щом е жена, няма как да не е виновна за нещо. Също като циганите. Няма как циганин да не е откраднал нещо, а ако не е още, със сигурност ще го направи, иначе няма да е циганин. ХИ-хи-хи.
![]()