.
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Threaded View

Мега фен
    Град
    <3

Здравословно хранене

Хайде в тази тема да наблегнем сериозно на него. Да си поговорим за приема на въглехидрати, протеини, мазнини и т.н., по кое време на деня с какво е препоръчително да се храним, какво за прости и сложни въглехидрати, тренираме ли, кога, общо взето.. всичко по темата. Знам, че са пускани и други теми, но не искам тази да е тема тип: 'Днес правих еди колко си коремни преси, не знам си какви упражнения за еди какво си' и т.н., или 'днес ядох това и това..'.. Идеята е по-скоро да говорим ЗАЩО го правим, върху какво искаме да наблегнем и т.н.
    Аз от около година някъде реших, че искам сериозно да започна да тренирам, правя упражнения, тичам в парка, да се храня колкото се може по-здравословно и т.н., но това го правя седмица-две и ми мине ентусиазма. Сега наистина искам да се придържам към това и ще се радвам ако има с кой да обсъждаме темата.
    Тук може да разглеждаме различните храни, например.. някой се интересува дали е добре да яде за закуска смути, или овесена каша с кисело мляко, или яйца, или каквото и да е.. ии 'сядаме' и намираме отговор на въпроса.
    Преди няколко дни намерих клипчетата на една българска влогърка, която по принцип снима козметични клипчета, но от скоро е почнала да прави и такива за здравословно хранене. Ето, може да ви е интересно: https://www.youtube.com/watch?v=qftoCNMoNNI

П.П. Ако знаете и други подобни български влогове, може да ги споделите.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 04-12-2015 на 10:16
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си