- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да накарам майка ми да ми върне телефона?
Не знам как да накарам майка ми да ми върне телефона? Сега съм със стар телефон, който става само за говорене. Аз съм отличник и не иска да ми го дава, защото според нея ще си разваля успеха. Със него съм само през ваканцията и не ми го дава дори и за Събота и Неделя. Аз го искам за да си чета книги на него през свободното си време, които тегля от читанката. Пробвах със серия от сделки и дипломатически ходове-Нищо не стана!
Шефе?искаш ли на 40 г.вместо очила да носиш бинокли?ако искаш продължавай да използваш подобни източници на информация! То не че и книгите не вредят на очите ,ама къде къде !!! Ползвай библиотека ако наистина искаш телефона си за четене на книги!
"Пробвах със серия от сделки и дипломатически ходове"- Иван Асен II бил той.![]()
За книги от читанката по-добре им поръчай да ти вземат електронна книга (E-Book). Тъкмо няма да се кьоравиш и няма да се разсейваш с други щуротии![]()
Заплаши баба си, че ще спреш да се храниш ако не ти върнат телефона. Така ще имаш съюзник в борбата срещу майка си.
Научи се да уважаваш себе си и постепенно и майка си , Прави и малки подаръци. Опитай се да и се усмихваш повече ,но само с очите.Бъди искрен с себе си и с нея.Опитай се да правиш нови неща и да се развиваш./Нека класната ти да те похвали.Тогава имаш много голям шанс да ти го върне.