- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ако заседнеш в асансьор с предишния...?
ще си мълчим
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Ще изпием по едно две,ще си говорим за кученцата...и ще се надяваме по някакъв начин и някоя мома да се озове при нас...все пак някой трябва и салатата да направи нали![]()
Абе вие в асансьор ли сте заседнали, или в кръчма?
Ще си лафим нещо.
А? Ето я и момата за салатата от по предният ми пост. Нещата се подреждат по план! Не е важно къде си заседнал,а как ще си направиш пребиваването там !
Ако са и интересни кученцата на Slarc...веднага ще я включим в разговора разбира се.Що да не изпие и тя едно с нас?
Slarc няма да ти е нужно да ме уговаряшс удоволствие бих приела едничко.
Емии да може да си лафим. Ще ме извиняваш ама моите солети вече свършиха, та ще се черпим с кой каквото има.![]()
Ще си стоя кротко в ъгъла... С Тодор обаче съм съгласна да пийна едно!![]()
А?! Кво ши пием по едно...то вече загубена работа стана.Тъкмо се събрахме добра компания на стабилна маса...Де заседна при нас и това младото(deStroyeR).То с тоя неговия секс ще ни обърне чаши и всичко.Разтури ни панаира с тея неговите мераци !!!
Ми какво ще правя с предишния...ще пазя чашите да не ги обърне!!!То виж как се е развихрил.
Ще го питам дали е и по други теми освен перверзните.![]()
Айде kitty ще направи салатката, аз ще донеса нещо за пиене, а вие мъжете аджеба какво ще направите?Не може само на готово
Ще ти оценя мъфините.![]()